Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cimbomluları sardı nedense bir korku gerci gökhan zan besiktasdayken bende korkuyordum normal adamlar da bunun üstüne yerli sabri var süper sag acık
Mesaj tarihi:
sikeden cezaların akacagı zaman ve devamında bu kararın cıkması ne kadar da convenient.

ki ozaman direk gs icin olmasa bile kararın degismesi icin takımlar basvurdugunda kararın degistirilmemesine tek takım sebep oldugunda neden oldugu gayet belli olmustu.

PLAN PLAAAAANNN
Mesaj tarihi:
aynı süreci 4-5 yıl öncesine alırsan da bu kuralın kaldırılmasına tek takım engel olmuştu.

zihniyet... bazı şeylerde en ufak kademeden en üst kademeye kadar aynı çünkü bu ülkede
Mesaj tarihi:
son 15 dakikadır acaba ne zaman yabancı sınırın kalkmasının onundeki tek takım olarak kaldık diye aradım bisey bulamadım bulursan yolla kanıtlarıyla. ki oyle bisey yapmıs olsak da yazıcagım sey aynen su olucak. Gs in basındaki herifler ozaman haksızmıs ve cagdısıymıs. Hadi biz cagdısıdan caga gecmeyi tercih ettik. Yıllardır yabancı sınırını kaldırmak isteyen aziz yıldırım cagdan cagdısına gecmeye neden karar verdi acaba. Ya da ilk baslarda(haziran gibi) besiktas da sınır kalksın ya da en azından esnetilsin derken ucundan ucundan, avrupa gittigi anda biz boyle plan yaptık en azından 5+0+3 kalsın dedi.

Ki ilk soyledigim hala arkadasındayım. Aynısını galatasaray yaptıysa da onun karsısındayım.

screwy said:

turkiyede bi kere basarı da baskasının onune tas koymayla degil de kendin basarmaya gerceklesse de bi oh ceksek karsımızdakileri/ilerimizdekiler cekememek yerine.
Mesaj tarihi:
ayrıca da bilerek yanlıs yapmaya devam etmenin hic bi anlamı yok. 2 sene once kural degisince madem plan yapıldı. kural degisince plan bi daha yapılır madem 2 ayda 3 imza ile plan yapılıyo. yapılır yani.
Mesaj tarihi:
Heh zırt pırt kural mı değişir be. Fenere o yönde hak veriyorum adamlar alpere parayı bayıldılar ki bu senenin sivrilen yerlisiydi. Sonra sen kalk kuralı bu sene böyle değilde şöyle uygulamaya karar verdik de, daha neler. Bu tarz kural değişecekse aralarında en az 1 sene olmalı, seneye olan kuralı bu seneden değiştirsinler işte madem isteyen yok. Zaten yabancı sayısı serbest olsun diyorum ben =p yerli oyuncuların bu kadar manyak piyasasının olmasının tek sebebi sınırlama. Gitsinler yabancı serbest desinle ama yerli oynatmaya da teşvik versinler, yabancılarda da milli takımda oynamış olması lazım ya da bilmem kaç yaşından küçük olması lazım falan filan diye bir kalite unsuru olması gerek. Çer çöp olmasın heryer.
Mesaj tarihi:
Seneye yabancı sınırı kaldırmayı desteklersin, bunun mantıksızlığını ve her klube darbe vurduğunu, milli takımın bile daha iyiye gitmediğini gösterirsin BJK olarak, Önder Özen olarak, o zaman ona göre plan yaparsın, madem kulüplerin isteği ile oluyor bu, ben buradaki problemi çözemedim. Sonuçta şu an Önder Özen TV'de konuşmaktan çok daha önemli bir rolde değil mi?

Madem yanlış olduğunu düşünüyorsun, o zaman elindeki gücüde kullanmaya bakarsın. Bugün FB-BJK-GS kalksın derse bu iş, kalkar, burada kimse için olumsuz bir taraf yok. Kaldı ki Red'in dediği 2 tane ortalama Türk alıp adına da uzun vadeli planlama demek bana da abzürd geliyor. Madem işte kendin söylüyorsun, bu sene Ante Rebic'i kaçırdıysan ileriki yıllarda kaçırmamak için elidne bir fırsat var. Sen gene yerli planını, altyapı planını engellemiyor bu. Bu sene için en optimum planı hazırlarsın, ama bana kalkıp da G.Töre'yi aldık, Frei'i aldık uzun vadeli düşündüğümüz için demeyin, yokluktan o adamlar değerli oldu bir anda. Bugün iyi oynuyorlar, yarın dandik oynarlarsa yine gidip yabancı kovalanacak.

Çünkü senin yerli oyuncu havuzun planlama yapacak kadar büyük değil. Eğer gerçekten piyasada ciddi bir yerli oyuncu havuzu olsaydı, o zaman bir plandan bahsedebilirdin. Ama tek alternatifin Almanya'da veya orada burada oynayan 3-5 gurbetçi ise, bunun adı planlama olmuyor maalesef.

Mesela İngiliz topçular genelde dışarıda oynamaz (daha iyi bir yere gidemeyecekleri için tabii de), ancak sen bir takım olarak yabancısız çok büyük bir havuza sahipsin ve başarılı bir kadro kurabilirsin.
Türkiye'de uzun vadeli böyle bir planlamadan zorunluktan alınmış, Töre ve Frei ve bilimum almancıyla bahsedersen, açıkçası gülerim.

Bu havuzu genişletmenin de ne yabancı sınırıyla ne de kalkmasıyla ilgisi var...
Mesaj tarihi:
Düne kadar buralarda da herkes yabancı kuralının saçma olduğundan bahsediyordu da Önder peygamberleri farklı konuşunca herkes döndü.

Lan adamı ne çabuk ilah haline getirdiniz.
Mesaj tarihi:
lafı cok afedersin kıcından anliosun.

herkes kural yanlıs diyor, ama eger sezonu buna göre oynatma kararı alındıysa, herkes buna göre transfer yapıyorsa itiraz edilmesi dogal.

eger gs'de transferler 1 senelik yapılıyorsa lafım yok önder hoca 3 senelik program yapmıs o yüzden buna uyulsun diyor.

bu sistem yanlıs ama böyle karar verdiyseniz uyun ile,

bu sistem dogru sonuna kadar uygulansın arasında ''Dağlar kadar'' fark var

özetle herkes hala sacma diyor kurala, degisen bişey yok

2. edit. bir de seneye 5+0+3 olcak dedikten sonra 3 sönölük pülanlar falan diye ağlamaya gerek yok, buna zamanında itiraz etmeyen ünal başgana anlatın derdinizi
Mesaj tarihi:
ya takım yöneticilerinin kaşarlıklarına alet olmayın.

yarın yabancı sınırı kalksa beşiktaş'ın da işine gelir. doldurur takımı yabancılarla. şuan herkes birbirine taş koyma niyetinde olduğundan bir gün dedikleri diğerini tutmuyor. o yüzden böz 3 sönölök plan yaptık muabbetini ciddiye almayın

beşiktaş tarihi boyunca ne zaman 3 senelik plan yapmış. ulan yarın arka arkaya 3 maglubyet alsanız plan mlan kalmaz sdfs
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

lafı cok afedersin kıcından anliosun.

herkes kural yanlıs diyor, ama eger sezonu buna göre oynatma kararı alındıysa, herkes buna göre transfer yapıyorsa itiraz edilmesi dogal.

eger gs'de transferler 1 senelik yapılıyorsa lafım yok önder hoca 3 senelik program yapmıs o yüzden buna uyulsun diyor.

bu sistem yanlıs ama böyle karar verdiyseniz uyun ile,

bu sistem dogru sonuna kadar uygulansın arasında ''Dağlar kadar'' fark var

özetle herkes hala sacma diyor kurala, degisen bişey yok
afedersin ama onder hocan ile fikret orman bunu cıkıp neden avrupa iptalinden sonra soyluyor da haziranda galatasaray reddederken soylemiyor. bu sezon zaten bu dakikadan sonra 6 0 4 kalsın ama seneye 5 0 3 e gore transfer yaptık demek direk yalan soylemektir. 5 0 3 e gore bi insan niye transfer yapar? oyle bisey yapmaz elindeki imkanlar 6 0 4 ise 6 0 4 e gore transfer yapar ve 2 tane de 1 sene sonra elinden cıkartabilecegi kontrat bırakır. fakirlikten dolayı alamadıgınız oyuncuları AMA PLAN diye yedirmeye calısmayın yemiyoruz dedikce hala plan da plan.
Mesaj tarihi:
Red said:

ya takım yöneticilerinin kaşarlıklarına alet olmayın.

yarın yabancı sınırı kalksa beşiktaş'ın da işine gelir. doldurur takımı yabancılarla. şuan herkes birbirine taş koyma niyetinde olduğundan bir gün dedikleri diğerini tutmuyor. o yüzden böz 3 sönölök plan yaptık muabbetini ciddiye almayın

beşiktaş tarihi boyunca ne zaman 3 senelik plan yapmış. ulan yarın arka arkaya 3 maglubyet alsanız plan mlan kalmaz sdfs

