reampage Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 synthesizer said: knoxville said: seda sayanla da olmaz bu iş sdfsd oldu bile abi. daha neyi diretiyosunuz? ben begenmedim, gayet geçerli bir yorum. ama olmaz demek malesef sadece sizin konudan bihaberliginizi sergiliyor. abi olduysa daha ne kasıosun buralarda kibariye çıkarın bide tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 seda sayan'ı amma savundun be bacım. ne bu sevginin kaynağı?? olmadı işte belki 40-50k kadar menepoz teyze kazandınız ama yüzbinlerce genci kaybettiniz.. pepsi emekli menepoz içeceği oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 paticik yine iyi hasat yapmış bu topic. synthesizer dostum paticikte herkes reklamcı, medya uzmanı ve de dünyanın ileri gelen bir içecek şirketini yönetecek, ileri götürecek bilgi ve birikime sahiptir. lütfen daha fazla sorgulama onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 pepsi 10 yıl önce tarkanla anlaşmıştı degil mi seda sayan yerine yine onunla bişeyler yapılabilirdi, tuzlu mu geldi acaba da sedaya yöneldiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 yanında kola verirse ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 ben güldüm lan seda sayana pepsiii yaşatır seni pepsiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 her içtiğimde askerlik aklıma geliyor. tsk ile ihale varsa iptal edin =) onun dışında google play çok iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 pepsi ne yaparsa yapsın benim için hep üvey evlat gibi sfdsdf artık kola içmiyorum ama çocukluktan gelen bi coca cola olayı var. ben mesela çevremde pepsi seven adam görmedim.hep böyle anca bi yerde kola yoksa falan meh denerek içilir ya da içilmez. aslında pepsi ice tea işine falan girsin ayran işine girsin. kola da her zaman 2. tercih olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Zaman zaman pepsi çekiyor canım, keyifte alıyorum içerken. Amaaa bir iskender yanına, bir mantı yanına falan pepsi düşünemiyorum kesinlikle, orada Coca Cola'nın önüne geçemezler kesinlikle. Şu ana kadar kapakladan sadece Porsche falan verdiklerinde kodu yolladım sdfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 seda sayan reklamı nasıl beğenilir? nasıl zevkleriniz var lan ahaha yaptıkları reklamların hepsini topla zaten adam etmez, seda sayan pik noktası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 synthesizer said: anlattıgım uzere, 100 lira harcayıp 5 senede seni ikna edecegime, product placement ile, önceligim 1 lira harcayıp kısa ROI ile kayseriyi ikna etmek. oralara da gelecek zaman. samimi olarak 100lerce milyarlık tuketici arastirmalari, pazar arastıramalarından cıkan sonuclardan, kendi icgorunuzun daha yerinde olduguna inanıyor musunuz lan :D Değiştirin pazar araştırmacılarınızı o zaman. Elinizde dünyaca ünlü bir ürün var ama kimse o reklamcılarınız coca cola gibi reklam ya pa mı yor lar... Pepsi reklamı aklımda kalan iki tane var. Britney (Türkiyede yayınlanmamasına rağmen) ve Michael Jackson. Azra da Seda Sayan da soğuttu beni markadan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 pepsi seven daha cok benim cevremde de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 ben daha pepsiyi tercih eden biriyle tanismadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 pepsi twist kraldır abi diğer pepsiler tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 sanırım pepsi turkiye yöneticileri akp kafasındalar. kendi kurdukları hayal dünyalarında ''olm seda sayan çok ii oldu ya süper oldu markamız için'' diye düşünüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Red said: pepsi ne yaparsa yapsın benim için hep üvey evlat gibi sfdsdf artık kola içmiyorum ama çocukluktan gelen bi coca cola olayı var. ben mesela çevremde pepsi seven adam görmedim.hep böyle anca bi yerde kola yoksa falan meh denerek içilir ya da içilmez. aslında pepsi ice tea işine falan girsin ayran işine girsin. kola da her zaman 2. tercih olur.lipton ice tea bizim hacım.. 2 senedir onun pazarlamasını yapıyodum asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 vaperon said: synthesizer said: anlattıgım uzere, 100 lira harcayıp 5 senede seni ikna edecegime, product placement ile, önceligim 1 lira harcayıp kısa ROI ile kayseriyi ikna etmek. oralara da gelecek zaman. samimi olarak 100lerce milyarlık tuketici arastirmalari, pazar arastıramalarından cıkan sonuclardan, kendi icgorunuzun daha yerinde olduguna inanıyor musunuz lan :D Değiştirin pazar araştırmacılarınızı o zaman. Elinizde dünyaca ünlü bir ürün var ama kimse o reklamcılarınız coca cola gibi reklam ya pa mı yor lar... Pepsi reklamı aklımda kalan iki tane var. Britney (Türkiyede yayınlanmamasına rağmen) ve Michael Jackson. Azra da Seda Sayan da soğuttu beni markadan... REKLAM YAPMAYI SİZDEN ÖĞRENECEK DEĞİLİZ dfjsdgnlagn hedef sen degilsin, sana hitap eden reklam yapmıyoruz. sana 10 sene oyle reklam yapmsam anca iceceksin. kayserideki teyzeye 1 sene seda sayan + konuşma verince direk içiyo. kaybettigimiz 100binlerce genc zaten bizim degildi. nielsen diye bir kurum vardır, pazar payını ölcümleyen, yegane. seda sayanın basarılı oldugunun kanıtıdır. hani basarılı basarısız yoruma kalmıs bi konu degil. begenmedim begendim kesinlikle haklı olacagınız konudur. onun ustunden yuruyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Cemil Çiçek??? asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 nord hayranım abi kicindan salladigin verilerle inatlasmana :( 50k teyze vs 100k genc O 50K TEYZE 100K GENCI YOKEDER vfmkaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 muhtar kent anne tarafından akraba pepsi akıllı olsun akıllı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 liderlige oynamiyolar abi belli ki. zaten yenilgiyi kabullenmis, seda sayanla 3 5 teyze keperiz belki diye bi strateji yapmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 pepsi liptonla sonradan mı ortak oldu yoksa direk pepsinin miydi bilmiyorum da lipton ice teanin bozuşunda pepsinin katkısı varmış demek sdfs onu da böyle şekerlimsi bişi yaptılar sonunda kola gibi. ama en azından lipton ice tea kendi alanında iyi bi durumda. kola konusunda pepsi kasmasın daha fazla sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 bu sene de esra erol ile reklam patlatırlar. tamam işte altın günlerinin vazgeçilmez içeceği olur pepsi. pepsi & kısır günleri yapılır artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Cola yaparsa almayi düsünebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 veeee altın&kısır gününden kalan yemeklerle, kalan pepsiyi çocuk içecek, o çocuk yavaş yavaş büyüyecek, büyürken evinde hep pepsi görecek, büyüdüğü zaman o da çocuğuna pepsi içirecek http://i1.ytimg.com/vi/YKUOB8MN4Kc/hqdefault.jpg regarding lit: marka unileverin, 2003 senesinde kurulan PLI (pepsi lipton international) JVsi tarafından global olarak yönetiliyor. Dünyanın cogunlugunda pepsico tarafından pazarlama/satis/dagitimi yapiliyor. hammadeler unileverden alınıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar