Esh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 O macta ilhanin son golden onceki faulde yerde kivranan adami sallamayip gol atmasi... O pustlugu olmasa cok kral adamdi.
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 ersun yanal halen şu gençlerbirliğinde yaptıklarının ekmeğini yiyor sene olmuş 2013...
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Darksun said: Veysel ide youla yıda, daha var mı o kadrodan? zaten gençler ve gaziantep i zengin ettik. Defans mı almıştık ne ali tandoğan gençlerbirliğinden miydi oha yaşlanıyorum hafıza yok resmen
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 said: Oğuzhan: Almeida bana baktı, “birine benzetiyorum seni ama çıkaramadım” dedi, sonra Mickey Mouse dedi. Ben de Brad Pitt diyecek sandım. https://fys.tff.org/TFFUploadFolder/KisiresimleriTemp/1344467.jpg
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 souldarkorn said: http://www2.sporx.com/futbol/superlig/mhkdan-bir-ilk-kurban-ozkahyaSXHBQ341823SXQ Colman için kırmızı veremeyen Halis Özkahya 4 hafta dinlendirme almış. çok iyi oldu itoglu it herife, gozunun onunde 5 yardımcısıyla sallamadı. sarı bile vermeye g.tü yemedi. mactan sonra colman, Trabzon teknik direktörü ve baskanı özür diliyor ancak türk hakemi sarı kart bile vermiyor. ha bir de bu en yuksek notlu olan hakem.
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Esh said: O macta ilhanin son golden onceki faulde yerde kivranan adami sallamayip gol atmasi... O pustlugu olmasa cok kral adamdi. ikinci golü diyorsun herhalde. faul var, gol legit değil ama itmiş sadece. bir puştluk yoktu ilhan'da. dobra bir adamdı hatta. öte yandan o ahmet hassan, zago falan onlar rekor adamlardı böyle kemal sunal'ın futbollu filminden çıkmış gibi sdfsdf.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 DarKRideR said: said: Oğuzhan: Almeida bana baktı, “birine benzetiyorum seni ama çıkaramadım” dedi, sonra Mickey Mouse dedi. Ben de Brad Pitt diyecek sandım. https://fys.tff.org/TFFUploadFolder/KisiresimleriTemp/1344467.jpg :D nerden bu :D
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 beşijtaş'ta roportaj verecek başka adam mı yok ? klup başkanı maç öncesi çimlerde konuşuyor sdfs
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Llama said: DarKRideR said: said: Oğuzhan: Almeida bana baktı, “birine benzetiyorum seni ama çıkaramadım” dedi, sonra Mickey Mouse dedi. Ben de Brad Pitt diyecek sandım. https://fys.tff.org/TFFUploadFolder/KisiresimleriTemp/1344467.jpg :D nerden bu :D ahahahahahhsahxj kekxcnrvzhxvleminckx
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 suyu bulmuşlar http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/1236555_570074929694702_2009615098_n.jpg
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 inşaattan pek anlamam da neden kapalıyı yıkmıyorlar, çok moloz çıkacak vs diye sadece geceleri mi yıkıyorlar, sahayı mı kazıyorlar, biri de çıkıp haftalık fln açıklasa ya, ya da sürekli yayın fln yapsalar inşaattan :)
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 dinamit şiparişi vermişler hisrailden onu bekliyorlar
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 http://www.unibjk.com/tr/tromso-maci-biletleri-satisa-cikti.html Gitmek gerek, fiyatlar iyi
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 sponsorluk anlaşması attık ya onun %25ını genlik spor müdürlüğü istiyormuş... galatasaraydan alamamış mahkemede kaybetmişler sonra bi madde eklemiş gençlik spor müdürlüğü şimdi bizden alabilirmiş... ulen yine bizim hakkımız yendi ya
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 babayı alırlar umarım abi cukleri bize kalkıyor bunlarında
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 dediğim gibi galatasraydan da istemişler mahkemede kazanmış ama ondan sonra bi madde eklemişler bu adamlar.. yani vericez gibi gözüküyor..
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Başkan gs'nin anlaşmasını çok iyi biliyorsa buna da bir çözüm bulsun o zaman.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Gider yeni tesis yaptiririz o parayla, gider gosteririz bakanliktan sikinti olmaz.
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Fazla takip edemedim ama bjk nin tromso yenilgisinin trabzon macıyla ilgisi var diyebilir miyiz
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 var bana kalırsa, az da olsa diyelim. takım kondisyon olarak neredeyse hiç hazır değil ve pazar günü ts maçının üstüne 4 gün sonra kuzey kutbunda maça çıkınca doğal olarka çok çabuk çaptan düştüler. Tabii asıl olay rehavet ve şans ikileminde sonuçlanıyor. BJK ciddiye alsa işi ilk yarı 1-2 gol daha atıp kapatırdı ama çok laubaliydi. TS maçındaki ciddiyetin çeyreği yoktu. Sonu o getirdi zaten, Bir olmayan penaltı birde tecrübeli bir adamın yapmaması gereken bir hatayla yenildik geldik ama maçı tekrar ciddiye alacak, en kötü beraberlik ile dönebilecek kadar şansımız ve zamanımız varken takımın nefesi yetmedi. Kendi liginde kümeye oynayan takım, BJK'den 2 kat daha iyi kondisyona sahipti. Liglerinin başlaması tabii artı ama fizik olarak ciddi anlamda çok güçlülerdi, galibiyet çıkarmalarının temel olayı buydu bana kalırsa
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 bizim şartlarımızda o kadar kondisyon eksikliği normal. tromso maçındaki sorun karşıdaki takımın daha hazır olmasıydı. aynısı trabzon maçında da olabilirdi ama trabzon'un çalışma standartları artık nasılsa bizden önce kesildiler :P kondisyonun skora etkisi olmadı. yediğimiz gollerden biri hakem hediyesi. öbürü de escude'nin hediyesi. escude'yi ilk 11'ine alıyorsan o golü "her takıma karşı" yiyebilirsin. geçen sezondan beri emekliliği gelmiş diyorum. adamın vücudu net bir şekilde bu seviye futbolu kaldıramıyor. biliç duy sesimi. iş penaltıda koptu. öyle havadan penaltılar olduğu sürece şapkadan tavşan bile çıkartırsın.
Öne çıkan mesajlar