Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 takımın onayını almadan önce oyuncu ile konuşmak yasak diye biliyorum ben hak bence iyi oyuncu ya.yani abartıldığı kadar kötü değil üstelikte yaşı daha genç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Gene radyoda dinledim, spor yorumcusu "ben genelde tüm dünya futbolunu takip etmeye çalışırım, Carlinhos'u 1-2 maç hariç hiç hatırlamıyorum. Fatih Terim'in aylardır Carlinhos israrını anlamak mümkün değil. Demek ki taktiksel olarak Fatih Terim'in planına uyan bir oyuncu" dediydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 evet bu arada o oyuncuyla konusamama muhabbeti transfer sezonu kapalıyken kafasını karıstırama ve "transfer sikesi yapama" diye. transfer sezonu acıkken ve lig kapalıyken oyuncu ile menajeri konusabilirsin istedigin gibi. diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 paraya kıy ünal başgan 1 dolarla yürümez transfer http://i.ensonhaber.com/resimler/diger/esh1925_8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 screwy said: evet bu arada o oyuncuyla konusamama muhabbeti transfer sezonu kapalıyken kafasını karıstırama ve "transfer sikesi yapama" diye. transfer sezonu acıkken ve lig kapalıyken oyuncu ile menajeri konusabilirsin istedigin gibi. diye biliyorum. Dortmund - Bayern , Götze örneği önümüzde ve bunlar CL finalinde rakip oldu ve üzerine Götze sakatlıktan oynayamadı. Yani bunların hepsi boş laflar , CL finalinde oynamayan Götze için kimse birşey demedi. Çünkü Almanlar'ın dürüst bir transfer yaptığına inanır herkes ve eminim öyledir de. İşi teşvik , şike vs gibi birşeye getirirsen anca suç olur , ben seni alıcam sen bana karşı dandik oyna ya da oynama falan gibi. ( bkz Emenike iddiaları ) Yoksa her zaman herkes ile görüşülür , fikir alışverişi yapılır. Bunda hiçbir yasal veya etik engel yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Sen Götze'nin sakat olduğu için oynamadığını mı düşünüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Götze olayları düşündürüyor adamı. Maçlar devam ederken özellikle ş.l. finali öncesi transfer hareketleri kadar saçma bir şey yok Galatasaray, Johan Elmander’in transferi konusunda Premier Lig ekiplerinden Norwich City ile her konuda anlaştı. Sarı-Kırmızılı takımdan yıllık 1,8 milyon Euro alan İsveçli golcüye İngiliz kulübü yıllık 1.4 milyon Euro vereceği bu paranın geri kalan 400 bin Euro’luk kısmının G.Saray tarafından ödeneceği bildirildi. http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=66180 Güle güle Golmander Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 lig zamanı ve eger takım izin vermemisse oyuncu ile gorusmek yasak. bayern gotzenin buyout unu odemeyi teklif etti ozaman zaten araya girme hakkı yok konusabiliyosun istedigin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Adam finalde oynamadı ama serhat, garip bi durum bence. Hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 hoş yada degil 38 milyona alınır bu dersen biri gelip 38 verirse yapıcak biseyin yok. karısamıyosun. adamın oynayıp oynamaması onun ve hocasının kisisel etik degerlerine baglı direk olarak. Ki ozaman sakat oldugu icin 2 hafta lig macında da oynamamıstı diye hatırlıyorum. ha tabiki isteyen komplolamaya devam edebilir ona yapcak bisey yok. mesela bir baska durum da fenerin arda istemesinde var. gsnin arda turkiyeden bir takıma donerken onceligi var transferde. ama gidip de fener cıkarıp 24 verirse(ardanın buyout u) gs hak iddaa edemiyo geri donusunde sadece ardayı ikna etmesi yeterli oluyo. ama 20 verirse atletico gs ye bak fenere gidiyo sen istiyo musun teklifin ne diye sormak zorunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Eğer ayrılması için üst limit para belirtildiyse, transfer edecek kulüp de direkt o parayı ödüyorsa zaten takımla konuşmanın çok manası yok. Sözleşme gereği zaten o parayı kabul etmek zorunda. Sadece haber vermek yetiyor. Öteki durumlarda transfer sezonu olsun olmasın farketmiyor diye biliyorum, önce kulüpten izin almak lazım. Aziz Yıldırım o konuda çok fazla açıklama yapmıştı zamanında. Tabii ideal koşullar her zaman geçerli olmuyor. Eğer kulübün serbest bırakma parasını ödediysen ve oyuncuyla da anlaştıysan (Götze olayı) yasal olarak bağlayıcı bir şey yok, ama etik olarak hoş değil tabii, kupada oynamıyor, maçlarda kaçınıyor falan adam. Arda'nın son sezonunu hatırlayın, gideceği belli olduktan sonra kalan maçların yarısında oynamamıştı sakatım diyerek. Oynadıklarında da toptan kaçtı hep. Aynı şekilde Arda'nın milli takım hazırlık maçlarını izlerseniz sahada hiçbir şey yapmadığını görebilirsiniz. Hiçbir hazırlık maçında çaba göstermez, sakatlık riskini almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 biri aydınlatsın la kuralı bulabilen olur mu acaba ben mi yanlıs biliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Wishmaster said: Sen Götze'nin sakat olduğu için oynamadığını mı düşünüyorsun? Evet , sen bir futbolcunun koca bir senelik emeğini , sadece transfer oldu diye çöpe atarak CL finalini kaçıracağını veya Bayern'in böyle oyunlara ihtiyacı olduğunu / tenezzül edeceğini ve daha önemlisi Avrupa'da , hele de Almanya'da böyle birşeyin ibretlik ceza olmadan geçilebileceğini mi düşünüyorsun ? Fenerbahçeli misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 ardaya 20 milyon kesinlikle vermemeliyiz bence büyük yanlış olur 1-2 sene sonra 10 a alabiliriz sneijder-drogba giderse, şuanki sistemde gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 2 sene sonra kontratı bitiyor zaten snijder giderse alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 ayrıca benim cebim de mi çıkıyor verip alsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Arda kusursuz işleyen bir takımın içine konmuş saatli bomba olur şu takıma. Bi solbek alıp kapatın transferi yeter bokunu çıkarmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Cy9s2XLtp20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Bi sol bek. Birde ilerde iyi para edecek ve eğitilecek adamlar. 2. söylediğim duruma ve keyfe göre. Arda konusunda Ünal elimizi çabuk tutalım ve fenere kaptırmayalım havasında da olabilir. Şu an Emre B. Belki iş yapmıyor gibi duruyor ama Arda fenere gelse ve büyük işler yapsa Ünal koltuğundan olur demiyorum ama çok küfür yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 "Tatar Ramazan" said: Arda kusursuz işleyen bir takımın içine konmuş saatli bomba olur şu takıma. Bi solbek alıp kapatın transferi yeter bokunu çıkarmayın Asdf korkma lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Beylerrr said: Dilmen, Galatasaray'ın bu sezon gerekli transferleri yapmadığını ifade ederek; "Chedjou'nun katkı sağlayacağını düşünmüyorum" dedi. http://www.gsgazete.com/futbol/simdi-de-chedjouya-salladi-h1840.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Arda fenere neden gitsin yaa yazarken bi düşünerek yazin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 snijder balonuyla sağ kanatta hamitle sabriyle ileride yaşlı drobayla defansta da zenciyle lay lay lay lay saldırrr galaaaatasaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Ridvan dediyse şeju yilin defansi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 fenn said: Beylerrr said: Dilmen, Galatasaray'ın bu sezon gerekli transferleri yapmadığını ifade ederek; "Chedjou'nun katkı sağlayacağını düşünmüyorum" dedi. http://www.gsgazete.com/futbol/simdi-de-chedjouya-salladi-h1840.html Ooo tamam Chedjou kesin 5 Popescu + 3 Bülent gücünde oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar