cempostaci Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 ben tatile gittim, bakın bronzlaştım gösterişi nedir lan. geçen sene tatile çıkamayan ve safinaz gibi bacakları olan kadın, bir kere mini etek giymezken, tatilden geldi ve tam bir mal gibi yanmış. geldiği gün mini giymiş. bacakları yada vücudu güzel olsa içim yanmaz ama çok leş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 ofiste karı yok ya =. mühendislik fakültesi gibi ofis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 sadece kadinlarda yok bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 ya varda ne oluyor. hepsi leş. 1 stajyer var oda yaş yüzünden olmaz. kendi işimi kurup bayan aranıyor ilanı mı versem acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 size ne arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 cempostaci said: ya varda ne oluyor. hepsi leş. 1 stajyer var oda yaş yüzünden olmaz. kendi işimi kurup bayan aranıyor ilanı mı versem acaba. Bakınmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 kadını az pişmiş severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 resim ya da yannmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 caps pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Sadece kadinlarda yok. Genelde insanlar bronzlasmayi sever. Tatile gidip gelen insan daha bi acilir filan normal yani. Bu kadar huysuz bunak dede rolüne bürünmeyin daha bu yasta. Her seye sikayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 “Sunshine is bad for you. Everything our parents said was good for us is bad: sun, red meat…college.” Woody Allen said that in 1977, in Annie Hall. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Kafasını faks makinasına sıkıştırıp, kapağı ile yüzü tanınmayacak hale gelene kadar vur. Bak bir daha yapıyor mu şırfıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 sabah 9 akşamüzeri 4 arası güneşte yatıp, kömüre dönüp, tatilden dönerken "yaa yeterince yanamadıııım" diyen arkadaşım vardı. kafam basmıo gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 ben yanamıyorum yahu. yani yanıyorum da, kırmızı yanıyorum. bronza da dönmüyor hiç pancar gibi geziyorum sadece. bok güneş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 üniversite zamanı fln 1 günde kararırdım şimdi önce kızarıyorum koruma sürsem de 50 faktör. güneş cidden kafamıza vuracak yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 erkeklerdeki "fitness yapınca dar tshirt giymek" ile aynı işte. halbuki dexter gibi giyinseler bütün kadınlar üzerine atlayacak ama yok. dexter gömlekleri diye marka üreticem en sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 doğal kavruğum. çok seksiyim. belimde kelebek dövmesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Masakari said: Kafasını faks makinasına sıkıştırıp, kapağı ile yüzü tanınmayacak hale gelene kadar vur. Bak bir daha yapıyor mu şırfıntı. ben olsam bağırsaklarını deşer kanında dansederdim ama sendeki girişkenlik de hoşuma gitmedi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 dexter gömlekleri http://24.media.tumblr.com/c0c7b91155f4fbc1683ba0a27d210122/tumblr_mmlv7s3wer1s5lgzvo1_500.jpg http://www.hollywoodreporter.com/sites/default/files/imagecache/thumbnail_570x321/2012/12/dex.jpg http://4.bp.blogspot.com/-9e2qR8Ss3WA/UewFN5QXsHI/AAAAAAAAebs/sqhwvgXApY0/s1600/alittlereflection.png http://3.bp.blogspot.com/-Jg1VzQO51I4/UdDtPW1J1DI/AAAAAAAAdEc/Ru6bTHuH1lo/s615/behind801.png http://projectfandom.com/wp-content/uploads/2013/07/DEBDEXDINNER.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 dexter adam keserken dar giyiyo hacı. hep aynını giyiyo gerçi ama dar giyiyo. bu arada hazır dexterın konusu açılmışken bu adam hangi sezonda kanserliydi yada kanseri atlatıp devam etmişti. hangi sezona denk geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Emekli gömleği giyiyor bildiğin. Gömlek cebine de kafa kağıdını koysa tam olur ama boynunda taşımayı tercih ediyor erbaş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 diaboliq said: bu adam hangi sezonda kanserliydi yada kanseri atlatıp devam etmişti. hangi sezona denk geliyo. oha kanserli miymiş said: A fifth series of Dexter is due to go into production later in the year. http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/8459524.stm 5 miş. kıyamam lan. emeklilik gömleği değil abi miami orası adam gündüz cool giyiniyor. gece çıkarken jilet ütülü falan ohş. neyse konuyu baltalamayayım daha fazla http://i.imgur.com/iX0T9ae.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Hiçbir zaman bronz'un güzelligini anlayamıcam abi ciltte. Rezalet duruyor garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 krom daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Bi çinko değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar