serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Ya verildi mi bilmiyorum da bu ne allasen aahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 beraber intihar mı edecekmiş hayatımı sonlandırmaya karar verdim nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Arabaya Evet yapıştırmasaymış iyimiş bi de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 daha önce de demiştim. rahatsız olup izleyemiyorum böyle utanmalı videyoları. yine kasıldım bak yer yer baktım. gerçek mi lan anlamadım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 adam çok kötü oldu yalnız öyle böyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 kardeş hollywood filmi çok izlemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 güvenlik içinden zaaaaaaaaaa xD demişmidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Black-ice said: daha önce de demiştim. rahatsız olup izleyemiyorum böyle utanmalı videyoları. yine kasıldım bak yer yer baktım. gerçek mi lan anlamadım da. abi aynen ya başkası yerine utanmanın daniskasını yaşıyorum böyle anlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 bi de izmirli abi, iki kere uzuldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 hadi adam saçma bir iş yapmış ama karı tam bir KEZBAN. adama ayıp etti. o saatten sonra herif o karıyla evlenirse mal sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 kadının tüm mesai arkadaşları toplanmış adamın başına tüm şirket kadını konuşuyo, güvenliğinden tut temizlikçisine kadar. kadının karakterine uygun birşey değilse böyle çıkışması adama normal bence.7 kezban olan adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 madem duzgun konusmayi bile beceremiyorum, pahali arabayla tavlarim belki demis angut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 "bok gibi kalmak" söylemini canlı bir şekilde arkadaş üzerinde gözlemledik. öyle yada böyle iki taraf içinde çok üzüldüm. belli ki adam kendi kendine gelin güven olmuş, kafasında kurgulamış. diğer yandan hatunda rezil oldu. baya utandım izlerken >_< bir arkadaşa benziyor antalyadan tip olarak haha o da yapı olarak böyle asdasdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 aynen adam boka döndü resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 adam stalker ve tek taraflı fantezi peşindeyse kadın haklı olabilir de bunlar sevgili ise kadın daha düzgün konuşması lazımdı. adamın anasına küfür etse bu kadar kötü yapamazdı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Sequo evli değil miydi yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 evlilik teklifi etmek baska, evlilik teklifini arabaya yazip arabayi kapinin onune cekmek baska. gordugum en dangalakca hareket ya bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 soru değil yalnız dikkatinizi çekerim. soru ve cevap. benimle evlenir misin? EVET. okthxbb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Ön kapıya evet arka kapıya düşünmek istiyorum yazsaymış kadın seçip kapıdan girseymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Black-ice said: daha önce de demiştim. rahatsız olup izleyemiyorum böyle utanmalı videyoları. yine kasıldım bak yer yer baktım. gerçek mi lan anlamadım da. aynı sendromdan var bende de galiba lakin oh olmuş hırboya sadawsdx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Herif intihar etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 kadın kezban falan değil. adam bildiğin mal. hak etmiş o muamaleyi sonuna kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 kaldırıyorlar bir taraflarını son indirmek için uğraş dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 pontipati said: Black-ice said: daha önce de demiştim. rahatsız olup izleyemiyorum böyle utanmalı videyoları. yine kasıldım bak yer yer baktım. gerçek mi lan anlamadım da. aynı sendromdan var bende de galiba lakin oh olmuş hırboya sadawsdx abi bunu özellikle yazıyorum bazı topiclerde ki yalnız olmadığınızı hissedin diye fsdf ben de bi tek bana oluyor sanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 bundan sonra adam artık alayına gider bence hep böyle olmuştur erkekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar