Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız İsteme Vol. 47544101

Seele

Öne çıkan mesajlar

çiçek , çukulata , takım elbise , takım elbise altına giyilen ceyo terlik(misafir odası kuralları) ve bol bol ter. bütün işi aile büyüğün yapıcak.

kız çerkez ie muhtemelen 3-4 istemede veriyorlar kızı daha doğrusu geleneklerine daha düşkün çerkezler öyle yapıyor.

en mantıklısı kızın gidip babasının ağzını araması. baba beni vericek misin tarzında. ağzını arasın ki sende neyle karşılaşıcağını bil.

heee bide tuzlu kahve.
Sosyal ağlarda paylaş

Terlik ne abi. Ayakkabı ile davet ederler içeri herhal.

Takım elbise, çiçek, çikolata denmiş zaten. İş ailede bitiyor sen mal gibi oturuyorsun. Sinir bozucu bir sessizlik olmaması için sizinkilere düşüyor iş.

Tuzlu kahve gelmesi muhtemel, bana gelmemişti keh keh. Bunun yanında çiçek beyaz olsun. Ailesi biraz kılsa veya ne bileyim hani hatun da gösteriş düşkünüyse; çikolata tabağını da gümüşten almak gerekebiliyor. Anlayacağın yolun başlangıcında nasıl masraflı bir yola girdiğini anlıyorsun :D
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

Ne yapiyorduk nelere dikkat ediyoruz. kizin dayinlarindan dayak yiyebilirim birde kizin babasi vermeyebilir.

Çikolata için bakır kap yaptır isminizi yazdır üzerine tarih attır sonra kız benim bi çikolata kabım bile yoktuyu minimum 30 yıl konuşuyor genelde gelenekçiyse. Çiçek canlı olsun yapmalar adı üstünde yapmacık mı diyim tatsız duruyor işte. Eğer ki şansın var ise yüzüğü kızla seç. Kahveyi usturuplu yap mümkünse ölmeyim yoksa elimden düşürürüm halıya yanlışlıkla diye tehdit et, ne az ne de çok iç bitirmene gerek yok 2 yudum alsan yeter. Öpüyorum gıdından Allah tamamına erdirsin inşallak ^_^
Sosyal ağlarda paylaş

wastyrx said:

Seele said:

Ne yapiyorduk nelere dikkat ediyoruz. kizin dayinlarindan dayak yiyebilirim birde kizin babasi vermeyebilir.

Çikolata için bakır kap yaptır isminizi yazdır üzerine tarih attır sonra kız benim bi çikolata kabım bile yoktuyu minimum 30 yıl konuşuyor genelde gelenekçiyse. Çiçek canlı olsun yapmalar adı üstünde yapmacık mı diyim tatsız duruyor işte. Eğer ki şansın var ise yüzüğü kızla seç. Kahveyi usturuplu yap mümkünse ölmeyim yoksa elimden düşürürüm halıya yanlışlıkla diye tehdit et, ne az ne de çok iç bitirmene gerek yok 2 yudum alsan yeter. Öpüyorum gıdından Allah tamamına erdirsin inşallak ^_^

tesekkürler senide bu tür aksiyonlarda yakin zamanda görmek istiyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ailesi ile nekadar tanışıklık yşadın o önemli bir mevzu.

Çikolata ( Kezban olmayan bir süslemeyle. Ben Venüs pastanesinden aldım süperdi )

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/q77/s720x720/1044603_10151541580921247_141651222_n.jpg

Çiçek ( güllü lilyumlu klasik apaçi stayla yaptırma bence, kızın elbisesine de uygun renkler tercih et )

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1000760_10151541564431247_284589179_n.jpg

Baklava ( pek gerekli değil ama istersen yaptır. Tepsiyi paşabahçeden aldıydık )

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1040833_10151541580696247_1001561890_o.jpg

Yukarıdaki çikolata 400 tl mesela. Fakat bu dış dalgaları ayrı yerden alabilirsin daha uygun olur. Eminönü mercan yokuşunda yüzbinlerce gümüş tepsi satan yerler var. Veya paşabahçe gibi yerlerden şık güzel tepsi de alabilirsin.

Kıyafet olayında nasıl rahat oluyosan öyle giyin. Ben vişne çürüğü pantalon altına adidas ayakkabı aldım. Spordum tamamen.

Tabi o senin ve karşı ailenin arasındaki ilişkiye de bakar ama şahsen isterken takım giyseydim nişanda pelerin takardım :D

Kızı verdikten sonra herkesi öp sonra kıza ufak bişi tak. ( Bileklik, kolye vs tarzı sembolik değeri yüksek olan bişi olsun)

Aile arasında nişan yapıyosanız karşı tarafa bohçayı bir sor, sanırım gene çiçek gidecek nişanda.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam patide yaş ortalaması arttı falan eyvallah, herkes evleniyor coluk cocuga karısıyor falan da.

ya daha bizim gibi hayatının baharında 20-25 yaş arası gençleri hayattan sogutmayın böyle topiclerle ya :(

nedanko'ya yük olmucaksa, paticik yaşlılar bölümü acilsin bu ne, ben o kadar cok bilinmeyeni ayni anda 1 denklemde çözebilsem, su aptal mat dersini tekrar almazdım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...