1.si yöneticilerin ''kaşarlıklarına'' alet olan daha cok gs taraftari oluyor su durumda, ünal aysal geldğinden beri taraftari cok iyi idare ediyor.

buda gs'li fb'li bjk'li 1 tane adam göster yabancı kuralı cok iyi yeah degismesin kalsın diyen ??
herkes sacma diyor, ama böyle karar alındı buna göre plan yapıldı devam etsin, 2-3 sene içinde degişir diyorlar

ünal aysal basta olur veriyor, sonra işine gelmeyince itiraz ediyor, ama bjk gs'ye tas koyuyor oluyor

yaw he he
Mesaj tarihi:
Plan yapmak evrende bulunan ortalama 15 turk oyuncusunun 3 unu almak degildir dedikce plan diyorsunuz.

PLAN
PLANPLAN
PLANPLANPLAN
PLANPLANPLANPLAN
PLANPLANPLAN
PLANPLAN
PLAN

galatasaray ilk degisirken de yapmayın demisti diye hatırlıyorum ve boyle biliyorum ilk basında da karsıydık diye konustular kac kere kimsede cıkıp YA AMA BOYLE DEMISTINIZ diye ortaya dokmedigine gore demekki ilk basta da unal baskan cıkıp yapmayın bunu demis. ama ozaman cogunlukla karar vermisler.
Mesaj tarihi:
tim besiktas timi degildi aziz yıldırım timiydi simdi besiktas avrupaya gidemeyince hop onlar da trene atladı. bu kadar basit.

ki yabancı kuralına karsı iki takım vardı trabzon ve gs.

fener ve bjk trene sikeden atladı digerleri OH TURKLERI PAHALIYA KAKALIYCAZ diye atladı.

Sonra baktılarki bu sene oyuncu transferi olmadı lig icinde kimse birbirinden oyuncu almıyo satmıyo. "YEA BEYLER YABANCI KURALINI ESNEYSEK MI YEA" oldu fener baktı sikeden kurtarırı yok "kesin olmaz vallahi de olmaz billahi de olmaz" yaptı ve demiroren de cıktı "tek bir takım bile reddederse degisteremeyiz amaaaa =((" dedigi icin suan 6+0+4 ve 5+0+3 u konusuyoruz.

ki haziranda besiktasta kimse bi kere bile cıkıp bu boyle kalsın demedi. bu hazirana kadar planları olmayanlar seneye haziran oturup bi daha plan yapabilirler kimse kimseyi yemeye calısmasın
Mesaj tarihi:
avrupadan önce de benim fikrim aynıydı, daha lig baslamadan da yazdım burda üşenmeyen bakabilir, degişirse fener mahkemeye gider kazanır, lig zaten rezil iyice kepaze olur dedim.

kural sacma, değişmeli, ama bunu hemen yapmaya calısmak işgüzarlık işte. aamlar bu sene 6+0+4 seneye 5+0+3 dedi evet dendi.

smdi derler seneye 8+4+0 ondan sonraki sene de sınırsız olcak diye, herkes ona göre PLAN'ını yapar
Mesaj tarihi:
screwy said:

tim besiktas timi degildi aziz yıldırım timiydi simdi besiktas avrupaya gidemeyince hop onlar da trene atladı. bu kadar basit.

ki yabancı kuralına karsı iki takım vardı trabzon ve gs.

fener ve bjk trene sikeden atladı digerleri OH TURKLERI PAHALIYA KAKALIYCAZ diye atladı.

Sonra baktılarki bu sene oyuncu transferi olmadı lig icinde kimse birbirinden oyuncu almıyo satmıyo. "YEA BEYLER YABANCI KURALINI ESNEYSEK MI YEA" oldu fener baktı sikeden kurtarırı yok "kesin olmaz vallahi de olmaz billahi de olmaz" yaptı ve demiroren de cıktı "tek bir takım bile reddederse degisteremeyiz amaaaa =((" dedigi icin suan 6+0+4 ve 5+0+3 u konusuyoruz.

ki haziranda besiktasta kimse bi kere bile cıkıp bu boyle kalsın demedi. bu hazirana kadar planları olmayanlar seneye haziran oturup bi daha plan yapabilirler kimse kimseyi yemeye calısmasın

cool story bro.

fanatik'te işe mi başladın
  • Yeni Oluştur...