serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Aydın gelirse yuh ama ya. Adama. 700bin teklif edildi kabul etmedi ve yaz boyunca takım aradı. Hali ile tatil yaptı ve sezon öncesi kampı yemedi. Şimdi takım bulamayınca geri alıyoruz var mı vöyle basiretsizlik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Takımda kanat oyuncusu yok. Ben ne olursa olsun Kazım'ı kullanmaya bakardım. Ama bu Aydın'daki şans dünyada kaç kişide vardır merak ediyorum. Sen git yıllarca afedersin bir bok top oynama, kendini bir gram ilerletme, GS gibi bir takımda Uğur Uçar'lar, Ferhat'lar durmazken kal, üstüne de yıllık 700-800k euro'yu beğenme (!), takımdan ayrıl resti çek, şimdi seni geri alsınlar. Nası bir iş arkadaş. Adam gam yemez, bir gram ilerlemez, bir gram ekstra çalışmaz, gider üstüne rest çeker, hala da takımdadır. Vay anasını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 geri alalim tamam da, bare para vermiyelim, mac basina oynasin sadece asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 o fiziklerle çok zor. ingiltere'den almanya'dan çıkan veletleri görüyorsun ayı gibi kaslı fizikli adamlar. bunlar hala ortaokullu gibiler. emre çolak halı sahada bile ayakta kalamaz. mesela burak yılmaz bi roportajında mustafa yumlu için sadece yemek yiyordu yemek yiyince kas olacak sanıyordu gidip 2 tane ağırlık kaldırmıyordu dediydi. türk futbolcu zihniyeti bu abi işte. salonda vakit geçirmeyi zaman kaybı olarak görüyorlar. fernandesler chejdular ayı gibi çalışırken bunlar ik iter atıp bırakınca böyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 bide bizim kanat oyuncusuna ihtiyacımız yok ki? 4-3-1-2 oynuyoruz.zaten kanat oyuncusu olmadan oynuyoruz.eğer alınacaksa paraya kıyılıp defansın soluna kaliteli bir oyuncu almamız gerekirdi. bu sene belki şampiyon oluruz ama geçen 2 seneye göre baya bi zorlancaz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Red said: o fiziklerle çok zor. ingiltere'den almanya'dan çıkan veletleri görüyorsun ayı gibi kaslı fizikli adamlar. bunlar hala ortaokullu gibiler. emre çolak halı sahada bile ayakta kalamaz. mesela burak yılmaz bi roportajında mustafa yumlu için sadece yemek yiyordu yemek yiyince kas olacak sanıyordu gidip 2 tane ağırlık kaldırmıyordu dediydi. türk futbolcu zihniyeti bu abi işte. salonda vakit geçirmeyi zaman kaybı olarak görüyorlar. fernandesler chejdular ayı gibi çalışırken bunlar ik iter atıp bırakınca böyle oluyor.ya sanki bu sadece bizim 3 büyük takımda var ya.bursaspor,trabzonspor ve eskişehirspor dan çıkan adamların iyi kötü bi vücudu oluyor sonradan dağıtıyorlar. geçen bize gol atan enes in mesela yaşına göre baya iyi bi vücudu vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Ya zaten Shaqiri'nin geldiği noktaya baksalar görecekler neyin ne olduğunu. Dediğin gibi bizim futbolcular çalışmıyor, ben antrenman ve diğer metodları da merak ediyorum açıkçası. Hayır çünkü bu futbolcu eskisi antrenörler hangi alanda kendilerini geliştiriyorlar da bu konularda geliştirecekler, antrenman metodu olsun vs. Bu işin bir de eğitimi var. Her futbolcuyu otomatikman TD yapıyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Abi çizgiye inemeyen kanattan bindiremeyen bir takımı kabul etmiyorum modern futbolda. Bizim takım ise maalesef öyle.. Ama burada kadro mühendisliği baştan hatalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 bu sene balon patlar ya. yemin ederim fifa'da bile 4-3-1-2 oynarken zorlanıyorum. riera çabuk yoruluyor solda. gitti mi dönemiyor. eboue ile bişiler yapmaya çalışıyorum sdfs.kanat organizasyonu yapamıyorum selcukla falan. iyi defans yapanı da göbekten yaramıyorum. bunun gerçek modelini yaşıyor işte takım da. 0 kanat organizasyonu ile olmaz bu iş. amrabat 2 maç oynadı farkını hemen belli etti. hem bu dezavantaj var hem de hamit gibi çok kötü bir adam var ortada. hakan balta 2 maç iyi ama o da çabuk kesiliyor artık. o yüzden ileri çıkmaya yemiyor. bu nedenle ne sağ ne sol ilerlemiyor takımda. drogba veya sneijder'i çıkarınca vasat anadolu takımı oluyoruz. onlar bişi yaparsa kazanırız bu sene. başka türlü zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Nasıl zor ya.Kesin kazandık bu sene.Mark my words son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Sotto said: Ya zaten Shaqiri'nin geldiği noktaya baksalar görecekler neyin ne olduğunu. Dediğin gibi bizim futbolcular çalışmıyor, ben antrenman ve diğer metodları da merak ediyorum açıkçası. Hayır çünkü bu futbolcu eskisi antrenörler hangi alanda kendilerini geliştiriyorlar da bu konularda geliştirecekler, antrenman metodu olsun vs. Bu işin bir de eğitimi var. Her futbolcuyu otomatikman TD yapıyorlar... arada ligtv quizi takip ediyorum. orda fitness'a bakış açısını az çok yakalıyorsun. mesela çok çalışkan futbolcu kim diye sorduklarında. x diyorlar. o işte bizden sonrada salonda çalışmaya ve daha ağır kaldırmaya devam ediyordu gibisinden. diğerleri formaliteden iki hareket yapıp bırakıyorlar işte. oturup planlı programlı ciddi fitness yapan türk çok az. hepsi bitirip gideyim modunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 kadro mühendisliği diyenin ağzına kürekle vurmak istiyorum artık. false nine'a da sıra gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Oyunla takımı değerlendirmek nedir öyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Bu arada 4-2-3-1 oynamak için deli gibi kanat eksiğimiz var. 3lünün sağı ve solunda oynayacak sadece Amrabat ve Kazım var ki kalite olarak daha iyi oyunculara ihtiyacımız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Kaspar said: kadro mühendisliği diyenin ağzına kürekle vurmak istiyorum artık. false nine'a da sıra gelecek. benim içinde vur lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 604 le dünyada söz sahibi olacağız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 futbol futboldur bunun oyunu yok sfsd. takımı görüyoruz ama. bireysel olarak isimlere baktığında lige baya fazla bir takımız. fakat drogba veya sneijder'den biri transfer edilseydi çok başka olabilirdi her şey orda baya bi sistemsizlik plansızlık oldu.üstüne kontenjan darbesi. takımda tek ileri gidebilen adamı klubeye oturtamıyoruz. bursa maçında drogba-amrabat değişikliği olsa mesela çok daha farklı olurdu. ben galatasaray'ın oynadığı futbolu beğenmiyorum. elmander-baros ve elmander necatili dönemde çok daha keyifli futbol oynuyorduk. enginle falan. şuan iş gittikçe sneijder ve drogba var nasısla atarlar,yaparlar bişi mantığına dönmek üzere. hafif baskılı takıma karşı tıkanıyoruz. sneijder gibi bir adam var. gözü kapalı adam kaçırıyor. ama kaçacak adam yok. hazırlık maçlarında amrabat'ı kaçırıyordu ve her atak tehlikeliydi. tabi umutsuzluk için erken ama hamit'in performansında hiç umut olmadığı için konuşmak için erken değil sdfds. çünkü hücum gücümüzü baya baya etkiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 hamit sakatlanmis bu arada:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Tam da sevmeye başlamıştım adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 aquila said: geri alalim tamam da, bare para vermiyelim, mac basina oynasin sadece asdf. Yevmiye usulü, oha mantıklı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 4-5-1 'e dönmekten başka çaremiz yok ,özellikle zor maçlarda ( 4-2-3-1 , daha doğrusu. Drogba oynayacak , Burak yedekten giricek, bazı maçlar o oynayacak , becerebilirse arada kanatta denenecek falan artık. 6+0+4'ün saçmalığı yüzünden , Sneijder ile başlarsa çıkaramıyor , çünkü yedekte Amrabat oturamıyor. Geçen sene o şekilde yapıyordu , Sneijder'den 60 dk faydalanıp , hop dönüyordu Amrabat'a , hem geri geliyor , hem de iyi kötü pozisyon yaratıyordu kanatta. Hee ya da Burak , Sneijder'den daha değerlidir diyecek ( ki bence öyle ) 4-4-2 ye devam diyim , Sneijder'i kesecek. Muslera , Chedjou ya da Eboue'dan birini banko kesecek , bomba gibi bir Türk lazım ya da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Bence önce aklıbaşında bi federasyon başkanı lazım bu kuralı kaldıracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 bu sene ne yapıp edip alperi yada aynı tarz bir oyuncuyu almamız gerekiyordu.alper olmasa bile defansa bi türk almamız kesin gerekliydi.çoook kötü bir transfer dönemi geçirdik.kulübeye defans oyuncusu koyamıyoruz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Diyorum aslında benim idealime göre şu sistemde, bu yabancı sınırlamasında Sneijder çok fazla lüks. Dikkat ederseniz takımın pres gücü de acayip azaldı, ne alan daraltabiliyoruz, ne top çıkarabiliyoruz. Driblingle gidebilen oyuncumuz olmadığından baskı yiyoruz, defans çok geride kalıyor, Galatasaray gibi bir takımın aslında defansı daha önde kurması gerek. Şampiyonluklara oynayan takımlardan bunu beklersiniz. O zaman haliyle Eboue den Hamit'e Hamit'ten Chedjou'ya, ondan Zan'a ondan Baltaya oradan Selçuk'a tarzında kendi sahamızda top çevirip oradan ileriye doğru bir top atma ile oynanıyor oyun. Çünkü kanattan verkaç, adam kaçırma diye birşey yok, bindiren yok zaten, GS'nin tempolu oynayabilecek adamı yok. Selçuk temposuz, Sneijder temposuz, Balta Hamit zaten temposuz. O zaman bu kadroda senin elde bulunan ve bu dengeyi sağlayabilecek 3 adamın var. Kazım, Sabri, Amrabat. Bu adamların 2 si mutlaka oynamalı. Hem takıma dinamiz gelmesi açısından hem de pres gücü açısından, Kazım da Sabri de Amrabat da çizgiye inebilen adamlar. Bakın Arsenal'e mesela. Ramsey tık geliyor topu alıyor tak tak kanatlar zaten ileride oluyor oyun açılıyor, Cazorla-Wilshere ile üçgenler kuruluyor. Biz de ise defans geride, çünkü baskı anında oyunu yayıp hızlı bir şekilde ileri taşıyacak adamımız yok topu. O zaman haliyle Drogba'ya vs topu atıp ondan tekrar Sneijder vermesi ve sete set oyunda pozisyon bulmaya zorluyoruz, olmuyor. Geçen seneki Real maçına (buradaki) bakın mesela. Amrabat ve Sabri'nin çizgiye inerek, kanatları vızır vızır kullanarak ne kadar ciddi fark yarattığı ortadaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Abi vücuda bu forumda niye bu kadar takılıyor herkes. LOLOLO MESSİ demicem de son birkaç sayfadır abartmışsınız harbiden, çok egzantirik quoteler var da üşendim şimdi. Hayır cidden gay forumuysa burası söyleyin. Gay-ulusalcı-nerd nasıl bir kombinasyon nasıl bir komünite anlamadım sdf. http://forum.paticik.com/read.php?62,6911189,page=96#msg-7143781 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar