quixef Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 di said: Odeon Swiss Cottage. Gidecek olursan direkt premium seat'lerin F ya da G sirasindan, ortadan bi yerden al bileti. Salonun en sahane koltuklari. =) Okulda sınav dönemi ya, bu aralar Birmingham Cineworld IMAX e mecburuz. Londra ya inecek olsam BFI da giderim herhal ama. Swiss Cottage da bu yaz Londra da kurs görürken 3-4 film seyrettim, güzel yer ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=gvjMJEqkDqA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Marvel's Avengers: Age of Ultron opened overseas to $202 million, while #Furious7 was #1 for a fourth weekend in North America edit (di) : warez yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Gerge'nin topiğinde link verme bence sen Editor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Birincisine göre kötü diyor herkes. Hevesim kırıldı biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Iron Man 3, Thor 2 ve Captan America : Winter Soldier icin ne diyolarmis bi sorsana. Herhangi birine iyi derlerse vur agizlarina. Film guzel bu arada. IMAX'de gidilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 winter soldier iyi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Amerıcaya ne oluyor ö.m atsanıza, ona göre gideceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 ironman 3 cok kötüydüdi deiğer ikisi baya iyiydi, kapitan amerikano baya güzeldi hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Di nin dedigi gibi aksiyon kismi lore u bastirmis. Biraz daha lore a vakit ayirabilirlerdi. Winter Soldier da bu denge mevcuttu mesela. Genel olarak klasik aksiyon + espri uzerine kurulu film. Thor un cekic geyigi bayagi bombaydi. Ilk film sanki bir tik daha iyi yukarida. Birazdan agents of shield i izleyecem, bakalim nasil baglamislar filme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 ironman 3 guzel cunki icinde RDJ var! finalde pepper da cok iyiydide hani mandarin trollu hos olmadi hic, ona katiliyorum. ziyan ettiler karakteri. thor 2 meh idi direk, thor fani olmasam izlemezdim yani ki aklimdada cok kalmamis ne olup bittigi loki nin final disinda kaptan amerika burn it with fire tier oldugundan izlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 baya tırt çıktı film ya beklentiye göre, 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 şu 3 filmin hepsini izledim, birbirinden kötülerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Laurelin said: ironman 3 guzel cunki icinde RDJ var! finalde pepper da cok iyiydide hani mandarin trollu hos olmadi hic, ona katiliyorum. ziyan ettiler karakteri. thor 2 meh idi direk, thor fani olmasam izlemezdim yani ki aklimdada cok kalmamis ne olup bittigi loki nin final disinda kaptan amerika burn it with fire tier oldugundan izlemedim En iyisi Captain America The Winter Soldier'dı aralarında. Hatta en iyi Marvel filmlerden biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Iron man 3'u begenenler ocak disi su dakikadan itibaren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 ulen hiç olmadık yerde spoiler yedim. ipad'de champions of marvel oynuyordum global chatte full caps filmin sonunu bağırıyo biri.... quick silverla ilgili olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=QAp5c4Xq3Uw sirf su sahne icin bile izlenirdi iron man 3 :D http://i.imgur.com/3GC5NGs.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Laurelin said: kaptan amerika burn it with fire tier oldugundan izlemedim winter soldier en iyi marvel filmlerinden ya. Hani Captain'ı sevdiren film herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Laurelin said: ironman 3 guzel cunki icinde RDJ var! finalde pepper da cok iyiydide hani mandarin trollu hos olmadi hic, ona katiliyorum. ziyan ettiler karakteri. thor 2 meh idi direk, thor fani olmasam izlemezdim yani ki aklimdada cok kalmamis ne olup bittigi loki nin final disinda kaptan amerika burn it with fire tier oldugundan izlemedim saydıkları içinde direk en iyi filmi izlememiş lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 film fena değildi, bir GOTG değil ama Ultron sevmeyen biri olarak keyifle izledim. filmin tek kötü yanı Antman'in olmayışı. o kısımdaki eksikliği hissettiriyor. belki extended edition'da açıklarlar. Antman fanı olduğum için demiyorum, Ultron gibi onu da sevmem, ama her sahnede "şurda Antman olmalıydı" dedirtiyor. Iron Man yetersiz kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 iron man 3 keşke çekilmeseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 iron man 3 güzel filmdi, hizipçilik yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 iron man 3 kötü filmdi çünkü içinde iron man yoktu sdf. http://www.youtube.com/watch?v=e3r4FklA4gI şurda özetlemiş hislerimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Bu gerçek mi ? Credits sonrasını izlemeyi unuttum. spo spo spo - after credits https://www.youtube.com/watch?v=RZ1urzF56aY edit: fake len bu, izleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 İlk filme göre biraz yavan kalmış. Genel olarak iyi. Sorularım var. 1- Marvel'da birden fazla mı quicksilver var? 2- Creditsten sonra thanos dışında bişi çıkıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar