fenn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Benimde fikrim etki ettiği yönünde. Tromso macında bu eksiler olmadığı için ve tr de olacagı için tur bjk nin gibi. Temennim böyle
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Anlaşmanın ilk parçası Çarşamba günü yatırılacak. 8.5 milyon euro direkt hesapta ama yine anlaşma gereği sadece stad yapımında kullanılacak bu para, stad bitene kadar Vodafone parası başka işlerde kullanılamayacak zaten, stad masrafları diyelim. Bu açıklamanın üstüne de şu geldi. said: BİLGİ | Beşiktaş İnşaat AŞ, Eylül ayının sonunda Vodafone Arena'nın temelini atacak. (Skorer) Stad parasının ilki gelsin diye bu kadar geciktirmişler yıkımı demek ki... edit: İşin daha kötü kısmı, Vodafone gelmeseydi stada başlayamayacak mıydık? Başlayabilsek bile 2-3 senede bitirebilecek miydik?
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 abi paramız yoktu işte, anlamayacak bir şey yok ki. böyle bir imkân çıktıgı için şükretmek lazım bana soracak olursan.
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Vodafone yoktu zaten stad yapılma kararı alındığında sponsor aranyıordu en kötü ihtimalle tribün tribün ayrı sponsor bulunup fbde olduğu gibi yapılıcaktı. Tabi öyle oldumu farklı bir sürü anlaşma ve bir sürü problem gelicekti bu kadar yüksek meblağ bulmak zor olucaktı ve kesin 2-3 sene sürecekti. Vodafone oldu ama işte.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 bliksem said: abi paramız yoktu işte, anlamayacak bir şey yok ki. böyle bir imkân çıktıgı için şükretmek lazım bana soracak olursan. Kesinlikle. Vodafone nimet abi su kuresel kriz ortaminda.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 kapalının yarısı gitmiş http://i.imgur.com/nmiB0Cl.jpg
inprc Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 yarın kazanırsak,rize de trabzon'u farklı yenmezse 4.5 yıl sonra 2009 şampiyonluğundan sonra ilk defa lider oluyoruz.zaten demirören geldiğinden bu yana 9 yıldır çok az lider olduk.sanırım 8-9 hafta toplam.
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 zaten onda da şampiyon olduk asdfsdfasd
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 DarKRideR said: Anlaşmanın ilk parçası Çarşamba günü yatırılacak. 8.5 milyon euro direkt hesapta ama yine anlaşma gereği sadece stad yapımında kullanılacak bu para cok ıyıymıs neyse vodafonenun gırdıgı ıyı oldu artık stadın yapılcagına ınancım tam
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Genel satışa azönce cıktı, herhangi bir üyelik istemeden alabiliyosunuz
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 inprc said: yarın kazanırsak,rize de trabzon'u farklı yenmezse 4.5 yıl sonra 2009 şampiyonluğundan sonra ilk defa lider oluyoruz.zaten demirören geldiğinden bu yana 9 yıldır çok az lider olduk.sanırım 8-9 hafta toplam. Bizim doğal halimizdir, liderlik şansı varsa her zaman teperiz. Farklı olmaz bence yine =p en iyi beraberlik diyorum.
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 tromso maçı sıkıntılı geçecek. bugün almeida oğuzhan'ın sayesinde bir tane attı ama maç boyunca takımı 10 kişi bıraktı. ersan'ın epik bir bireysel hatası var. zaten bir maç bireysel epik bir hata olmasa şampanya patlatacağım.
inprc Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 tromso'ye elenrisek cas kararı sonrası cezamız önümüzdeki seneye kalıyormuş.öyle diyor çoğu kişi. bu durumda tromso maçı tarihimizin en önemli maçlarından biri haline geldi.önümüzdeki sene ş.ligine katılamamak büyük felaket olur.bu sezon ve önümüzdeki sezon heba olur.gelecek sene stad açılacak ve ivmenin hızlanması için avrupa şart.
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 elenmezseniz bu sene miymis ceza?
