tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 gidip gizlice görmeyi düşündüm de yanlış anlaşılırım ya
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 bizim yorkshire 2 hafta sonra görünce beni yere yatırdıydı... (sonrasını hatırlamıyorum)
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Bizim kangalda beni 1 ay sonra görünce üstüme atladı amk ayısı benden uzun zaten.Eve girene kadar banyo yapmış gibi olmuştum.Ağzını yediğimin ayısı ya özledim lan.
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Soris said: Valla benimde köpeğim olsun istedim. Ama sonra hatırladım ki birilerinin köpeği olmak istemezdim işte o yüzden bir köpek de almak istemediğimi fark ettim. Kankut bende hep kiz arkadasim olsun isterdim. Ama sonra hatirladim ki birilerinin bana cakmasini istemezdim iste o yuzden bir kiz arkadas bulmak istemedigimi farkettim.
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 NoTwisT said: Soris said: Valla benimde köpeğim olsun istedim. Ama sonra hatırladım ki birilerinin köpeği olmak istemezdim işte o yüzden bir köpek de almak istemediğimi fark ettim. Kankut bende hep kiz arkadasim olsun isterdim. Ama sonra hatirladim ki birilerinin bana cakmasini istemezdim iste o yuzden bir kiz arkadas bulmak istemedigimi farkettim. hashassdfadcaxsa
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Hahahahaha kendine yapılmasını istemediğini başkasına da yapma mantığını hayat felsefesi edinmiş asfkaisf
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 NoTwisT said: Soris said: Valla benimde köpeğim olsun istedim. Ama sonra hatırladım ki birilerinin köpeği olmak istemezdim işte o yüzden bir köpek de almak istemediğimi fark ettim. Kankut bende hep kiz arkadasim olsun isterdim. Ama sonra hatirladim ki birilerinin bana cakmasini istemezdim iste o yuzden bir kiz arkadas bulmak istemedigimi farkettim. hahah
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 NoTwisT said: Soris said: Valla benimde köpeğim olsun istedim. Ama sonra hatırladım ki birilerinin köpeği olmak istemezdim işte o yüzden bir köpek de almak istemediğimi fark ettim. Kankut bende hep kiz arkadasim olsun isterdim. Ama sonra hatirladim ki birilerinin bana cakmasini istemezdim iste o yuzden bir kiz arkadas bulmak istemedigimi farkettim. a ahahahhaa abi o ne ya
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Olm siz köpek sevinmiş diyosunuz da köpek kızışmış lan, dayıyo adama.
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 [video]https://www.facebook.com/photo.php?v=606335366066629?feature=oembed" width="459"> turk versiyonu
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 lan annem babam 1 yil ayri kaldiktan sonra bu kadar sevinmedi lan
Öne çıkan mesajlar