Tori Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 8 gb birşey indiriyor şimdi bende. Bir de Gold can no longer be traded demiş. E ben monk oynuyorum işime yaramayan wizard itemini forumlarda d2jspde hedede tradeleyemiceksem ne anladım diablodan. Ladder pvp falan da yok doğru düzgün, ne biliyim ne anlamı kaldı ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 ptr kapalımı? birde eu nezaman açılacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 12, 1 gibi açılması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Uzattılar bakımı gerçi EU launcher da 11 cet diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 said: To apply patch 2.0.1 and complete all maintenance tasks we have had to extend maintenance until 15:00 CET. 5 gibi anca gelecek serverlar, zaten ben de anca evde olurum yihü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 vay vay neler olmuş ya bir tane 60 yapıp sıkılıp bırakmıştım taa ne zaman. geri kurayım bari mehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Ya bende bir 15 gb yeniden çekiyor, sizde de öyle mi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 bilmem valla ben daha 6.5 gb'lik patch'i dolduruyorum. akk dolu, ızdırap gibi çekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 patch şimdi bitti oyuna girdim ama napıcağımı şaşırdım. yumurtasını kırmış civciv gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Ben hala çekiyorum lan, playable ama menüye girse de oyuna girmiyor bir türlü, loadingde 3 saat beklettikten sonra connection lost diyip duruyor. Akk ak akfsdmjfsd of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Borlach said: patch şimdi bitti oyuna girdim ama napıcağımı şaşırdım. yumurtasını kırmış civciv gibiyim. aynen ya bir garip geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 yok mu ptr'de yeni sistemi yemiş bitirmiş bir delikanlı? moblar beni yerden kaldırmıyorlar ya hahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 kurulur mu baştan çıktığında 1,5 ay hayvan gibi oynayıp bırakmıştım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 bence deger ama ros geliyor zaten 1 aya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Çok başarılı olmuş ya. Ek paket kesin alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 ÇOK iyi olmuş, tebrik ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 ulan yükliyim bari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 bountydir şudur budur eklemişler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 eve 4 gibi geldim 3 saattir başındayım sanırım, çok iyi geldi patch. Elite packlerden 3-4 rare düşmüyor artık, 1 tane düşüyor ama statları iş görür cinsten. 3 saatte Expert Act-1 baştan oynamaya başladım, SK kestim, 1 quest daha yapıp act-4'e geçtim. 1 defa öldüm sanırım , o da dar alanda waller+vortex+arcane+frozen elite packe sıkıştım mal gibi, onun dışında çıtır çıtır gidiyorum. Barbarın sprint+ww'i baltalamışlar resmen, critlerden fury gelmiyor artık. WotB açınca da fury kazandıkça devam olayı da bitmiş. Weapon throw fury spender değil artık, 6 fury veriyor her atakta ben de ona geçtim. WW yerine de throw spear aldım, rune olarak da önceden weapon throwda duran fury'nin hepsiyle vur, damage coşsun rune'unu aldım, spear yerine kaya atıyorum kafalarına. throw+ricochet ile moblar yaklaşamıyor bile, kafalarına da boulder atıyorum fury doldukça, 1.800.000 gibi damageler gördüm, çok eğlenceli :D siegebreaker'dan tek atışla %15-20 civarı götürdü ehuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 yeni patchle en imba class-build ne oldu abiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Çok övdünüz tekrar kuruyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 wizardda mirror imageların harbi harbi skill atması değişik olmuş. time warp frost nova falan aldım support modunda takılıyorum moblar adım atamıyor sgdgdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 1 2 haftada bulamadığım itemları 2 saatte buldum adam oldu karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 lvl 5 karakterle hard seviye açtım lan bu nasıl mümkün oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 550k def 300k dps Torment 4 act 1de aglatiyor moblar wiz ile Wiz super olmus ama archon/cm gidince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar