AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 yine taciz edercesine kapıyı çalıyor. ben gidip para mara vermeyeceğimi belirtmek istesemde evdekiler "evde yokuz taklidinde" ısrarcı. nedir bu arkadaş, millet mecburmuş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 ramazanın 15 i oldu mu ki kapıya dayanıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Yok diyor, yolluyorum ben yillardir. Hem sabahin korunde uyandiriyor, hem de para istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 ben zemzem suyu ikram edip 500tl veriyorum. daha sinirli daha sert vur şu davula diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Delikten bakıp ölü taklidi yapıyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 yuh lan benim evimi çalack sabahın köründe mevzu çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 akşam bahşiş isteyen davulcu tarafından uyandırıldım. :( tam bu mesajı yazarken bir başka davulcu geldi. dedim geç kaldın başka davulcu topladı. o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 derken kapı çaldı bu arada. açtım müslüman değilm kardeş falan dedim tip tip baktı böyle kapadım kapıyı binanın içinde davula abandı BAMBUDUBAMBUDU falan. biraz daha zorlarsa tokmağı kendisine iliştireceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ellaam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Olm siz kapıya gelen çocyuklarıda pastırma yaparsınız opotansiyeli görüyorum bazılarınızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Kapiya gelince bi 5lira veriyorum tam gidecekken bi saniye diyorum icerden davulu getirip bende ona çalıyorum verdigim parayi alip gönderiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Oruç tutmuyorum bide üstüne uyanıyorum sizin yüzünüzden diyip kapattım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Sadece davulcuysa şükredin, bir haftadır karşıda ALLAAHÜMME SALLİ ALAA diye bağırıyor 20 tane ergen kız. Sahur 3'te, zaten yaz vakti diye herkes sokakta, sokakta olmasalar da camları açık. Çocuklar bilimum patlayıcıyı sahura kadar patlatıyor, kız kaçıran, çatapat, torpil sesi duymayalı 15 yıl olmuştu negzel... Ha bir de iftardaki neyse de sahurda da top atıyorlar, o kadar gürültü içerisinde kaza bela uyumuş olsam da top sesine uyanıyorum. HA BU ARADA daha davulcu sesi duymadım, yukarıda saydıklarım bastırıyor herhalde davulu. İyi ki yaz vakti anasını satıyım, öğlene doğru gidiyorum işe de uyuyabiliyorum 6-7 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ellaam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Fatih çarşambadamı oturuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Orası elit ya sdfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 normalde davulcu davul calıp öyle kapı kapı dolasıyordu. Bugun feyk attı bi açtım adam önümde sırıtıyor "ABEY RAMAZANIN MÖBAREK OLSUN" hımını hırzını diyip bozuklukları verdim yolladım. Akıllanmış çakallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Kapiya isa heykeli asin. edit: saka filan mi bu? attigim 2 mesajdan biri sayfa basi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 ya gıcık oluyorum bu adamlara . millet kıçını yırtıyor para kazanmak için bunlar 2 davul çalıp (ki ihtiyaç duyulan bi hizmet bile değil) para istiyor. bi akıllı siz misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Para vermeyin. Kapiyi acmayin. Mecbur degilsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Tatile gidin davulcu mavulcu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 kapıyı calarken tekmeledi sanırım kim o dedim gitti tokmagı kafasına mı vuruyor nedir anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 sabahın köründe çalan davula bile saygı göstermesi gereken biz oluyoruz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 davulculara kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar