Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 İstifa ettikten sonra şu 15 gün çalışma olayından kaçmanın bi yolu yok mu ? İstifayı vermişim artık , mal mal çalışmak çok koyuyo :D Çıkiim gidiim istifadan sonra bi daha gelmiim istiyo insan. 10'unda verdim 16sı bugün hala işteyim , ben çıkmışım işten daha niye burdayım lan diye söylene söylene gidiyorum işe her allahın günü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 5 tane işten falan çıktım böyle bi olay duymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 15gün iyi 8 hafta çalışanlar var. tazminatını verince çıkabiliyorsun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Artık neye imza attığımıza dikkat etmek lazım :D bende bir yıldan önce ayrıldığım takdirde 15 gün süreye onay vermişim , daha da 25ine kadar burdayım , şaka maka rapor mapor alıp gitmeyesim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 biraz da isveren acısından bak 15 gun icinde yerine adam bulmaya calıssın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Mithat said: İstifa ettikten sonra şu 15 gün çalışma olayından kaçmanın bi yolu yok mu ? İstifayı vermişim artık , mal mal çalışmak çok koyuyo :D Çıkiim gidiim istifadan sonra bi daha gelmiim istiyo insan. 10'unda verdim 16sı bugün hala işteyim , ben çıkmışım işten daha niye burdayım lan diye söylene söylene gidiyorum işe her allahın günü :D ihbar tazminatını ödeyip gitmeyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Ben işveren değilim niye onun açısından bakiim, empati yapacağım son adam , trilyonları olan adamdan banane . Ben gidiim evime tatil yapiim 12 saat uyuyiim hatta arada öğle uykusu falan missss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 ne güzel şeylerdi onlar di mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 adamın tek sorunu trilyonları olmasıysa zaten dunyanın en iyi isvereniymis. calıştığı yere saygısı olmayan adam kadar igrenci yok (calıstıgı yer kendisini sikmeye calısırsa o ayrı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 4 hafta çalıştırdılar lan beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 sözleşme ile alakası yok olayın. iş kanununda hem işveren hem işçi için var ihbar tazminatı. çok umurlarında değilse istemiyorlar ama istedikleri zaman da yapacak bir şey yok. parasını verirsen yırtarsın anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 ihbar tazminatını ödeyerek gitmeyebilirsin veya sözlü olarak iki tarafta anlaşabilir. Gerçi seni çalıştırdıklarına göre sözlü anlaşma olayı yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 o sürede izin kullanabiliyorsun. yıllık iznin duruyorsa harcayacan hemen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 7 aydır çalışıyorum , yıl dolmadan izin yalan diyolar. İşverenin adını vermek istemiyorum fakat sol zamanı sol , anap zamanı anap , akp zaman akp yanında olan sevmediğim tip bi adam. Ayrıca son 7 aydır olan 10 günlük birikmiş mesaimi sadece 1 gün olarak verdiler . Yani var bi ton birikmiş nefret içimde işverene karşı müdüre karşı hepsine karşı ama 9 gün daha dayanıcaz yapacak bişi yok , tazminat olayına gelince ' tamam yae ayarlıcaz erken çıkarsın sen' dediler 3 gün önce , bekliyorum 3 gündür o 'erken' ne kadar erken diye. Çok hakkımı arayamıyorum çekiniyorum bunlarda beni silkiyor gibime geliyor ama hadi neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 gitme ne kasıon ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 7 ay çalıştıysan ihbar süresi 4 hafta zaten.2 hafta sonra git dedilerse iyi yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Onu da düşündüm de hukuki bi yaptırımı vardır diye yapmadım :D yoksa en mantıklısı 3 gün rapor , 3 gün rapor 3 gün rapor diye diye 25ini görebilirim aslında :D böbrekte de taş var , doktora gitsem kıvranıyorum ağrıdan diye sıksam , doktor mike mike verir o raporu bence :D O ihbar değişiyor , mesela benim listede 2 hafta yazıyor , yani 4 hafta aslında ama onlar bana 2 hafta dedi çok sağolsunlar falan diye bi olay yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Mithat said: 7 aydır çalışıyorum , yıl dolmadan izin yalan diyolar. İşverenin adını vermek istemiyorum fakat sol zamanı sol , anap zamanı anap , akp zaman akp yanında olan sevmediğim tip bi adam. en güzeli... şu anda akp yanlısı firmaların %90 ı bu şekilde zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 O kadar öttüm ettim müdür odasına çağırıp bugün son günün yarın gelmene gerek yok dedi. Bir arda bey? vakasından çekinmedim değil. Adam hatta sağda solda ne zaman çıkıcam diye milleti sıkıştırıyomuşsun dedi. Korkmadım desem yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 adamin kahvesine tukurmus muydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 screwy said: adamın tek sorunu trilyonları olmasıysa zaten dunyanın en iyi isvereniymis. calıştığı yere saygısı olmayan adam kadar igrenci yok (calıstıgı yer kendisini sikmeye calısırsa o ayrı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 istifayı neden verdiğin önemli iş tanımların dışında iş mi talep ediyorlardı? paranı mı vermiyorlardı zamanında? mobbing mi vardı? yada maaşın asgari'den mi yatırılıyordu? vs. vs. senin lehine olacak sebeplerden dolayı istifa ettiysen konu hakkında noter'den yazı falan çek. gerçi istifadan sonra prosedürü bilmiyorum da, istifa etmeden önce bu şekilde bir uyarı yazısı çektiğinde 3 gün içerisinde talep ettiğin haklarını sana iade etmek zorundalar etmezlerse herhangi bir iş gücü talebi edemezler, iş akdi tek taraflı fesih edilebilir oluyor falan filan. en temizi otur konuş ben iş buldum gitmem lazım de. toparladım ben işleirimi, devir vs. yapacağın kişi gelsin alsın işleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 dogus mu lan asdfasfda Mithat said: 7 aydır çalışıyorum , yıl dolmadan izin yalan diyolar. İşverenin adını vermek istemiyorum fakat sol zamanı sol , anap zamanı anap , akp zaman akp yanında olan sevmediğim tip bi adam. Ayrıca son 7 aydır olan 10 günlük birikmiş mesaimi sadece 1 gün olarak verdiler . Yani var bi ton birikmiş nefret içimde işverene karşı müdüre karşı hepsine karşı ama 9 gün daha dayanıcaz yapacak bişi yok , tazminat olayına gelince ' tamam yae ayarlıcaz erken çıkarsın sen' dediler 3 gün önce , bekliyorum 3 gündür o 'erken' ne kadar erken diye. Çok hakkımı arayamıyorum çekiniyorum bunlarda beni silkiyor gibime geliyor ama hadi neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar