Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Aziz de yeniden yargılansın madem, onu da savcı Öz yakmadı mı? Şikeyi savunmuyorum, ama bu davada da fetonun parmağı olduğunu hepimiz biliyoruz.
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 aziz 3 yil yatar cikar yine baskan olursa ne komik olur ama ya sdsf
fizban Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 applev0dka said: zamanlamayi manidar bulmaniz su rusvet olaylari ise eger bunca yildir buna alismis olmaniz gerekirdi .d ulkede sorun mu var. at onlerine kemik bir ay onu konussunlar. gec bile kaldilar sdfsben bunun yerine bedelli bekliyodum ya :(
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 sostizm said: Daha ne vuracak? Vurdu ya masaya? NTVSPOR göçmüş Vurmadı daha masaya UEFA. Yani gerekli cezaları yerel ligde uygulamazsan o zaman vuracak. Takımlara 1-2 sene cezalar vermek masaya vurmak değil, ucunu göstermek olur anca kenardan.
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Başkanlığı otomatik olarak düşer diyor twitterda bi spor hukukçusu. Ben hala twiter linki kopyalamayı bilmediğim için buraya yapıştıramıyorum.
unity Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 yeni bir baslik hakediyor http://forum.paticik.com/read.php?29,7418116
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Başkanlık düşecek Seçim yapılacak Aziz'in ceza 2 yıl 2 ay UEFA küme düşürülmesi konusunda son ihtar yayımlayacak Alıntı yaparsınız
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 serjuhan said: sostizm said: Daha ne vuracak? Vurdu ya masaya? NTVSPOR göçmüş Vurmadı daha masaya UEFA. Yani gerekli cezaları yerel ligde uygulamazsan o zaman vuracak. Takımlara 1-2 sene cezalar vermek masaya vurmak değil, ucunu göstermek olur anca kenardan. uefanin da baya uzunmus goster goster bitiremedi.3 senedir uefa degil de TS baskani vurursa o zaman fena olur. o adam direk tufekle falan vurur
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 aziz yıldırım gg bakalım kim başkan olacak
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 TRT Spor @TRT3SPOR 2 dk. YARGITAY'IN ŞİKE KARARI Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu ile ilgili kararlar da onandı.
benjani Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 adamın dediğine göre yönetim kurulu düşmüş
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 BulletRide said: Başkanlık düşecek Seçim yapılacak Aziz'in ceza 2 yıl 2 ay UEFA küme düşürülmesi konusunda son ihtar yayımlayacak Alıntı yaparsınız alinti yaptim.
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Zamanlamayı yine güzel uydurdular. 3-4 gündür cemaat - akp kapışması bayağı zirveye doğru yol almaya başlamıştı. 1 ay gerizekalıları futbol peşinden sürüklerler arkada yine işlerine devam ederler. Şu karar net bir şekilde daha önce açıklanabilirdi. Keşke de açıklansaydı. Niye keşke diyorsak gerçi açıklanması gerekiyordu önceden başka çıkış yolu olmadığı belliydi. İyice bok ettiler ligi kendi işlerine alet edecekler diye... Olan yine bize oldu aq, hadi Aziz de teşvikten şikeye oradan örgüte kadar bir ton şey var. Bizim salaklar sadece teşvikten yargılanıyor, yeterli kanıt olmadığı halde GG oluyoruz. Adalı'ya zerre üzülmedim, kesin teşvik işine bulaşmıştır da Tayfur gibi adamın yanması çok kötü oldu. O herif bu tip işlere kesinlikle bulaşmaz. Gerçi yatmayacak içeri de ama olsun, çamur at izi kalsın :(
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 He bir de Tayfur ve Adalı'nın ceza aldığı ama ikisinin isminin aynı konularda geçtiği Göksel Gümüşdağ beraat etmiş. Adalı'nın teşvik görüşmesi diye yayınlanan tape de karşısında muhattap olduğu isimlerden biri de Gümüşdağ'dı. Buradan BJK'ye ceza geliyor ama hükümetin kendi adamı aynı olay içinde görmezden geliniyor. Devam edin ülkenin mına koymaya... Şu davada resmen başta yargılanması gereken isimlerden biriydi. Her takımın dosyası içinde adı vardı. Önce federasyonda görev ile ödüllendirildi şimdi de bu...
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 MURAT ÖZEN @Muratozen1903 3 dk. SERDAL ADALI; "Avukatım bana kararın bozulduğunu söyledi ancak detay alamadığını bildirdi ++
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 said: Şike temyizinin sonuçları açıklanırken, 25 Aralık operasyonuna da yayın yasağı geldi. Gündemin hızına yetişilmiyor.
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 DarKRideR said: He bir de Tayfur ve Adalı'nın ceza aldığı ama ikisinin isminin aynı konularda geçtiği Göksel Gümüşdağ beraat etmiş. Adalı'nın teşvik görüşmesi diye yayınlanan tape de karşısında muhattap olduğu isimlerden biri de Gümüşdağ'dı. Buradan BJK'ye ceza geliyor ama hükümetin kendi adamı aynı olay içinde görmezden geliniyor. Devam edin ülkenin mına koymaya... Şu davada resmen başta yargılanması gereken isimlerden biriydi. Her takımın dosyası içinde adı vardı. Önce federasyonda görev ile ödüllendirildi şimdi de bu... cunku adam hacca gidiyor oruc tutuyor namaz kiliyor cok iyi musluman. muslumanlarda yanlis olmaz onlar tertemiz insanlardir bir de hapse mi girecekti. tayyip basbakanimiz da iyi musluman oldugundan calmadi taaam mi. sikeyi de cehape zihniyeti yapti.
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 said: Av. Nail Gonenli @nailgonenli 14m Tayfur Havutcu hakkinda cikan Onama karari haberleri gercegi yansitmamaktadir. Yargitay bizim acimizdan karari usulen BOZMUSTUR. said: raşit ceran @rsceran 7m Anlayamadık diyen arkadaşlara hitaben: Şike yaptığımıza dair karar onandı, ama bu onama kararı yok hükmünde. Buyurun çıkın işin içinden:) bir ton şey geçti de sonuncuyu direkt özet diye koydum. Anladığım kadarıyla BJK'nin ceza alacağı kesin ama neden ceza alacağı belli değil. Duruma göre tekrar görüşülüp Adalı'ya bir ceza kesecekler. Duruma göre işte fişeklerler bir tane, 1 hafta sonra ortalık karışık olursa onun sonucu açıklanır asdf
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Adalı ve Havutçu'nun avukatları kararların resmen bozulduğunu duyurmuşlar. Böylelikle resmen de aklanmış olduk. Bakalım süreç nasıl işleyecek. Hukuksuzluk bir kez daha ortaya çıktı böylelikle, şike vardır yoktur beni ilgilendirmiyor da bu dava baştan sona rezalet bir şekilde yürütüldü...
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Ya nerde yaziyo resmen dustugu?
Öne çıkan mesajlar