di Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Cuce said: Superman, The superkahraman abi. en kötü hali ezer batmani Yeaaa birak. Kriptonitin yesilini gordugu gibi ayilip bayiliyo koca karilar gibi. Nereye eziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 kriptonit'e bakar o iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 zaten benim söylemeye çalıştığım gereksiz op bir kahraman olması. onunla bununla yarıştırmıyorum yani. clark zaten inanılmaz bayık bir tip. hayatta hiçbir derdi yok yani, o kadar süper olduktan sonra çizgi romanlarda yaşadığı dram zerre etkilemiyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 batman adamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 -Deno- said: zaten benim söylemeye çalıştığım gereksiz op bir kahraman olması. onunla bununla yarıştırmıyorum yani. clark zaten inanılmaz bayık bir tip. hayatta hiçbir derdi yok yani, o kadar süper olduktan sonra çizgi romanlarda yaşadığı dram zerre etkilemiyor beni. Adam seviscek hatun bulmiyo abi, zin zin zin geziyo. Bundan buyuk dert mi var ? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Sanirim Supo'nun hala en OP donemi degil filmde ki, hala moral, deneyim ve vasif zart zurt durumlarini oturtmaya calisiyor..zaten 1 tane de cinayet sabikasi var gecen filmden. Batman iyi bi sopa cekecek oh mis. Lex Luthor bakalim nasi olacak, trailerda ki medya/roportaj seslerinden biri o sanirim. Benim umidim var hala filme karsi...Gal Gadot efsanevi bir sicis yapip batirabilir gibi geliyor hala ama bakalim. Bu arada Supo olabilecek en OP karakterlerden gibi gozuksede, insan olmaya calismasi, moral degerleri falan baya limitliyor, sozde dengeli kilan o. En OPOPOP cozuttugu donemde tanri gibi bisi oluyor zaten Superman Prime'mi neydi adi. Ote yandan gel gor ki Flash diye bir genc var, sacma OP'nin gercek sozluk anlami. Hani cidden Supo/Hulk vs yavan kaliyor Flash cozutursa. Edit:Tabi ki altin kural, hazirlanma sansi varsa Batman > All Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 di said: Cuce said: Superman, The superkahraman abi. en kötü hali ezer batmani Yeaaa birak. Kriptonitin yesilini gordugu gibi ayilip bayiliyo koca karilar gibi. Nereye eziyo. düşün artık adam toprak askıyla, vatan askıyla nasıl yanıyosa üzülüyosa, iki tutam kriptonit böle devirmeye yetiyo dağ gibi supermani. Bölede geniş yürekli, bölede yerine yurduna bağlı, pirdolusu içmiş bir yiğit kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Alex > batman > .... > aquaman > superman Benim sıralamam bu şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Cuce said: Oyy oy.. Ha evet ben cok kaslı olmasından bahsediyodum zaten ha bi dakka. sen sıradan, bayık ve özelliksiz olmadığını savunuyorsun superman'in? dafuq? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Cocuklugu kanepede sehpada ya da sokakta kosarken superman pozu vermis tipler gelmis "sipirmin cik biyik yeaaa" diye geziyo. Sopaliksiniz valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 ben battal gazicilik oynuyordum. ben söyleyebilirim değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 di said: Cocuklugu kanepede sehpada ya da sokakta kosarken superman pozu vermis tipler gelmis "sipirmin cik biyik yeaaa" diye geziyo. Sopaliksiniz valla. heee 90lı yıllarda tvde supermanden başka kahraman dönüyordu da biz begenmemezlik ettik. sipirmin cik biyik yeaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 http://i.imgur.com/bTOsFcr.jpg http://i.imgur.com/g0bjtFO.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 of DC yi sevememe sebeblerimin ikisi de beraber aynı filmde. harika. cant wait. tek artı tarafı birbirlerini dövmeye çalışacak olmaları sanırım. op vs op. lel. birbirlerini öldürsünler bitsin. profit. edit. lex luthor, the flash & aquaman ı görücek olmak da iyi tabi. aquaman badass olmuş görmeyeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Geceleri esen teror kiskanmis kahramanlari. =P sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 ne kıskancam yea. ben kara kanat ördek im. alayını alırım. LETS. GET. DANGEROUS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 superman yaratılan ilk süper kahraman değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 di said: Adam seviscek hatun bulmiyo abi, zin zin zin geziyo. Bundan buyuk dert mi var ? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Gerci, bu trailer 2'nin biri gibi. Baya Lex'in gazladigi dunya ve Batman'in bakis acisi. Bir trailer'da Supermanin bakis acisindan gelir sanki. Yada gelmez, direk mahalle kavgasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/b4tiavlz7e03gs97gbbx.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Flameoffear said: asdfdg çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 ahaha Jared Leto birine telefonundan Joker'in resmini gösterirken yakalamışlar. https://41.media.tumblr.com/cd80045e4df19d4dca9c399bb3d6b01b/tumblr_nn480feEDL1tysvr9o3_1280.jpg http://i.imgur.com/6nzLJ37.jpg http://i.imgur.com/QRykYwT.gif http://i.imgur.com/6dbcmDR.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 NolaxThensbane said: di said: Cocuklugu kanepede sehpada ya da sokakta kosarken superman pozu vermis tipler gelmis "sipirmin cik biyik yeaaa" diye geziyo. Sopaliksiniz valla. heee 90lı yıllarda tvde supermanden başka kahraman dönüyordu da biz begenmemezlik ettik. sipirmin cik biyik yeaaa Ninja Turtles vardı, net daha iyi kahramanlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Nasi ya? Cizgisi normali milyon tane sey geldi gitti. Yasiniz mi tutmuyo da hatirlamiyosunuz anlamadim ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 star, thordan kaptan amerikaya hepsini veriyordu en azında marvel olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar