Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
sage kabuto ne op olmuş belli değil. dün çıktı bu arada steam'de 40 dolar'a ve benim gibi hali hazırda uns 3'e sahip insanları üzerek, ama g2play'de 60 tl'ye bulmak mümkün-dü. 15 dakikada bitirdiler keyleri.
Mesaj tarihi:
Rassengann!

Ne bileyim arkadaşımın PS3'te oynaya oynaya oyundan hazzımı aldım. Bir tane Kabuto için 40 dölar veresim gelmiyor.

Ha hiç oynamayan varsa UNS3'ü düşünmeden bassın parayı.
Mesaj tarihi:
madcow said:

pc icin alsam mı diyorum ama oynayan sayısı ne kadar boyle combat edilir mi online rahatca.

baya var oyuncu merak etme. senelerdir play station'da oynadım her oyununu, fazla fazla adam var.

g2play'de gene key satılıyo ama steam fiyatına yaklaştı çok anlamı yok artık.
Mesaj tarihi:
Japonların küçük emrahı!

alan oynayan sorun yaşan var mı? Şu saniye 3k dan fazla kişi steamde oyunda görünüyor. Ben daha çok türkiyeyi merak ediyorum. Ping sıkıntı çıkartırmıki acep.
Mesaj tarihi:
DareJedi said:

Narutoyu severim lakin 40 dolar ona verinceye kadar Batman Origin daha mantikli sanki.

dediğim gibi, daha önce oynamadığınız bir seriyse ve naruto'yu seviyorsanız her kuruşuna değer.

olay ben ve benim gibi ps 3'de özellikle son oyuna sahip olan kişilerin bir yerde mağdur olması. full burst'ün %95'i şu an piyasadaki uns 3 ile aynı. hani fiyatı max 10 dolar edecek bir dlc olmalıydı bu. hiç olmazsa edo kage, ne bileym seven swordsman gibi karakterler ekleneydi.

alıcam gerçi bugün içerisinde herhalde de, ne bileyim garip yani. ea yapmaz şunu lol.
Mesaj tarihi:
helal gaben baba, konsol exclusive'leri pc'ye getirttin ya, tuttuğun altın olsun. oluyor da zaten ehu

daha ileride indirimde alırım herhalde, ps3 demosunu oynamıştım iyiydi de pek beceremedim heh.
  • Yeni Oluştur...