Soris Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 iş kurmak üzereydik arkadaşla aöfte okuyordum ağustos da tek ders den mezun oldum yaş 24. Daha yeni askerden gelen yakın bir arkadaşım bedelli çıkar 3-4 sene içinde sende para kasarsın gitme abi demişti. İnanmamıştım adama. 2 sene tecil ettirebiliyorum şimdi okulu. Kesin çıkar bu bedelli ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 vicdani ret e yüreğim var aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 xaty said: tiLi said: tezsiz programlarda ales gerekliliği kalkmış her üniversite için diye duydum sonra ahmet yeseviyi aradım ales istiyoruz dedi bilgi'ye başvurdum ben e-mba için. şurdan mezunum, şurda çalışıyorum dedim. yarın gel kaydını yapalım dediler bilgi nin ücreti ne kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 tili tr de vicdani ret yokki benim bildiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 olsa yüreğimiz hazır yani. ne yürekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 tiLi said: bilgi nin ücreti ne kadar indirim falan 16k TL yaptılar galiba, ingilizce, uzaktan eğitim. türkçesi daha uygun galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 sakarya istemiyor şu an ales direk not ortalaması ile aldı. başvuranların çoğu gitmediği için baya düşük not ortalaması ile baya bi giren oldu.... 2.5 lardan bile girebilen oldu sanırım. şubat gibi yeni başvurular kaçırmayın sadece 5000 teğle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 5k derken ? donemlik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 total Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 miğdem bulandı konuyu görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 eet nereye başvuruyoz? başvurunca ne kadar para veriyoz? şubatta mı başlıyor hareket? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 yildirimokur said: miğdem bulandı konuyu görünce. bağzı mideler çok militarist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Kustummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Biyik said: yildirimokur said: miğdem bulandı konuyu görünce. bağzı mideler çok militarist. ahah çok iyiymiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 ankarada ales istemeyen uzem yl bulamadım. kayıt,final ot bok için illa istanbula git gel yapıcam gibi görünüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Ben yüksek lisans tecilim doluyor diye yükseği bırakıp tekrar başka yükseğe başvurduydum devlette; 3 yıl daha tecil ettiler sıkıntısız. Gidip özele çuvalla para vermeyin, devlet üni.leri çok kolay alıyor yüksek lisansa. 80+ ales alın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 80+ alesi nası alcaz hacı ales barajını zor geçtim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 deadwoll said: Ben yüksek lisans tecilim doluyor diye yükseği bırakıp tekrar başka yükseğe başvurduydum devlette; 3 yıl daha tecil ettiler sıkıntısız. Gidip özele çuvalla para vermeyin, devlet üni.leri çok kolay alıyor yüksek lisansa. 80+ ales alın yeter. Bu söylediğin ikinci öğretim tezsiz yüksek lisanslar içinde geçerli mi? (askerlik mevzusu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Hepsi için geçerli. 2. yükseğe kaydoluyorsunuz sonra eskisinden kaydınızı sildiriyorsunuz olay bu. Ales'ten de 80'i alın bi zahmet abi, zor hali bile kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Benim yüksek lisans bitti. Yalnız askerlik için doktoraya başvuracağım. İş nedeniyle de gitmem çok zor derslere. Doktora olarak ne tavsiye edersiniz ? Kabul almam zor olur mu ? Mezun olduğum okullar bilkent, boun, ylisans ortalamam iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 tezli uzaktan egitim yuksek lisans ile normal yuksek lisans arasında diplomada bi fark bulunmuyor bu arada. akademik kariyer dusunmeyen biri icin her turlu yuksek lisans, yuksek lisanstır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 kayıt dönemi başladı. poposu tutuşan var mı benim gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 benim uzaktan öğretim yl mba bitmek üzere, tezli yl yapabiliyor muyum bilen var mı? net bir cevap bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 yüksek lisansı bitirince zart diye askere alıyolar mı yoksa yüksek lisansı 1 senede de bitirsen 3 senelik tecil oluyo mu bence güzel soru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ilişki kestikten sonra iki sene sanırım o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar