-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 outfit satılıyor da, zaten 38 tane outfit ile geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 sage kabuto ne op olmuş belli değil. dün çıktı bu arada steam'de 40 dolar'a ve benim gibi hali hazırda uns 3'e sahip insanları üzerek, ama g2play'de 60 tl'ye bulmak mümkün-dü. 15 dakikada bitirdiler keyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 family sharing aç sen köpek gibi çalışırken ben oynıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 piç edersin olm sen rankimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 aşkolsun lan ps3'de oynarken ne rasenganlar ne oodama rasenganlar atmışlıgımız var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 oha pc ye çıktı mı bu oyun hele şükür.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Hiç düşünmeden bastım kırk dolaresi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Rassengann! Ne bileyim arkadaşımın PS3'te oynaya oynaya oyundan hazzımı aldım. Bir tane Kabuto için 40 dölar veresim gelmiyor. Ha hiç oynamayan varsa UNS3'ü düşünmeden bassın parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 oh be sonunda pati'den dövecek adamlar çıkıyo. haftasonuna hikayeyi bitirip tüm karakterleri açmış olun da alayım ifadenizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 pc icin alsam mı diyorum ama oynayan sayısı ne kadar boyle combat edilir mi online rahatca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Ucuzu var mi simdi bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Beklemek gerek biraz g2a'ya falan ucuzu düşer herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 madcow said: pc icin alsam mı diyorum ama oynayan sayısı ne kadar boyle combat edilir mi online rahatca. baya var oyuncu merak etme. senelerdir play station'da oynadım her oyununu, fazla fazla adam var. g2play'de gene key satılıyo ama steam fiyatına yaklaştı çok anlamı yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ps3 e 20 liraya upgrade yapmak yerine direk steam den aldım. ps3 kolunuda pc de çalıştırabilirsem güzel olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 nuveem de falan ne kadar acaba 40 dolar fazla geldi 20 olsa iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 deniz yine koş koş koş koş mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 aynen abi. bilirsin naruto, star wars gibi topicler de akan sular durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Japonların küçük emrahı! alan oynayan sorun yaşan var mı? Şu saniye 3k dan fazla kişi steamde oyunda görünüyor. Ben daha çok türkiyeyi merak ediyorum. Ping sıkıntı çıkartırmıki acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Aldım hemen. Sürpriz oldu bu oyun ya. Aklımda yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Narutoyu severim lakin 40 dolar ona verinceye kadar Batman Origin daha mantikli sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 gmg den alan oldu mu oyunu edit: oha kaldırmıslar gmg den noldu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 DareJedi said: Narutoyu severim lakin 40 dolar ona verinceye kadar Batman Origin daha mantikli sanki. dediğim gibi, daha önce oynamadığınız bir seriyse ve naruto'yu seviyorsanız her kuruşuna değer. olay ben ve benim gibi ps 3'de özellikle son oyuna sahip olan kişilerin bir yerde mağdur olması. full burst'ün %95'i şu an piyasadaki uns 3 ile aynı. hani fiyatı max 10 dolar edecek bir dlc olmalıydı bu. hiç olmazsa edo kage, ne bileym seven swordsman gibi karakterler ekleneydi. alıcam gerçi bugün içerisinde herhalde de, ne bileyim garip yani. ea yapmaz şunu lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 helal gaben baba, konsol exclusive'leri pc'ye getirttin ya, tuttuğun altın olsun. oluyor da zaten ehu daha ileride indirimde alırım herhalde, ps3 demosunu oynamıştım iyiydi de pek beceremedim heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 seni çok güzel eğiteceğim sam, hiç merak etme. 1 günlük deno-sama ile training'e bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Klavye ile deneyen oldu mu ? Rahat mı ? Bende daha var yüklenmesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar