Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 Genel Başlık - 4

Gangren

Öne çıkan mesajlar

8 gb birşey indiriyor şimdi bende.

Bir de

Gold can no longer be traded demiş.

E ben monk oynuyorum işime yaramayan wizard itemini forumlarda d2jspde hedede tradeleyemiceksem ne anladım diablodan. Ladder pvp falan da yok doğru düzgün, ne biliyim ne anlamı kaldı ki.
Sosyal ağlarda paylaş

eve 4 gibi geldim 3 saattir başındayım sanırım, çok iyi geldi patch.

Elite packlerden 3-4 rare düşmüyor artık, 1 tane düşüyor ama statları iş görür cinsten. 3 saatte Expert Act-1 baştan oynamaya başladım, SK kestim, 1 quest daha yapıp act-4'e geçtim. 1 defa öldüm sanırım , o da dar alanda waller+vortex+arcane+frozen elite packe sıkıştım mal gibi, onun dışında çıtır çıtır gidiyorum.

Barbarın sprint+ww'i baltalamışlar resmen, critlerden fury gelmiyor artık. WotB açınca da fury kazandıkça devam olayı da bitmiş. Weapon throw fury spender değil artık, 6 fury veriyor her atakta ben de ona geçtim. WW yerine de throw spear aldım, rune olarak da önceden weapon throwda duran fury'nin hepsiyle vur, damage coşsun rune'unu aldım, spear yerine kaya atıyorum kafalarına. throw+ricochet ile moblar yaklaşamıyor bile, kafalarına da boulder atıyorum fury doldukça, 1.800.000 gibi damageler gördüm, çok eğlenceli :D siegebreaker'dan tek atışla %15-20 civarı götürdü ehuhe
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...