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 trömsö maçı için takım iyi, ama defans s.o.s veriyor :( gol atarız her türlü, ama trabzon maçı gibi kontrollü oynamak lazım gol yersek, geriye düşersek erciyese benzemez değil gibi kapanırlar
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Defans gayet derli toplu ama her maç saçmasapan bir tane bireysel hata geliyor.
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Almeida'nın görünmez katkıları çok fazla ama Gökhan, Olcay ve Fernandes'i de defalarca pozisyona soktu. Varlığı ile bir bek bir stoperin ileri çıkmasını resmen engelliyor. İleri de iyi top tutuyor, uzun topları alıp servis ediyor. Ya bunları yaparken sadece ileride durması dışında yüzü kaleye neredeyse çok az dönüyor. Bu yüzden direkt pozisyona giremiyor destekleyici olmak dışında hiçbir olumlu hareket yapamıyor. Destekleyici bir pivot santraforun varsa kanatlarının çok iyi pozisyon alması, hatta beklerinin bile hücuma katılması gerekiyor. Beşiktaş'ta bu yok. O zaman Almeida'nın etkisi de doğal olarak yarı yarıya iniyor. Birde bunun üstüne kendisinin fiziksel engelleri ve devamlılık sorunu da eklenince çekilmez hale gelebiliyor. Pektemek'in mesela Almeida'ya nazaran bonusu da buydu. Adam geriye kadar gelip top alıyor, taşıyor, dağıtıyor ve yüzü hep ileriye dönük oynamaya kasıyor. Keza Sivas'taki Eneramo'da öyleydi. Ama ikisi de Almeida kadar net bir tehlike yaratamıyorlar. Bakalım, Almeida olmadan hücumda efektif olmamız bence çok zor, formda bir Eneramo belki kurtarır kapalı savunmalarda ama Almeida sanılanın aksine fark yaratan bir adam benim gözümde, sadece çağ dışı bir oyuncu :(
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 said: Orkun Çolakoğlu @orkunco 1m ROK BJK şampiyon olursa stüdyoda masaya çıkıp Bilic diye bağırma sözü verdi. Şu andan itibaren bu, Beşiktaş tarihinin en önemli sezonudur. DOĞRU MU LAN BU ASDASDAS BEYLER TAKIMI YALNIZ BIRAKMIYORUZ
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 isi gucu birakirim filan dese, ben de desteklerim ama buna yok.
Selamisahin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Bu hafta beklediğimiz sol bek geliyor nihayet. Yönetim isim vermese de 2 isim (Büttner ya da Holebas) belli. Büttner kiralık, Holebas ise satılık olarak geliyor. Kiralık formülü bir yerde iyi; İsmail'e umut bağlıyoruz gelecek sene için falan. Ancak İsmail'den tam randıman alamazsak, seneye tekrar yeni bir sol bek ihtiyacı doğacak. Holebas olursa bu sorun olmaz. Biliç'in isteği bildiğim kadarı ile Büttner. Hatta 2 hafta önce Holebas gelecekken, Biliç'in "M. United'ın cevabını bekleyelim" dediği de haber olmuştu.
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Holebas'ın gelmesi direkt olarak İsmail'in Holebas gidene kadar müzmin yedek veya kupa topçusu olmasına yol açacak. Holebas ciddi anlamda kaliteli, gelirse İsmail'in işi zor. Kulüp niye İsmail İsmail derken onu kovalıyor derseniz lig şartlarına bu kadar üst düzey uyum sağlayacak bir adamı bu kadar iyi fırsata bulamazsınız. Ayrıca yabancı kontenjanı seneye 1 tık daha düşecek yanılmıyorsam. GS ortalığı karıştıramayınca sızlanmaktan geri çekildi ama aralıksız olarak gelecek seneye kadar baskı kurulmalı ki şu saçmalık daha da iyi bir şekilde düzenlensin. 1 haftadır FM'ye döndüm, anam ağladı resmen. Bu seneki FM'yi sadece 4 gün mü ne oynamıştım geçen haftaya kadar bilmiyordum hiç sonraki seneleri, zaten karşıydım şimdi daha da karşıyım şu sınıra asdfsad
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 İsmail'in umutlanması iyi birşey değil. Deli İbo yollanınca salmıştı.
Öne çıkan mesajlar