ugurz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 bir askeri ekip bir ada gibi bir yere gönderiliyordu. askeri ekibin içinde çok seksi bir ablamız vardı ve ekibi oraya gönderenlerin başındaki patron bilim adamı da o kızın babasıydı sanırım. biraz aksiyon oluyordu bazı ekip üyeleri ölüyordu. daha sonra ekipteki yakışıklı çocuk ile seksi ablamız işi pişiriyordu. bu iş pişirme meselesinden sonra, bilim adamı olan meğerse kızla beyinleri arasında bir bağlantı varmış, bu seks hadisesi adamın çok hoşuna gidiyordu ve yakışıklı çocuğunda beynine elektrot yerleştiriyorlardı sonra bunlar grup halinde takılıyordu, dünya mahvolurken umurlarında olmuyordu. evet acaba bu filmin adı neydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 sakar şakir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 selena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 ugurZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 apocalypse now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 aint no şakirt got iman for that Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 2001: A Space Odyssey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 descriptiona gel ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 yukarıda bir konu vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Leon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Octopussy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 adada 5 evde 15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Kung Fu Hustle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 oha aynı film geçen aklıma geldi, post-apo bir dünyada geçiyordu. cine5 te izlemiştim. Esas oğlanın sonlara doğru bir gözü çıkıyordu hatta. Adını sorayım paticiğe diye düşündüm ama sonra orada kimse bilmez bunun adını dedim. Sen benden daha medeni cesaretli bir insanmışsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Abi buna medeni cesaret demeyelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 O işin şakasıydı ya zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Aket-Atum said: oha aynı film geçen aklıma geldi, post-apo bir dünyada geçiyordu. cine5 te izlemiştim. Esas oğlanın sonlara doğru bir gözü çıkıyordu hatta. Adını sorayım paticiğe diye düşündüm ama sonra orada kimse bilmez bunun adını dedim. Sen benden daha medeni cesaretli bir insanmışsın :D Evet sen deyince hatırladım. Gözü çıkıyordu filmin sonuna doğru ay üssünde mi sevişiyorlardı öyle bir şey vardı. Biraz daha detay hatırlayabilecek misin ? Ben bu filmi 5 yıldır filan hatırlamaya çalışıyorum da. Acaba hangi yılda izlemiş olabilirsin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 said: Acaba hangi yılda izlemiş olabilirsin ? Abi sorular bomba ya ugurz'nin skdlfjsldkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 yoo bomba değil:D orta son ya da lise başları olmalı. 99-2001 arası diyelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Aket-Atum said: yoo bomba değil:D orta son ya da lise başları olmalı. 99-2001 arası diyelim :D imdb'de baya araştırdım ama hala bulamadım :( var mı biraz daha akla gelen bir şeyler google'da aratıyorum ama nasıl aratsam bilemiyorum onu da. sen bomba değil deyince diğer arkadaş patlamış karpuz gibi kaldı yalnız. hadi başka karikatür aramaya başla sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 google Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Ugurz yok mu bir gelişme? Wikipedia'da 90lara ait post-apo filmler ve bilim kurgu filmleri listelerini taradım ama bulamadım. Bir yerden sonra baymış da olabilirim tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ugurz Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Aket-Atum said: Ugurz yok mu bir gelişme? Wikipedia'da 90lara ait post-apo filmler ve bilim kurgu filmleri listelerini taradım ama bulamadım. Bir yerden sonra baymış da olabilirim tabi imdb'de epey taradım ama bende bulamadım. şeyi hatırlıyor musun ya etrafta bir tür virüs filan mı vardı bi şehirde çatışıyorlardı galiba ? senaryoya biraz daha odaklanmak lazım. belki yahoo answers gibi bir yerde güzel bir ingilizce ile hatırladıklarımızı birleştirip sorarsak bilen çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Ugurz yok mu bir gelişme? Wikipedia'da 90lara ait post-apo filmler ve bilim kurgu filmleri listelerini taradım ama bulamadım. Bir yerden sonra baymış da olabilirim tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Aket-Atum said: Ugurz yok mu bir gelişme? Wikipedia'da 90lara ait post-apo filmler ve bilim kurgu filmleri listelerini taradım ama bulamadım. Bir yerden sonra baymış da olabilirim tabi imdb'de epey taradım ama bende bulamadım. şeyi hatırlıyor musun ya etrafta bir tür virüs filan mı vardı bi şehirde çatışıyorlardı galiba ? senaryoya biraz daha odaklanmak lazım. belki yahoo answers gibi bir yerde güzel bir ingilizce ile hatırladıklarımızı birleştirip sorarsak bilen çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar