Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fizban said:

Aydin yilmaz ve aykutun sozlesmeler kapa bildirilmemis lan. O kadar gereksiz.

Bi sürü evrak bi sürü prosedür. Milli servet israfına gerek yok ki.
Mesaj tarihi:
sağ açıkta Burak oynar tahminen Hamit yedek olur. 4-4-2 kanadı tamamdı da 4-2-3-1 kanadında Burak iş yapar, sürekli içeri de kaçması lazım tabii ikinci forvet olarak.

Avrupa kadrosu güzel de sol bek çok sakat hala.

Hamit'i sol beke devşirsek çok mu patlar acaba... Ümit Özat'ın bile ön liberodan önce stopere sonra sol beke devşirildiği ülkede Hamit'ten de çıkmaz mı ki bir sol bek?
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

sağ açıkta Burak oynar tahminen Hamit yedek olur. 4-4-2 kanadı tamamdı da 4-2-3-1 kanadında Burak iş yapar, sürekli içeri de kaçması lazım tabii ikinci forvet olarak.

Avrupa kadrosu güzel de sol bek çok sakat hala.

Hamit'i sol beke devşirsek çok mu patlar acaba... Ümit Özat'ın bile ön liberodan önce stopere sonra sol beke devşirildiği ülkede Hamit'ten de çıkmaz mı ki bir sol bek?

Bence Hakan Balta'dan iyi olmaz. Balta gene bu sezon asist yaptı stoperleri destekledi, çok da fena sırıtmadı.

edit: Darijo Srna ucuzlamamış mıdır? her iki bekte de yardırıyordu Şaktar'da?
Mesaj tarihi:
Aydın hakkında ağır eleştirilerde bulunmuştum ve evet aynen devam ettiriyorum. FT belli adamlara takıyor, inatla oynatıyor. Aydın gibi hayır gelmeyecek bir adama bunu yapması saçmalık açıkçası. Şu 2 sezonu şampiyon bitiriyorsun, ağır domine ediyorsun. Ama o kadar kötü bir yaz dönemi geçiriyorsun ki. Ben işte uzun vadede herşeyin tek adamın kontrolünde olmasını sevmiyorum, FT maalesef transfer ve kadro planlaması işinde sınıfta kalıyor.

Bruma inşallah iyi çıkar ama öbür taraftan gidip Aydın'a bel bağlamak, ortasahaya yerli oyuncu alamamak, bitmiş Erman'a, Yekta'ya bel bağlamak o kadar saçma ki. Kadro'nun bir tarafı milyon dolarlık adamlar, bir tarafı amele ordusu. Dengesizlik haliyle oluyor, mesela BJK iyi haletti bunu. Fernandes dışında dengeyi bozan yok. Sneijder fazla lüks dedim herkes kızdı ama kabak gibi ortada adam harbi lüks...
Daha uzun yazılır da işte aklıma geldikçe sinirleniyorum..

Erman demişim de bitmiş derken kafamda Engin vardı, ama Erman da gereksiz transfer o ayrı konu..
Mesaj tarihi:
Aydın ve Erman konusuna katılıyorum ama yekta bence oynaması gereken bir oyuncu ve aydın ve ermandan iyi olduğunu düşünüyorum.

Ermanın veya aydının alınması yerine yetkayı kullanmak daha mantıklı olurdu.
Mesaj tarihi:
Yekta nedense 2-3 yıldır içimizden hep ya aslında adam iyi ama dediğimiz biri. Ama bakıyorsun olmuyor çünkü fizik gücü çok düşük. Top tutmasını, paslarını ben de seviyorum ama maç içinde çok top kaybedebiliyor, E. Çolak'ın biraz daha hallicesi yani, çok da değil. Bizim takım zaten birbirine çok yakın oynamadığından zorlanıyor orta sahamız, Yekta'nın fizik düşükllüğü kabak gibi belli oluyor o zaman...
Mesaj tarihi:
Bence fiziği yetersiz, Yekta bu takımda rotasyonda kullanılabilecek bir futbolcu ancak pek tercih edilmiyor sakatlık olmazsa. Mesela bir Alper Potuk çok daha sağlam Yekta'dan. Bu tabii benim görüşüm..
Mesaj tarihi:
bize zaten tam alper potuk tarzı bir adam lazımdı.tam bizim oyun tarzımıza uygun bir oyuncuydu ama alamadık işte.

ft sanki 4-2-3-1 oynayacakmış gibi.şınayder alınmasaydı 4-4-2 ye devam ederdi ama şınayder in varlığı sistemimizi bozuyor.burak ı yada drogba yı forvet arkasına gizli forvet olarak koyabilir.tabi bu seferde eboue nin hayvan gibi oynaması gerekicek

bilmiyorum nasıl oynuycaz ama bana kalırsa şınayder satılmalıydı.istenseydi sene başında arsenale rahat satardık
Mesaj tarihi:
Sneijder gibi oyuncuyu bir kez alabilirsin, o fırsatı yakaladık ve aldık. Şu ana kadar çok kurcalamamak lazım, Ekim gibi oturur sistem. Galatasaray kafa olarak lige başlamadı daha Antalya maçıyla başlar seri, transfer günleri kapandığı için.

Bruma'yı ilk etapta takıma seviye atlatacak oyuncu olarak görmeyin, gelişimini takip etmek ve üstüne düşmek lazım. Sneijder şu an takımın tek formda ismi muhtemelen, Melo kaldığı yerden devam edecek gibi onun sinyali var. Selçuk'un silkelenmesi lazım, hoş adamın vasatı bile ligin en iyi orta sahası olmasına yeter fakat MVP performansı lazım bize CL için
Mesaj tarihi:
deplasmanlara tek forvet. içerde çift oynamak lzm. arenada takım herturlu iy oynuyor. ama deplasmanda kitleniyoruz.

bu nedenle deplasmana gerekirse drogba kesiceksin apramat-sneijder-bruma ile çıkıcan.
  • Yeni Oluştur...