Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 Genel Başlık - 4

Gangren

Öne çıkan mesajlar

JestersTear said:

Edriel said:

martın 25 inde çıkıyor RoS, ben temmuza kadar askerdeyim :( bana wizzard itemı stoklayın plz :P

hayırlı tezkereler şimdidem,

yalnız critical mass'ı wizarddan kaldırdılar dedin. O zaman wizardın ne anlamı kaldı ki?

wizzard şuanda okadar op ve zevkli ki anlatamam. CM freeze build tam bir abuse ve lamer oynanıştı biliyorsun. açıkçası 1 hafta oynadıktan sonra da sıkıyordu.

Şuan wizzardın durumu şu: pratikte çok işe yarayan energy shield gibi bir sistem getirildi öncelikle. PoE deki energy shield gibi artık life barın yanında shield gözüküyor ekstradan monkta falanda var bazı skillerde.

Bu sayede wizzard artık gerçekten dayanıklı hale geldi bu sayede de her build viable oldu. 3 şeyden kazanabiliyorsun bu shieldi bir tanesi galvaize wardmıydı neydi passive skill mesala lvl60 ta benim 45k hpim varken 12.5k shield veriyor her 5 snyede bir dmg almadığında fulleniyor. (bu ranged wizzard için). 2. şu silahı weapon enchantmıydı neydi skill varya bir tane onun bir rune u mesala her cast yaptığında 500-600 shield veriyor 3snye süresince ve stackleniyor bu da channeling spellerde inanılmaz etkili silahın hızlıysa hele lvl60 ta 60k shielde kadar bile çıkabiliyor. birde spectral blade in bir rune u var oda shield stackliyor buda melee için.

Deffansive olarak böyle bir kere kurtardılar, offansive olarakta skillerin dmgi inanılmaz artırıldı diğer classlara göre ve çoğu viable oldu. Sonra mesala arcane dmg vurduğunda %80 slow veren bir passive var (eskiden %60tı adını unuttum arcane flux mı neydi) onu alıyorsun mesala birde şu arcane torrenti (%490wep dmg per second + %15 arcane dmg artıran rune u) ranged onu castliyorsun moblar hem %80 yavaşlıyor hemde energy shieldin doluyor vs gibi. Yani channeling speller bile inanılmaz güzel oldu.

Çok fazla anektot var anlatılabilecek wizzardla ilgili ama kısa kesiyim birde familiar inanılmaz OP. Son rune u %240 wep dmg vuruyor ve 6 yarda aoe. Electrocude un base cast hızı 2x. Yani her electrocude castlediğinde (onunda mesala ranged mobları delen %280 dmg vuran rune u var) saniyede %240x2 %480 wep dmg vuruyorsun. yani naptı %480+%280= %760 wep dmg signature spelle vuruyorsun %480 ni slow yapıp 6 yarda aoe %280 ni de lineer aoe. vs gibi imba şeyler var.
Sosyal ağlarda paylaş

son olarak şunu da ekliyim http://www.reddit.com/r/Diablo/comments/1rif2l/ros_beta_all_skills_runes_passives_for_each_class/
burda ptr yani yakında gelecek patch 2.x.x için tüm class skilleri var. (wd de azcık dmg ler düşürüldü bunun üstüne sadece) biraz eksiklerde var mesala DH nin raven ve diğer rune lu petlerine aktif ability konuldu mesala raven ı yeniden açtığında 50 hatred kazanıyorsun, spiderı yeni den açtığında 28 yarda slow atıyor vs gibi.

ROS legendery örneklerini de yeniden koyayım item ve skillerden ROS hakkında bilgisi olsun herkezin http://www.diablofans.com/forums/diablo-iii-general-forums/diablo-iii-general-discussion/80224-loot-2-0-legendary-and-set-item-compilation spoilerları açarak bakın.
Sosyal ağlarda paylaş

off set bonusa bak mesala. Tüm furious charge rune larını aktif ediyor http://i.imgur.com/UuY1j9x.png

yani %760 dmg fury generetor her mob başına 2snye cd düşüyor yani 5 moba vurduysan cd siz hale geliyor her vurduğun mob başına 10+12 fury alıyorsun vurduğun herşey 2.5 snye stunlanıyor charge yolundaki herşeyi pulluyorsun.

Furious charge runeları

Fury bitmez spender olarakta ne istersen al.

Şimdi böyle op bir set bonusunu hangi vanilla statı karşılar :P

Sırf şu set için barbarian oynanır.

Sosyal ağlarda paylaş

daha bitmedi birde o hayvan gibi gelen furyi harcıycak farklı op bir yol var Ancient spearın 4. rune una bak http://i.imgur.com/qgkxLw1.png. %20 wep dmg for per fury. max furyi 150 falan rahat yapıyorlar 150x %20 = %3000 wep dmg 9 yard aoe boulder. (kasımın skilleri onlar yenilendi ocaktı 4. skill boulder 9 yard aoe %20 dmg for per furry)
Sosyal ağlarda paylaş

WD Cheap and fast paragon farm guide:

Şimdi öncelikle RoS un çıkmasına 2 aydan az bir süre kala neden Paragon kasıyım diyenler olursa bunu açıklıyayım. Ptr ve RoS betası oynayanlar farketmiştir paragon level çooooooook zor atlanıyor artık. Bunun 2 nedeni var 1. her mapte yaratık kalabalığı gözle görülür bir şekilde azaltıldı. 2. yaratıkların verdiği expler de az onları bufflıycaklar gerçi. Yani şuanda live serverda kasıcağınız paragon lvl hertürlü yanınıza kar olarak kalıcak. Ve bildiğiniz üzere tüm classların paragon levelları toplanıp tek 1 paragon level oluşturacak bu yüzden hangi classla lvl kastığınızın bir önemi yok. Ama ben Wd yi tercih ediyorum. (uber gearlı başka classınız varsa tabi onla devam edin)

WD seçmemizin nedeni live serverda en az item'a bağlı olan class olması. Bunun nedeni de henüz nerflenmemiş ama 2.x.x patchinden sonra nerflenicek olan SOUL HARVEST. Soul harvest bize yüzde değil sayısal olarak mob başına 130 civarı int veriyor ve 60snye lik rune u ile nerdeyse %100 up time ile fazladan 5x130= 650 int alıyoruz bu cepte. Gearımızı oluştururken ortalama bir gear dizip intimiz çok yüksek olmasada bu buff bizi kurtarıcak.

Skill buildi benim profilden 1e 1 kopyalayın http://eu.battle.net/d3/en/profile/Edriel-2984/hero/7448906

Gelelim gear toplamaya şimdi 900dps+ critical hit dmgi (+70), life on hiti 300+ ve soketi olan Ceromanial Blade aratıyoruz (wd ye özel silah). silahımızda önemli olan critical dmg loh ve dps diğer statlar önemli değil.

Buildin asıl en önemli ve çokta pahalı olmayan parçası ise "Thing of the Deep" dmgi olabildiğince yüksek int ve belki dex içeren bir tane alıyoruz (dex 200 e kadar güzel dodge veriyor.)

Yüzüklerde daha çok critical dmg critical chance ve bunlardan daha az önemli attack speedi tercih ediyoruz. cd ve cc kesin olsun 3. olarak ya int ya as tercih edin. As çok çok gerekli değil çünkü mana problem olabiliyor ama genede biraz stackleyin.

Amulette gene cd ve cc önemli biraz int ve en önemlisi life on hit olsun 500+.

Bracer cc (+%4) ve yüksek intli

Chest ile pant kesinlikle yüksek vitalı (en çok bu iki slotta vita yüksek procluyor) mümkünse 150+ vitalı kesin olsun int de tabiki önemli. en önemliside all resist kesin olacak 60+

Diğer parçalarıda bu doğrultuda ve benim hesaba bakarak çok pahalı olmayanlardan alın (benim head ve belt pahalı) genelde işte int vita ve all resist bol olsun. En az +7 lik tanede gold pick up radius statı bulursanız faydalı olur.Shoulder da olur botta olur vs. Botta movement increasete farmınızı hızlandırır.

amaç en az +%30cc +%400cd +500 all resist 30k min hp ye ulaşmak.

iyice nokta atışı yapmadım gearda da overall olarak anlamışınızdır.

Helme yüksek seviye ruby gem alın +exp bonus için.

Şimdi offhandden +20 yard diğer 2 parça itemdanda +12-14 yard pick up raidusumuz oldu Grave injustice ta +8 verdi (builddeki skilleri profilden 1e1 uyguladınız) +40 civarı bir pick up radiusumuz oldu.

Pick up radius çok önemli health globe ları almamız hem sürekli bizim ve petimizin canın dolmasına hemde petlerin yaşamasına yardımcı olacak. Daha da önemlisi her health globe aldığımızda %10 dmg artıran buff alıcaz max %50.Aynı zamanda goldlarında hiç birini kaçırmıycaz pick up radius ile.

Benim 200k lık exp bufflı farm gearımla dpsim 320ye çıkıyor kendi bufflarımla siz 100k unbuffed bir gear bile yapsanız 200k ya yakın görüceksiniz health globeları ve soul harvestı kullanarak.

OYNANIŞ: Fire bomb her zaman spam birkere. şimdi surviveblity için acid rain kilit nokta. Acid rainin seçtiğim rune un saçma sapan bir loh ve ls çarpanı var (merak edenlere tüm skillerin loh çarpanlarını excel dosyası olarak yollarım). Bu yüzden 1k+ lohla çok çok yüksek can dolumu sağlıyor ve aoe tabiki. Seçtiğim passivelere göre normalde mana regenimiz berbat ötesi ama her yaratık kestiğimizde %2 mana ve her health globe aldığımızda %10 mana kazanıcaz. Ama genede acid raine abanmayın, acid raini genelde 2snye de 1 atın, prisondu wall dı biyerde sıkıştıysanız ve canınızın hızlı gideceğine inanıyorsanız kalabalığa spamlayın, mana bitince spirit walk ile %30 mana kazanın.

ROTA: Muhtemelen hepiniz act3 ten baymışınızdır o yüzden size act1 de rota çizicem öcelikle hızlıca 5 NV stack yapmamız lazım bunun için uygun ve zaman almıycak yerleri yazıcam. Devamı bir sonraki postta...
Sosyal ağlarda paylaş

Rotayı açıklamadan önce üstteki posta 1-2 ekleme ve hatırlatma yapayım, skilleri seçerken rune ları 1e1 almayı unutmayın, petler çoğu zaman dayanıklılığımızı tanklıyarak artıracağından 500 all resist ve 30k bile yetiyor buffsızken. Soul harvest ı rahat atmak için spirit walk atıp mobların içine girip atıp kaçabilirsiniz ama elitelerden kaçarken problem yaşıyabilirsiniz, passivelerimiz sayesinde her mob öldüğünde cd 1 snye düşüyor o yüzden elitelerle savaşırken bile sürekli etraftan mob toplayın, ne kadar çok mob okadar çok resource dmg ve cd reduction.

Gearla ilgilide bir hatırlatma 100k dpslik ve vasat özelliklerle saydığım bu gear ile mp4-5 rahat yaparsınız (100k unbuffed gearı sanırım 10m e falan toplarsınız rahat) builde alışana kadar mp3 deniyebilirsiniz mana managmenta alıştığınızda ve acid rainden gelen healı uygun kullanmaya alıştığınızda mp4 hatta mümkünse mp5 tavsiye ediyorum. Daha önce dediğim gibi 100m i rmahtan 2.7 euroya alıp 50m ni geara (150-200k unbuffed a çıkabilir belki) 50m nide ros a saklıyabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

... Gelelim rotaya; Asıl farm mapimiz Act1 Field of Misery. (act3 teki bazı mobların expi nerflendi ve act1 - 2 deki mob sayısı geçen patchlerin birinde çok artırıldı) Ama buraya gelmeden önce 5 NV stack yapmamız lazım.

Quest olarak son questi seçiyorum act1 e girmeden önce, waypointten westering wood a gidiyoruz, burda 2 tane tomb kapısı var ve içlerinde garanti 1 er tane elite pack var genelde dışarda da 1 elite oluyor. 10dk da burdan 3 NV stack alıyoruz, hemen portal atıp köye dönüp Leoric's manor a gidiyoruz içerdeki 50-60 mobu 20 saniyede kesip expimizi alıp bahçeden dışarı çıkıyoruz (waypointle geldiğinizde kuzeybatıya değil güneydoğuya doğru yani ekranın aşşasına doğru gidicez). Bahçede %99 1 elite pack daha oluyor onu kesip 4nv stack alıyoruz. 5. için Cemetery of Forsaken uygundur hatta burda da 2-3 elite pack oluyor eksiğiniz varsa tamamlayın ya da canınız isterse farklı way pointleri deneyip yakında elite bulabilirseniz kesip 5nv yi stackleyin ama yakında yoksa zaman kaybetmeyin fazla portal atıp köye başka way point deneyin.

5NV stack yapınca Field of Misterye gidiyoruz. Burda inanılmaz kalabalık moblar var çok sağlam exp geliyor 5nv stack ile (yazarken şimdi aklıma geldi bayadır oynamıyorum nv stack exp bonusta veriyordu dimi ? asfd) Ve burda önemli bir yer daha var bir Crypt var adını unuttum hatta chatte belki görürsünüz any1 up for mp10 crypt run diye, orayı da bulursanız orda inanılmaz zombie var ve zombie spawnlıyan moblar var çok sağlam exp geliyor.

Uzun aradan sonra ben geçen denedim 3-4 saatte paragon 50 den 52.5 a çıktım. (mp7 yapıyorum)

Not: Hellfire ring isterseniz ve yoksa elinizde intli, machine lerinizde varsa mp7 uber bosslara gelebilirim. Gearı iyi olan karakteriniz varsa onlarla mp8-9 da yapabiliriz.

Not2: atladığım şeyler vardır kafanıza takılan birşey varsa sorun, battle.net ten friend olarakta ekliyebilirsiniz beni imzamda var.
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:

Tori said:

PTR client 16 gbmış bu arada hevesiniz kaçmasın ama sddfsggf

edit: 16ymış lan

edit2: Belli bir süre kendi haline bırakınca direk 50 kbps'ye düşüyor download, niye ki

Disable peer to peer.

hay sağolasın abi ya sonunda adam gibi çekiyor bugün

bir de expansionu şimdiden satın alsanız bile henüz download edilemiyormuş açılmamış galiba, o açılınca yine haber ediverseniz burdan

teşekkür

http://26.media.tumblr.com/tumblr_lkb5qh1THV1qay34co1_500.gif
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...