Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Sizde var mi bundan? Bende farkli bir versiyonu var. Normalde asansorlere biniyorum, hafif bir rahatsizlik, ya kalirsa, duserse telasi oluyor ama biniyorum. Ama binada jenerator filan olmadigini ogrenirsem ayagimi bile sokamiyorum. Mayis da tasindigim daire 3. katta, jenerator da yokmus, oyle merdiven hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 yoktur herhalde kimsede jeneratorsuz asansore binmeme korkusu. çocuklukta asansorde kalma gibi bir anın mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Ben asansörde kaldım. Öle korkulacak bir tarafı yok. Kapıcıyı arayıp buldular, adam açtı kapıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 asr olmayan otobuse binemiyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Jenerator olsa da korkuyorum biraz ama yendim onu kismen, biniyorum rahatsiz ola ola yani. Ama takilmayi engelleyen seyler yoksa olmuyor. Eski evlerimizden birinde cok adi bir asansor vardi, ilkokuldayken ben. Orada kaldim birkac kere. Sonra basladi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 ben asansörde 3 gün kaldım. bi noktadan sonra kendi bokunu yiyosun açlıktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 3-5 kez kaldim ben bi kacinda kendim actim kapiyi iceriden zor bisey degil dili var biseyle ittiriyorsun aciliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 ya al bi 10 dolarlık mobil app gir öyle birşey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 jeneratörün ne önemi var ki? yani düşeceği varsa, jeneratörle de düşer asansör. düşmesi için baya baya kopması falan lazım benim bildiğim yani. ha kalma konusunda etkili tabii jeneratör, elektrik gider, çat diye geri gelir, sonra jeneratör ile çalışır asansör. ben 3-4 kere kaldım, hoş bişi diil. hele elektrik varken bozulan asansör inanılmaz stresli bişi. Asansöre giden elektriğin falan kesilmesi gerekiyor ki, olur da sen tam kat arasında kaldıysan ve hafif tırmanman gerekecek ise, asansör çalışırsa GG olmayasın. böyle bi haber okumuştum seneler önce, kesmemişler elektriği adam tam çıkarken asansör çalışmış kendi kendine, baya korkunç ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Ilkokulda asansorden korkan cocugu zorla soktuydum asansore bizim eve giderken. Noldu acaba O'nun asansor korkusuna. Bi sorayim ben. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Jenerator dusmekten cok elektrik kesilir de kalirim icinde diye. Melih Gokcek'e dava mi acsam beni korkak yaptin elektrik kese kese diye =) Zaten oyle eski tip, cekmeli, yari kirik gorunen asansorlere filan hic binmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Bizim oralara ilk defa asansörlü bina yapıldı. Bende küçüğüm 7-8 bir şey. Gittim binaya asansörle aşağı yukarı yapıyorum. Neyse 3-5 dakika sonra bir karı açtı kapıyı ne yapıyorsun sen burada diye Ahmetlere geldim dedim. Hadi oradan mı ne bir şey dedi yapıştırdı tokatı oorrosspu. Yaşıyorsa gidip intikamımı alayım iyi hatırlattınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 çocukken asansöre ayağım sıkısmıstı. ayakkabımın üstü sürtünmeden aşınmıştı falan. şu an çatır çatır biniyorum asansöre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 gerge jeneratöre gerek yok cgu asansorde artık kurtarıcı var asansor elektrik kesilir durursa en yakın kata indirir gel bi ara bizim dukkana gostertiyim malzemeyi belki daha rahat olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Gerge şu film tam sana göreymiş ya; http://www.imdb.com/title/tt1314655/A group of people are trapped in an elevator and the Devil is mysteriously amongst them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Korku yokda, beni eski tip asansörler gerer . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 asansör düşerken zıplama mevzusu yalan dolan di mi? bi faydası yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 zıplasanda kabin ezileceği için np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Abi asansör düşmez normalde. Çok basit ama efektif koruma metodları var düzgün bakımı yapılan asansörde 4 halatta bi anda kopsa düşmez. Frenler 1m/s nin üstüne çıktığı an asansör kitlenir. Serbest düşmeden asansörün 1m/s üstüne çıkması için gereken süreyide bi zahmet hesaplayın. 0.1 saniye felan civarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar