khalad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 kimse stadını vermiyor sanki nedir bu saçma sapan hareketler fikret orman çıksında açıklasın görelim bakalım neymiş olay. kombine almayı düşünüyordum ama o kadar para vericem sadece 1 maça gidebilicem mantığı olursa ohoo. belli yani ilk maçta olaylar çıkıcak ve sahayı vermeyecek bir daha kasımpaşa bunu herkes biliyor. seyirciler durmayacaktır.
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Kombineler iade hehe...Yalancı başkan! kaybolasın artık!
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Beşiktaşın hak ettiği başkan Demirören, kalmalıydı
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 demirören olsaydı neler yaşıyorduk şu anda allah bilir. sdkg ds
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 ya şimdi ormana tonla sallıyosunuz da aday çıktı da üyeler mi seçmedi adam bariz bi şekilde araziyi kaptırmamak için fırıldak gibi bi o tarafta bi bu tarafta
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Josico tarzı bir transfer olur. Menajeriyle ilgili bir durumu vardı sanırım Bilic'in, tanıdık vs
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 vay anasını sayın seyirciler. o kombineleri artık AKP alır, gençlik kollarını doldurur. böyle bir satılmışlık görülmedi. yönetim istifa!
Rhom Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Sezon ortalaması 40 maç, şu menejer saçmalığı kafamı kurcalıyo sadece
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 atiba'yı yalnız önder özen'de onaylamış. Bilic'in menejeri devreye giriyor, Bilic olur diyor Önder Özen'e yolluyor. Önder hocada yapımıza uyar diyor. Ama sorun imza parasında çıkmış, cash 1.5 istemişler menejerler birlikte ki önder hoca 500'den fazla vermeye niyetli değilmiş. O yüzden böyle uzamış olaylar vs.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 kulübün içinden sağlam haber alan adamlar var, bir tanesini tanıyorum hatta ve güvenirim. Sponsor sorunları çözülürse Ronaldinho Beşiktaş'ta deniyor, hatta Cuma'ya kadar KAP'a bildiriliyor deniyor. sponsor olayının iki yanı var yalnız, biri ronaldinho'nun brezilya'daki yerel sponsorları ki fesh etme veya anlaşmayı buraya taşıma olaylarının halledilmesi gerek. Diğer yanda biz o parayı nasıl ödeyeceğiz. Ahmet Nur Çebi bonservisin bir kısmını kendi ödeyecekmiş, 1-1.5 milyon euro olur tahminen belki 2, gerisine de zengin beşiktaşlıları yokluyormuş. fikret orman kesin demiş çünkü bonservise kulübun kasasından para çıkmaz diye yine bildiğim kadarıyla Franco transferinde bile peşin verilecek bonservis için son anda para bulmuşuz. Zaten 15 milyon euro net bütçemiz var olayı da büyük yalanmış, kulübün kasasında 8-9 milyon mu ne varmış peşin ödeyebileceği vs. vs. ronaldinho tamam diyorlar işte, 1.5 saate yakın görüşme olmuş abisiyle swiss'te ki olumlu ayrılmışlar. lan olursa ne efsane olur. bu işin mantıksal ve duygusal yönleri var. Duygusal yönden bakınca Ronaldinho lan, Zidane'dan sonra 2000'lerin gördüğü en iyi futbolcuydu. Sosyal medya o günlerde de bu kadar net aktif olsa ve yapılan PR ona da yapılsaydı zirvedeki ronaldinho bugün messi'nin de ronaldo'nun da allahını tokatlar, ikisine de diz çökertip tövbe istertirdi. Lakin o yüzden magmayı görüşü de o kadar hızlı oldu ya neyse asfasd mantıken bakıyorsun, lan ronaldinho lan... mantıksal yanı da bu işte, quaresma vs. gibi değil RONALDİNHO. Drogba'nın ölüsü bile GS'ye nasıl yaradı, Ronaldinho'nun Milan'daki göbekli hali bile bu ligi kavurur ki ondan biraz daha iyi diğer yandan ben halen inanmıyorum bu olayın gerçekleşeceğine, Cuma'ya kadar bekleyin diyor herkes net bir şekilde. Olursa süper olur, ama olmadan da hiç hayal kurmaya gerek yok. Müslüman olup Fenerbahçe'ye transfer olacaktı zamanında, unuttuk değil asdfasd
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 he bir yandan Atiba büyük ihtimal yarın duyurulur deniyor. Birde Emre Can'da kiralık olarak takıma katılacak deniyor ki Önder Özen bizzat ilgileniyormuş. yalnız emre can olayında da bir pürüz var. biliyorsunuz GS'de çok niyetli almaya ve Munih'te kendisinden çok büyük beklentiler içinde olduğundan düzenli forma giyeceği bir takıma yollamak istiyor. Buradan belki avantajlıyız ama GS'nin ŞL'de oynayacak olmasından ötürü Munih oraya kayıyor deniyor, diğer yandan GS'ye göre bizde forma giyme şansı çok daha fazla ki belki bir şekilde kapabiliriz gerçi aysal transferi kapattık demişti ama son olarak alınabilir belki gs'ye
Red Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 altaylı gibi olması ama ronaldinho yalan ya. ön libero veli olan takımda ronaldinho mu oynatılır sfsdf
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Emre Can bizde raad ol :) Valla Ronaldinho olayı bana ilginc geliyor hele ki Avrupaya vs gitmiyor takim. Sansasyonel transferden ziyade o butceyi farkli yerlere harcasalar daha iyi sanki.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Ronaldinho muhabbeti bu sabah dalga muhabbetken, geceye doğru ciddiye döndü. Beşiktaş'ın o kadar parası varsa forvete Fred'i alsın lan
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 He zaten onu diyor herkes, elinde fernandes varken ronaldinho yu nereye koyacaksin. Madem marketing transfer yapacaksin al forvet, al defansif orta saha ama ekstra adam cikartma. Acaba fernandes e talip mi var sdffddsdff
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 ronaldinho gelirse yalçın filan savunacak adamı. hayal edemedim
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 http://m.youtube.com/index?rdm=tu4172bz&client=mv-google Bu olacak, sonra iki dakika adam gibi oyna lan diyip bacaklarini eline verecekler.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Baskan: emrecanla anlasik. Bayernle de anlasmanin sonuna geldik. Kim abi bu emrecan?
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Abi kolpadır o iş. Emre Can GS'de aaaaa. Emre Can baya iyi bir gurbetçi Esh. Herifin fizik vs iyi kumaşı iyi, bir çok mevkide oynayabiliyor. Hele ki bu yerli sıkıntısı çekildiği dönemi düşünürsek çok değerli topçu.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Baskan cikip neden emrecanla anlastik diyo abi o zaman lol. Ronaldinhoyla anlastik diyo mu?
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Valla başkan demiş bilmem de benim de kaynak fena değil. Emre Can napsın ayrıca BJK'da? 11 garantisi verilebilir ancak GS'de de baya baya oynar adam.
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Ne Emre Can mış ya tamam sizin olsun birbirimizimi kıracağız. Böyle gurbetçi adamlar bir anda görüş açısına giriyor, hatta bu sene ilk defa duydum ben.
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Valla ben geçen sene bilgi sahibi oldum baya.
Öne çıkan mesajlar