Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Asansor korkusu

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Sizde var mi bundan?

Bende farkli bir versiyonu var. Normalde asansorlere biniyorum, hafif bir rahatsizlik, ya kalirsa, duserse telasi oluyor ama biniyorum. Ama binada jenerator filan olmadigini ogrenirsem ayagimi bile sokamiyorum. Mayis da tasindigim daire 3. katta, jenerator da yokmus, oyle merdiven hep.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Jenerator olsa da korkuyorum biraz ama yendim onu kismen, biniyorum rahatsiz ola ola yani. Ama takilmayi engelleyen seyler yoksa olmuyor.

Eski evlerimizden birinde cok adi bir asansor vardi, ilkokuldayken ben. Orada kaldim birkac kere. Sonra basladi zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

jeneratörün ne önemi var ki? yani düşeceği varsa, jeneratörle de düşer asansör. düşmesi için baya baya kopması falan lazım benim bildiğim yani. ha kalma konusunda etkili tabii jeneratör, elektrik gider, çat diye geri gelir, sonra jeneratör ile çalışır asansör.

ben 3-4 kere kaldım, hoş bişi diil. hele elektrik varken bozulan asansör inanılmaz stresli bişi. Asansöre giden elektriğin falan kesilmesi gerekiyor ki, olur da sen tam kat arasında kaldıysan ve hafif tırmanman gerekecek ise, asansör çalışırsa GG olmayasın.

böyle bi haber okumuştum seneler önce, kesmemişler elektriği adam tam çıkarken asansör çalışmış kendi kendine, baya korkunç ya...
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim oralara ilk defa asansörlü bina yapıldı. Bende küçüğüm 7-8 bir şey. Gittim binaya asansörle aşağı yukarı yapıyorum. Neyse 3-5 dakika sonra bir karı açtı kapıyı ne yapıyorsun sen burada diye Ahmetlere geldim dedim. Hadi oradan mı ne bir şey dedi yapıştırdı tokatı oorrosspu. Yaşıyorsa gidip intikamımı alayım iyi hatırlattınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi asansör düşmez normalde. Çok basit ama efektif koruma metodları var düzgün bakımı yapılan asansörde 4 halatta bi anda kopsa düşmez. Frenler 1m/s nin üstüne çıktığı an asansör kitlenir.

Serbest düşmeden asansörün 1m/s üstüne çıkması için gereken süreyide bi zahmet hesaplayın. 0.1 saniye felan civarı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...