Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Geçen feastin dondurulmuş lahmacununu aldım. İçeriği gayet iyi görünüyordu. Şeker ve modifiye mısır nişastası dışında hepsi doğal ürünler. Un, su, keçi eti, baharat vs diye devam ediyor hep.. Sadece tavada 4 dakika ısıtın diyor. Malzemesi de bayağı bol etten hamuru görünmüyor falan iştahla hazırlamaya koyuldum ancak tadınca tüm hayallerim yıkıldı. Dondurulmuş pizza bile daha iyidir bu lahmacundan.. Artık dondurulmuş ürünlerde adam akıllı bir yiyecek olmadığına kanaat getirdim. Bahsi geçen lahmacun http://imageshack.us/a/img837/1517/dh9e.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Gecen gordum, alacaktim, sonra telefondan Yemeksepeti'ne girdim. Dondurulmus lahmacun mu olur lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 bimdeki dondurulmuş pizza ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 harbiden çok kötü bu abi almayın ben de aynı gazla alıp hayal kırıklığına uğramıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ellaam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Her mutfağın dondurulmusu olurda türk mutfağının dondurulmusu olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Aa evet bak tek yenilebilecek dondurulmuş ürün patatestir. Hele elma dilimli patates nefis oluyor. Dışarıdan yemek söylediğimde hemen yanına da dondurulmuş patates yapıyorum çok iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 insanı lahmacundan soğutur yapmayın etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Ben de alacağıdım. İyi oldu bunu okuduğum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 GERGE said: Gecen gordum, alacaktim, sonra telefondan Yemeksepeti'ne girdim. Dondurulmus lahmacun mu olur lan? lan dedi heklenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 geçen de bi oyun topiğini trollemişti. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Gerge ben ankaraya gelene kadar değişmesin ya. Hafızamda aşmış karakterlerden biri olarak yerini almalı gerge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 GERGE said: Gecen gordum, alacaktim, sonra telefondan Yemeksepeti'ne girdim. Dondurulmus lahmacun mu olur lan? (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 al yarım kilo kıyma ver pideciye 10-15 atne yapsın at buzluğa ısıtırken üstüne domates kaşar biber ne varsa evde at afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 başbakan olsam gergeyi danışmanım yaparım o kadar net yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 modifiye mısır nişastası nedir yav ne zaman bir ürünün üstünde görsem gülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 abi telefon edince 5dkta getiriyorlar zaten elektrik parasına yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 noobz http://i.sabah.com.tr/sbh/2013/01/28/BiyografiDetay/420234477494.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 dondurmalı lahmacun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Octavarium said: modifiye mısır nişastası nedir yav ne zaman bir ürünün üstünde görsem gülüyorum genetiği düzülmüş bişey abi işte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 çok başarısız ya bu. biz denedik hanımla. yetersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 abi lahmacunda kolayca dısardan solenen ucuzda bişi donmusu neden yanesi 1.5 lira felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 lahmacun ortalama 3tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Evde yemek olmadığında, gece acıktığımda, canım çektiğinde vs hazırda bulunsun çok lazım oluyor hep dondurulmuş ürün alıyorum markette de bunu gördüm soya, laktoz vs zararlı içerik de olmayınca direkt depoladım 3-4 paket.. Normalde et döner alıyorum içeriğinde katkı ve zararlı madde bulunmayanlardan bunu bir deneyeyim dedim. Yoksa ucuz birşey zaten dondurulmuşu da ucuzdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 mikrodalgada yapmadın demi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 forgiver said: al yarım kilo kıyma ver pideciye 10-15 atne yapsın at buzluğa ısıtırken üstüne domates kaşar biber ne varsa evde at afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar