anon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 abi ben açıkcası büttnerin geleceğini sanmıyorum, çok isterim ama celtic dururken bizi seçmez gibi.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 said: Lige 3'te 3 yaparak giren ancak sol bek arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Aleksander Büttner'i sezon sonuna kadar kiralama konusunda Manchester United ile anlaştı. 24 yaşındaki Hollandalı futbolcunun kararı bekleniyor. DHA
arcane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 ben de onu yazmaya geldiydim. büttner'i alırız başka transfer olmaz. çebi'de filtre yok, basın karşısına çıkmaya bayılıyor. onun ağzından çıkan en güvenilir. quaresma çalışanlara çükünü salladı, çimlere işedi fiyaskosu dışında tabii sdfsd. inanılmaz birşey, basın hemen nasıl saldırıyor... klüp gazete ismi vererek yalanlamış (AMK) fernandes hadisesini. güneş enerjisi haberini yazan "tanrı parçacığı" erdal. başka bir kaynakta çıkana kadar kaale almam. takımın haline bakacak olursak. ben şu an memnunum. bilic'in gaziantep'i hesaba katıp oğuzhan + fernandes çıkartması güzel oldu. necip'i de hazırlansın diye az da olsa oynattı. portekizliler iyiler. fernandes'i istekli gördüm. almeida'nın kaçırdıklarına çok kızıyorum ama 2 tane kaçırıp 2 tane atınca birşey diyemiyorsun eheh. sakatlandığı bana aynı yer gibi gelmişti. umarım uzun süre ayrı kalmaz. takımın en iyisi veli. görünmeyen kahraman. böyle bir mücadele yok arkadaş. kaç top çalıyor istatistiğini bulmak lazım. canavar gibi. sonra da gökhan töre. acayip verimli. defansa da yardımcı oluyor. daha az sabit durup, biraz daha klasik kanat gibi boşa kaçsa daha iyi olacak gibi geliyor bana. bir de şunu mutlaka izleyin: http://www.haber1903.com/Video-172-sergenden_toreye_agir_elestiri.html böyle bir eleştiri yok. yarıldım ahah. of sergen of.
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Veli en iyi, değişilmez diyince dalga geçiliyordu. Yola geliyorsunuz lan aferin asdfasdfas
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Rewendor said: E biz yarım porsiyon Sabri diye dalga geçerken yere göğe sığdıramadığınız İsmail Köybaşı vardı? Noldu ki o? adam sakat abi napalim yarim porsiyon sabri gibi yarim bacak ismail mi koyalim oraya .d adam iyilesene kadar orasi felc olcagina transfer en iyisi. iyilesip gelince hem besiktas formasini hem milli formayi alir yine banko oynar
arcane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 DarKRideR said: Veli en iyi, değişilmez diyince dalga geçiliyordu. Yola geliyorsunuz lan aferin asdfasdfas ben hiç öyle birşey demedim ehueh. olcay'a laf etmiştim ama o konuda haksızlığımı kabullendim. yalnız escude konusunda görüşeceğiz. saatli bomba adam. epik başarısızlığını bekliyorum. demiştim diyeceğim sdf.
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 beklemedeyim bende o konuda afasdfasd geçen seneden beri adamı savunuyorum inşallah yüzümüze bulaştırmaz :D
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 said: Beşiktaş'ın ısrarla istediği ve kiralık olarak kadrosuna katmak için mücadele ettiği Büttner için menajeri Aleksander Bursac, Eurosport Türkiye'ye konuştu. Hollandalı futbolcu için İngiltere'de bulunan Bursac, Manchester United ile zorlu bir pazarlığa girdiklerini söyledi. Eurosport Türkiye İstihbarat şefi Alper Aslan'a konuşan Bursac, Celtic ile ilgili artık bir detayın kalmadığını, oyuncunun Beşiktaş ile anlaştığını belirtti. Büttner'in şu andan itibaren sadece Beşiktaş'a konsantre olduğunu belirten Bursac, sözlerini şöyle sürdürdü: "Daha önce Celtic ile anlaşmıştık. Ancak oranın şartları ve İskoç ekibinin Büttner'i bonservisi ile istemesi kafamızı karıştırdı. Manchester United'a 1 defa gelebilirsiniz. Biz de bu kadar kolay kopmak istemiyoruz. Sezonun tamamında forma giyip Manchester'a dönmek istiyoruz. Kulübümüz Büttner'i bırakmayacak gibi. Ancak bunun için hem biz hem de Beşiktaş Kulübü mücadele ediyor. Son dakikaya kadar beklemek zorundayız."
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Escude şu an 1. stopermiş Bilic için, Sivoktan falan bile iyi görüyormuş, ilginç
Llama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 kartal yuvası satış rekoru kırmış valla bu yıl fikret baba hakket bişeyler yapıyor
arcane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 niye? toptan forma mı almış? sdfsdfsdf
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 "Takım olarak oynuyoruz. Zaten buradaki felsefe, güç halkındır. Oyunculara bunu anlatmaya çalışıyorum. Takımda zenginler ve fakirler yok, sınıflar yok. Sınıfları ortadan kaldırarak, gücü halka vermeye çalışıyoruz. O bakımdan sosyalist bir takım yaratıyorum diyebilirim." Abi Bilic ölene kadar gitmesin bu takımdan.
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 şu adamın yüzünü kurta çok benzetiyorum ben. kartal & kurt güzel bir birleşim.
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Llama said: kartal yuvası satış rekoru kırmış valla bu yıl fikret baba hakket bişeyler yapıyor bu çok normal yıllardır hiç ürün satamayınca, biraz satınca rekor olur sdfs
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 lol nalaka lan http://static.guim.co.uk/sys-images/Sport/Pix/pictures/2012/6/6/1338998775553/Slaven-Bilic-008.jpg
uk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 beyler sezonla alakasız olacak ama 100. yıl formalarından bulma ihtimalimiz nedir? çok güzeldiler lan asdjhgsf
oldun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 hangisi ustunde bir sürü isim falm mı yazan
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 uk said: beyler sezonla alakasız olacak ama 100. yıl formalarından bulma ihtimalimiz nedir? çok güzeldiler lan asdjhgsf bulursun da min 300TL'yi gözden çıkarman gerek. O da bakımsızlar, tiftiklenmiş olanlar falan asfasd Arada çıkıyor hıyarlar 100-150TL arasında satıyorlar da çok nadir denk gelmen gerek. Her geçen gün bulmak zorlaşıyor ve inanılmaz değerleniyor. XL arıyorum birde mesela ben, en az satanı sanırım kimse de yok. o zaman ülke zayıfmış demek ki... en ucuz 600TL'ye buldum. 4 sene önce yurt dışında çalışan bir adamdan bulmuştum, 150TL'ye anlaşmıştım. 1 ay sonra TR'ye geliyorum görüşelim demişti. Yalan oldu tabii asdfsd
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Ehueh ben almıştım zamanında virmemmmm!
fenn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Gs formalarını biriktirmeye başlıyayım hemen
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 gs fb formaları pek değerli değil ya, eski bjk formaları onlarla kıyaslayınca çok ender pozisyonda bulunuyorlar asdfasd o yüzden fiyatları da diğerlerine göre çok daha pahalı, alıcısı da çok var garip bir şekidle o da fiyatları etkileyen bir unsur.
Cons Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 4-5 taraftarı olduğu için formada nadir oluyor tabi za
Öne çıkan mesajlar