Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vucut geliştirme quest

forgiver

Öne çıkan mesajlar

evde 7 gibi aksam yemegi yeniyor, 12-1 oldugunda da spordan donmus olmam gerekiyor ote yandan calisma tempom yuzunden

en gec 11'de acmam lazim bu yuzden de o pek mumkun degil

hic yoktan iyi midir yine de ac karna agirlik
ya da alayim mi bcaa, ucurum mu var tamamen ac olmak ile arasinda
Sosyal ağlarda paylaş

caktim olayi

batman begins ciktiginda universitedeydim
orda sabah yataktan kalktigi anda bruce sinav cekiyordu nasil ozendiysem 3 ay
sabah uyandigimda ve aksam yatmadan once sinav cektim
tam sayiyi hatirlamiyorum ama 150 gibi bir rakam olmasi lazim 3 ayda ulastigim
bu da boyle s.k.msonik bir anim easudh

basliyim buna ya sabahlari ise gitmeden once yapmak mantikli aksamlari zaten gidiyorum spora

deadwoll said:

http://www.hundredpushups.com/#sthash.3NuOcN3W.dpbs

İnanılmaz basit bir şey, önce yatıp kaç tane şınav çekebildiğine bakıyorsun, sonra ona göre programa başlıyorsun.

Haftada üç gün, taş çatlasa 10dk'ni alır her gün. Ben sabah kalktığımda aç karnına çekiyorum şınavları, niyeyse daha rahat oluyor.

Bilmiyorum 6 hafta sonunda 100 şınav çekebilir miyim tek seferde ama set toplamında şimdiden 50'yi gördüm ben. Ki 2. hafta daha lol
Sosyal ağlarda paylaş

tiLi said:

altı üstü link vericem :) doğru linki vericem ama
http://www.leangains.com/2010/04/leangains-guide.html
ben de tekrar okuyup önceden sorulcağını tahmin ettiğim sorulara cevabı yazayım dedim. sonra üşendim.

bu beslenme şeklini genelde yapamam diye baştan reddediyolar. yapan 2 kişi tanıyorum. ikisi de memnun. biri ben biri de fikrini değiştirmediyse perfectionist. yağ yakma ve body recomposition için çok iyi. bulk için iyi değil.

16/8 olan beslenme periyodunu 14/10 da yapabilirsiniz çok zorsa. zorlansanız da 1 haftaya alışırsınız zaten.

aç karnına ağırlık çalışmak optional. supplementler de optional.
yağ %12ye geldikten sonra sabahları kafein alıp yürüyüşle biraz daha ittirirsiniz

kahve bozmuş oluyor mu bu fast'i?
Sosyal ağlarda paylaş

Fasting de olay insülini zıplatmamak eğer insülin in sürekli zıplarsa fasting işine giremezsin. Sürekli karnın acıkır o zaman da yemek yersin. Yani karnın acıkınca yemek zorundasın.
İnsülin i en güzel ayarlayan şey ise şekeri tamamen kesmek (meyve dahil değil buna lifi daha çok olan daha iyidir meyvenin).
Ve belki kimse farkında değil ama insülin direncinin kırmak için en güzeli yavaş tempo ile uzun yürüyüşler. Sürekli hareket halinde olmak.
Zaten karnın acıkması gidiyor. Kendimden örnek vereyim:

Bir ara baya hareketliydim 1 ay filan ağırlık filanda yoktu. Sadece yoga yapıyordum haftada 3 ama hep dışardaydım filan. Öyle bir durum oldu ki Sabah 7 de filan kalkıyordum öğlen 3 e 4 e kadar karnım acıkmıyordu ve 11 de yogaya giriyordum 1.5 saat sonra 1 saat yüzüyordum. Sonra ne oldu 6 aydır filan şeker yemiyordum tatlılara filan dadandım tekrardan şimdi 5-6 saatte bir karnım acıkıyor. Bende naptım 1 hafta önce tatlıyı kestim 2 gün öncede karb ı kestim sadece meyveden alıyorum bugün mesela yine 1 e kadar filan karnım acıkmadı.

Sen birde buna ağırlık çalışması eklicek olursan antrenmdan önce veya sonra biraz karbonhidrat yersin şeker yemedikten sonra yine sorun olmaz.

Özet: Bir anda kendini zorlama fast a girecem diye. Şekeri kes. Hareketini arttır (Bak antrenmanını demiyorum) Sonra zaten vücudun fasting için hazır oldugunda karnın acıkmamaya başlıyor o zaman kendi kendine oluyor bu iş.
Sosyal ağlarda paylaş

Soris said:
bir ara baya hareketliydim 1 ay filan ağırlık filanda yoktu. Sadece yoga yapıyordum haftada 3 ama hep dışardaydım filan. Öyle bir durum oldu ki Sabah 7 de filan kalkıyordum öğlen 3 e 4 e kadar karnım acıkmıyordu ve 11 de yogaya giriyordum 1.5 saat sonra 1 saat yüzüyordum. Sonra ne oldu 6 aydır filan şeker yemiyordum tatlılara filan dadandım tekrardan şimdi 5-6 saatte bir karnım acıkıyor. Bende naptım 1 hafta önce tatlıyı kestim 2 gün öncede karb ı kestim sadece meyveden alıyorum bugün mesela yine 1 e kadar filan karnım acıkmadı

biraz da bünye meselesi olsa gerek tatlı hiç yemeyen şeker kullanmayan bir adamım 2-3 saate acıkıyorum rahat sdfkjsdf
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Okul baslayinca IF beslenme denicem bende. 18:00-12:00 arasi 18/6 seklinde yapabilirim. oglen 12 den sonra antrenman+hiit cardio sonra 2 saat arayla 3 ogun yemeyi dusunuyorum.

Dersim oldugu gunlerde degistiririm artik programi bazen aksam 4-5 e kadar okulda olmam gerekiyor.

Merak ettigim birsey var gece acikiyorum baya o siralar hiyar havuc falan yesek 1 tane sıkıntı olmaz heralde ?

bunu becerebilirsem sonra ketosis yapicam ona cesaret edemiyorum simdilik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...