Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tıkır tıkır oynuyoruz ya. Lamı cimi yok.

Bir de yenersin, yenilirsin, bir yere kadar önemli. Beni en çok mutlu eden şey 3-0 öndeyken dakika doksan olmuş; topu ileri süren, rakibe saldıran adam görmek.
Mesaj tarihi:
Bu arada takımın koşması ve iyi niyeti güzel fakat farkı yaratanlar Fernandes-Almeida iş birliği yine romantik bakmaktan vazgeçince duruma. Özellikle Almeida bana göre geçen sene ligin ilk yarısının en iyi oyuncusuydu, sağlıklı kaldığı sürece bu ikili Beşiktaş şampiyonluk adayıdır
Mesaj tarihi:
Veli ve Oğuzhan yoksa derbide işimize gelir, Atiba ilk maçlarda etkili gözükmüştü de yetersiz geldi bana, orta saha direnci konusunda büyük sıkıntı çekersiniz. Özellikle Veli underrate kralı
Mesaj tarihi:
ben böyle şansı seveyim. inşallah veli oynayabilecek duruma gelir. zaten bilic'te veli'yi oynatırdı gs maçında. ben necip'i de çok beğendim. o da iş yapabilir.

tamam beyler merak etmeyin. fm real time editor'u açıp heal team'e basıyorum. sakatlık falan kalmıyor.
Mesaj tarihi:
oğuzhan beşiktaş'ın pas alışverişi ve ileriye çıkışlarından en önemli isimlerden biri.

asıl önemlisi fernandes'i rahatlatmatması.oğuzhanlı fernandes'in verimi 2 kat daha artıyor.

dolayısıyla yine iyi giderken sakatlıklar gelmeye başladı geçen seneki gibi ama kadro daha geniş.necip,muhammed,sezer gibi oyuncular ne derece devreye girebilecek göreceğiz.
Mesaj tarihi:
Ömer Şişmanoğlu A2 maçında itirazdan kırmızı kart gördü, kendisine çok sert faul yapıldı ve hakem gördüğü halde es geçti vs.

A2 maçındaki kırmızı kart yüzünden GS maçında cezalı olacakmış.

Zaten hiç forma giymedi şimdiye kadar orası ayrı da GS maçında kenardan gelip iş yapabilecek tipte bir oyuncuydu. Yazık oldu öyle bir alternatif gittiği için

neyse ÇARE SEZER ÖZTÜRK
Mesaj tarihi:
Hala birkaç milyon euro için fernandes ile sözleşme imzalanmamasını, pürüzlerin giderilememesini anlamıyorum.

Arkadaş fernandesi kaçırırsan yerine o kalitede bir oyuncu bulmak için değil 3-5, 10-20 milyon euro fazladan para harcamak durumunda kalırsın. Yerim kulup içi dengelerini, kimlere ne paralar veriliyor, eğer mesele hak edene hakkını vermek ve adaletli maaş vermek ise fernandes gibi bir oyuncunun o paraları haketmediğini düşünmek saflık olacaktır.
Mesaj tarihi:
@tambjk

aciliyeti yok ki sözleşmenin, ocakta boşa çıkıyor galiba, ee şimdiden imzalamak yerine 1 2 ay daha beklesek bişi kaybetmeyiz,
sakatlık olur formdan düşer, en popüler olduğu zamanda sözleşme imzalamaya gerek yok, 15 hafta böyle oynasın o zaman basak külübün %5ini ferdi babaya.
  • Yeni Oluştur...