Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 2

Cons

Öne çıkan mesajlar

forgiver said:

sol bek 11 numara giymez

3 ve 11 solda oynayanlarca tercih edilir, gayette giyer solbek 11i, ki zaten 3üde Melo aldı ve asıl 3ü orta sahalar giymez lol

Drogbanın numarayı sorun yapmaması lazım. Çok çok başka seviyede bir star Drogba, gülüp geçmeliydi bence böyle uzatacağına, 12 giysin 21 giysin 1 giysin hatta gitsin Fildişinin plaka kodunu giysin sdf ama ben istiyorum o numarayı falan yakışmadı Drogba gibisine.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Drogbanın numarayı sorun yapmaması lazım. Çok çok başka seviyede bir star Drogba, gülüp geçmeliydi bence böyle uzatacağına, 12 giysin 21 giysin 1 giysin hatta gitsin Fildişinin plaka kodunu giysin sdf ama ben istiyorum o numarayı falan yakışmadı Drogba gibisine.

iyi bi yonetmenle milyarlar kazanir bu senaryo gisede.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu Riera'ya da üzülüyorum ya, adam geldi, dikiş tutmadı diye 1 sezon oynamadı, sonra sol beke geçti, Melo'dan dayak yedi, mazlum oldu, gitti gidecek derken yine kaldı, şimdi de adama 3 senedir giydiği formayı çıkarttırıyorlar yok yere.

Şimdi Drogba Drogba, başka bi tanıma gerek yok, ama eğer Terim 11'i giyecek derse yakışık almaz, adamına göre muamele yapılıyor olur. Drogba 15 giysin işte, Chelsea'daki ilk günleri gibi, ya da başka bi numara giysin. İstersin rica edersin de, adam vermezse de üstelemenin alemi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Rerore said:

forma numaralarını futbolcular değil teknik heyet belirler
1 milyon düşsün yıllık ücretten kullansın numarayı

Teknik heyet belirler, ama bir oyuncunun elindeki numarayı alıp başkasına vermek de saygısızlıktır. "Bu adam senden değerli" demektir açık açık.

Şöyle düşün, çalıştığın şirkette başka bir eş düzey adam işe başlasa (müdür şef demiyorum aynı düzey) senin masanı beğense, müdür de "reröre seni şöyle kapı tarafındaki masaya alalım, arkadaş senin masayı beğenmiş cam kenarı falan diye, bak arkadaşı da büyük bi firmadan aldık, gönlü olsun" dese ne olur? Aynı hesap.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben şöyle söyleyeyim, 5 milyon euro adamın bonservisi. Bizimkiler de genç de olsa tek turnuvada parlayan bir adama bu parayı vermek istemedi. Rizespor da tüm bütçesini bir sol beke harcayarak "ses" getirecek. Çaykur karşılıyor transferi. Adam zaten İsveç'te veya Hollanda'da yetişmiş muslamic youngsterlardan değil, Türkiye veya Arap yarım adası adamın kısa vadede hayali, çok farketmez Galatasaray-Rize, Bağdat'tan iyidir, geliyor işte

Galatasaray yabancı almaz bu saatten sonra. Zor. Kontenjanı boşaltsa bile almaz. Culio gidecek zaten, Sporting ile davasını çözerse belki Bruma olabilir. Onun dışında Emre Can'ı bitirdik muhtemelen, hem Melo'yu hem Selçuk'u yedekler, hatta FM'deki gibi çıkarsa Hamit'i keser ilk 11 oynar
Sosyal ağlarda paylaş

ali adnan hala pasaport sahibi olarak geçmiyor, henüz ırak milli takımında oynamış değil bunu unutmayalım.

dolayısıyla türk pasaportu çıkarttırmak için türkiyede bir süre gezsin türk olsun sol bekimiz olsun bence böyle bir projeye tabi tutulsa güzel olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...