O lafı söyleyen Aziz çok leş bir adam ya. Oğlunu kaybetmiş adam hakkında böyle yorum mu yapılır.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Şike Soruşturması 7 : Gone With The Wind
Açıkçası 96-2000 arası şike vardı demek veya Ulusoy şöyleydi demek bana acayip anlamsız geliyor kusura bakmayın. Kim şampiyon olacaktı zaten o senelerde bir açıklayıverin. FB rezil dönemindeydi, 2000 yılında biz UEFA'ya giderken Pendik'e eleniyordu filan. BJK desen Fevzi ayağından kaçırmasa belki şampiyondu yani..
Kimse temiz olduğunu iddaa etmedi. Ama her fırsatta Ulusoy deyince benim de aklıma yahu kim şampiyon olacaktı da Ulusoy yaptırmadı o 4 sene demek geliyor...
Bizim şampiyon olduğumuz yıl BJK ve GS mi olacaktı? Ne alaka kim olacaktı? Ayrıca sadece o 4 yıl değil. GS'nin son dk şampiyon olduğu yılda başkanlık yaptı. Ligin 2. yarısı başkan oldu. İlk yarı kötü olan GS çok iyi oynayan FB var. 2. yarı FB'ye 9 tane falan verilmeyen penaltı var hepside %100 net. Ulusoy geldiği anda herşey GS'nin lehine işlemeye başlıyor nedense.
Bizde sizin şuan ki lig tv mi iptal edecem FB ceza almadı kupa trabzonundu kafasındaydık. Biz kağıt oynuyorduk üniden arklarla tvde ulusoy başkan dedi hepsi GS'li zaten şampiyonluğunuz hayırlı olsun dedim. E bende o zamandan beri doğru düzgün lig maçlarını takip etmiyorum zaten. Aklı başında herkes ligin temiz olmadığını hergün tekme tokat yediğimiz polis raporlarına gerek kalmadan, ülkedeki taraflı hukuğa gerek kalmadan izlediği maçlardan anlar zaten. Bi tek buraya üye olduğumda ateşli futbol taraftarlarını görünce birde can sıkıntısında futbola yazmaya maçlardan sonra golleri izlemeye falan başladım. Tekrarlıyorum objektif değil kimse. Şu bu taraftar diye ayırmanız kadar komik bişeyde yok.
Vergisini ödeyen tek takım FB. Kendi yönetimlerinizi protesto ettiniz mi vergilerini ödemiyorlar diye. Biz babamızımı öldürdük hergün hayvan gibi vergiler ödüyoruz. Yok ama burda herkes temiz futbol adaletli futbol falan istiyor. Eyvallah. Oldu gözlerim doldu :)
Öne çıkan mesajlar