Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yetersiz olduğu kısım oyunun topsuz kısmında. Henüz düzgün koşuları veya çapraz girişi yok. Kaleye sırtı dönük oynayan forvet gibi top karşılıyor. Sonrasını topla yeteneği sayesinde tamamlıyor ama o da her rakibe yemez. Daha basit oynaması lazım. Beşiktaş'da şu an çok düzgün pas trafiği olduğu için bu fazla göze çarpmadı. Bir de biz içe yönelen kanat oyuncularına fazla alıştık, hele bir de ters ayaklılarsa bayılıyoruz. Çizgiye inilmesi gerektiğinde sorun olabilir zira Beşiktaş'da arkasında Gökhan Gönül oynamayacak.

Şu an ligde en iyi performans gösteren oyuncularımızdan biri. Hatta bana göre görünmez kahraman Veli 1 numara, Gökhan 2. Milli takımda düzgün bir rakibe karşı görmek lazım.

Bu kadar irdelemeye gerek yok aslında. Önceki takımlarında tutunamamasının bir nedeni varsa zamanla ortaya çıkar. Adamın kumaşında sorun yok, orası belli oldu.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

said:
Besiktas, Galatasaray maci icin simdiye kadar kombineler dahil 72.000 kapasiteyi doldurmus durumda.

Eğer izin çıkarsa 14k daha bilet satışa çıkarılacakmış. Öyle olursa yeni seyirci rekoru geliyor.

Oha artik, daha neler
Mesaj tarihi:
BJK TV 1 aydır taşınacak yer arıyor sanırım sürekli aynı bantları göstermekten aletler yanacak. insan her gün stad ın son haliyle ilgili gider 2 yeni görüntü çeker yayınlar arkadaş bu kadar zor mu bu işler..
Mesaj tarihi:
Llama said:

nerden izin çıkıcak

76k kapasitesi var stadyumun şuan, eskiden 80k'dı sadece oturarak. Zaten rekorda GS-FB maçıydı 78k

kapasite fazlası seyirci alımı için başvuracaklar anladığım kadarıyla, daha doğrusu başvurması gerekiyor mu onu bile bilmiyorum. sadece izin çıkarsa yazıyordu twitter'da asdfasd konu hakkında zerre fikrim yok.

BJK'nin 72k doldurması bile inanılmaz bir şey ya... Ben maksimum 50k zor doldururuz diyordum. Gezi olayları ve Çarşı cidden beşiktaş'a res vurdu. Önder Özen ve Bilic'in inanılmaz sevilmesi ve lige iyi başlangıç...

Cidden çok ufak dokunuşlar fark yaratabiliyor. endüstriyel futbolda bunlara yer kalmadı diyordum da bizim gibilerde işe yarıyor demek ki...
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Llama said:

nerden izin çıkıcak

76k kapasitesi var stadyumun şuan, eskiden 80k'dı sadece oturarak. Zaten rekorda GS-FB maçıydı 78k

kapasite fazlası seyirci alımı için başvuracaklar anladığım kadarıyla, daha doğrusu başvurması gerekiyor mu onu bile bilmiyorum. sadece izin çıkarsa yazıyordu twitter'da asdfasd konu hakkında zerre fikrim yok.

BJK'nin 72k doldurması bile inanılmaz bir şey ya... Ben maksimum 50k zor doldururuz diyordum. Gezi olayları ve Çarşı cidden beşiktaş'a res vurdu. Önder Özen ve Bilic'in inanılmaz sevilmesi ve lige iyi başlangıç...

Cidden çok ufak dokunuşlar fark yaratabiliyor. endüstriyel futbolda bunlara yer kalmadı diyordum da bizim gibilerde işe yarıyor demek ki...

Ben o yüzden diorum işte hep 40k yetmicek diye bize, olası bir başarıda, potansiyel ortada 40k küçük kalıcak ama artık yapıcak birşey yok.
Mesaj tarihi:
adamın 3 sorunu var işte bir basit oynamıyor topu ayagına aldıgı zaman illa oyunun yonunu değiştirecek bişeler yapmak istiyor iki topsuz kosusu eksik ama takımda zaten topsuz kosan cok fazla oyuncu var suan da o yüzden cok buyuk sıkıntı yaratmıyor özellikle olcay ile tam bütünleyici oluyorlar tam zıt oyuncular hucum tarzı olarak üçüncü olarak defansa donusleri kötü ama besiktas macların da bu konuda cok iyiydi bir cok kere full deparla donup topu aldıgını gordum ki serdar kurtulus zaten hilbert kadar cok ileri cıkan bir bek degil o yuzden bu da cok sırıtmıyor saunda bize zarar veren tek sıkıntısı basit oynamıyor . işte cimbom ve bursa maclarında sonra bircok sey daha net belli olacak eger o maclarda da aynı etkinligi gosterirse valla 5-6-7 neyse versinler alsınlar.Alper topuga tabataya sacma sapan adamlara bu ligde neler verildi .(Alper kötü demiyorum sadece verilen paralar ucuk )
Mesaj tarihi:
72k doldu olayı yalanmış, 60k civarı bilet satılmış kalanları satışa çıkartacaklarmış asdfsda Fiko'da bugün ortalığı yaygaraya veriyorlar diyor. Karaborsacılar yapıyor demek ki
Mesaj tarihi:
Fikret orman Cine5te plan plan diyip duruyor kerim frei ile ilk kez Cl finalinde gorustuk dedi.

seneye olurda yabanci siniri kalkarsa olay cikartiriz. gelecek gidecek oyuncular belli. planimizi yaptik dedi.

PLANNN
Mesaj tarihi:
baskan gsye giydiriyor abooooo ahahah
en kotu gunumuzde bile rakiplerimiz gibi bagis kampanyasi yapmadik.
kendi ayaklarimiz uzerinde durup baskasindan 1 lira almadan biz yapiyoruz stadi dedi.

gelir simdi gozyaslari
Mesaj tarihi:
dogrulari soylemek icin mac kazanmaya gerek yok.
adamin ayaklari da gayet yere basiyor ayrica.

izin yok dendi,cikardi.
izin var ama yikamaz dendi,yikti.
altindan tarihi eser cikti durcak dendi,devam etti.
altindan su cikti deniz var zemin zayif dendi,Rakiplerin gozyaslaridir dedi devam etti.

deal with it
Mesaj tarihi:
20 senede 3 şampiyonluk almış takım için normal bu havalar. Zaman onların sevinme zamanı. 3 maç çok büyük başarı. Bırakın eğlensinler.

FO için geçen sezon ağzına geleni söyleyenler şimdi büyük başkan ilan ettiler.
  • Yeni Oluştur...