tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 gidip gizlice görmeyi düşündüm de yanlış anlaşılırım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 bizim yorkshire 2 hafta sonra görünce beni yere yatırdıydı... (sonrasını hatırlamıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Bizim kangalda beni 1 ay sonra görünce üstüme atladı amk ayısı benden uzun zaten.Eve girene kadar banyo yapmış gibi olmuştum.Ağzını yediğimin ayısı ya özledim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Soris said: Valla benimde köpeğim olsun istedim. Ama sonra hatırladım ki birilerinin köpeği olmak istemezdim işte o yüzden bir köpek de almak istemediğimi fark ettim. Kankut bende hep kiz arkadasim olsun isterdim. Ama sonra hatirladim ki birilerinin bana cakmasini istemezdim iste o yuzden bir kiz arkadas bulmak istemedigimi farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 NoTwisT said: Soris said: Valla benimde köpeğim olsun istedim. Ama sonra hatırladım ki birilerinin köpeği olmak istemezdim işte o yüzden bir köpek de almak istemediğimi fark ettim. Kankut bende hep kiz arkadasim olsun isterdim. Ama sonra hatirladim ki birilerinin bana cakmasini istemezdim iste o yuzden bir kiz arkadas bulmak istemedigimi farkettim. hashassdfadcaxsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Hahahahaha kendine yapılmasını istemediğini başkasına da yapma mantığını hayat felsefesi edinmiş asfkaisf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 NoTwisT said: Soris said: Valla benimde köpeğim olsun istedim. Ama sonra hatırladım ki birilerinin köpeği olmak istemezdim işte o yüzden bir köpek de almak istemediğimi fark ettim. Kankut bende hep kiz arkadasim olsun isterdim. Ama sonra hatirladim ki birilerinin bana cakmasini istemezdim iste o yuzden bir kiz arkadas bulmak istemedigimi farkettim. hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 feels Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 stimpak said: feels hangi bolum bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 dis 4. sezon 7. bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 seymour =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 NoTwisT said: Soris said: Valla benimde köpeğim olsun istedim. Ama sonra hatırladım ki birilerinin köpeği olmak istemezdim işte o yüzden bir köpek de almak istemediğimi fark ettim. Kankut bende hep kiz arkadasim olsun isterdim. Ama sonra hatirladim ki birilerinin bana cakmasini istemezdim iste o yuzden bir kiz arkadas bulmak istemedigimi farkettim. a ahahahhaa abi o ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 çok efsane yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Olm siz köpek sevinmiş diyosunuz da köpek kızışmış lan, dayıyo adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 [video]https://www.facebook.com/photo.php?v=606335366066629?feature=oembed" width="459"> turk versiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 lan annem babam 1 yil ayri kaldiktan sonra bu kadar sevinmedi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar