Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arabayla evlilik teklifi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Black-ice said:

daha önce de demiştim. rahatsız olup izleyemiyorum böyle utanmalı videyoları. yine kasıldım bak yer yer baktım. gerçek mi lan anlamadım da.

abi aynen ya başkası yerine utanmanın daniskasını yaşıyorum böyle anlarda.
Mesaj tarihi:
kadının tüm mesai arkadaşları toplanmış adamın başına tüm şirket kadını konuşuyo, güvenliğinden tut temizlikçisine kadar. kadının karakterine uygun birşey değilse böyle çıkışması adama normal bence.7

kezban olan adam.
Mesaj tarihi:
"bok gibi kalmak" söylemini canlı bir şekilde arkadaş üzerinde gözlemledik. öyle yada böyle iki taraf içinde çok üzüldüm. belli ki adam kendi kendine gelin güven olmuş, kafasında kurgulamış. diğer yandan hatunda rezil oldu. baya utandım izlerken >_<

bir arkadaşa benziyor antalyadan tip olarak haha o da yapı olarak böyle asdasdsad
Mesaj tarihi:
adam stalker ve tek taraflı fantezi peşindeyse kadın haklı olabilir de bunlar sevgili ise kadın daha düzgün konuşması lazımdı. adamın anasına küfür etse bu kadar kötü yapamazdı sdfs
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

daha önce de demiştim. rahatsız olup izleyemiyorum böyle utanmalı videyoları. yine kasıldım bak yer yer baktım. gerçek mi lan anlamadım da.

aynı sendromdan var bende de galiba lakin oh olmuş hırboya sadawsdx
Mesaj tarihi:
pontipati said:

Black-ice said:

aynı sendromdan var bende de galiba lakin oh olmuş hırboya sadawsdx

abi bunu özellikle yazıyorum bazı topiclerde ki yalnız olmadığınızı hissedin diye fsdf

ben de bi tek bana oluyor sanıyordum.
  • Yeni Oluştur...