Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi film vardı

ugurz

Öne çıkan mesajlar

bir askeri ekip bir ada gibi bir yere gönderiliyordu. askeri ekibin içinde çok seksi bir ablamız vardı ve ekibi oraya gönderenlerin başındaki patron bilim adamı da o kızın babasıydı sanırım. biraz aksiyon oluyordu bazı ekip üyeleri ölüyordu. daha sonra ekipteki yakışıklı çocuk ile seksi ablamız işi pişiriyordu. bu iş pişirme meselesinden sonra, bilim adamı olan meğerse kızla beyinleri arasında bir bağlantı varmış, bu seks hadisesi adamın çok hoşuna gidiyordu ve yakışıklı çocuğunda beynine elektrot yerleştiriyorlardı sonra bunlar grup halinde takılıyordu, dünya mahvolurken umurlarında olmuyordu.

evet acaba bu filmin adı neydi ?
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

oha aynı film geçen aklıma geldi, post-apo bir dünyada geçiyordu. cine5 te izlemiştim. Esas oğlanın sonlara doğru bir gözü çıkıyordu hatta. Adını sorayım paticiğe diye düşündüm ama sonra orada kimse bilmez bunun adını dedim. Sen benden daha medeni cesaretli bir insanmışsın :D

Evet sen deyince hatırladım. Gözü çıkıyordu filmin sonuna doğru ay üssünde mi sevişiyorlardı öyle bir şey vardı. Biraz daha detay hatırlayabilecek misin ? Ben bu filmi 5 yıldır filan hatırlamaya çalışıyorum da.

Acaba hangi yılda izlemiş olabilirsin ?
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

yoo bomba değil:D orta son ya da lise başları olmalı. 99-2001 arası diyelim :D

imdb'de baya araştırdım ama hala bulamadım :( var mı biraz daha akla gelen bir şeyler google'da aratıyorum ama nasıl aratsam bilemiyorum onu da.

sen bomba değil deyince diğer arkadaş patlamış karpuz gibi kaldı yalnız. hadi başka karikatür aramaya başla sen.
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

Ugurz yok mu bir gelişme? Wikipedia'da 90lara ait post-apo filmler ve bilim kurgu filmleri listelerini taradım ama bulamadım. Bir yerden sonra baymış da olabilirim tabi

imdb'de epey taradım ama bende bulamadım.

şeyi hatırlıyor musun ya etrafta bir tür virüs filan mı vardı bi şehirde çatışıyorlardı galiba ? senaryoya biraz daha odaklanmak lazım. belki yahoo answers gibi bir yerde güzel bir ingilizce ile hatırladıklarımızı birleştirip sorarsak bilen çıkar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...