sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 http://www.denizhaber.com.tr/serbest-kursu/49908/zemzem-suyunun-sirri-cozulemiyor-dunya-saglik-orgutu-denizhaber-zemzem-kabe.html Bu haberleri yapanlar azıcık sıkılmıyor mudur acep? Denizhaber aslında en ciddi denizcilik haber portalıydı yıllarca. Sektörü buradan takip ederdik. Sonra com ve com.tr olarak ikiye bölündü daha sonra ikisi de birbirinin ayni oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 kaliteli habercilik için denizhaber i seçin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 In May 2011, a BBC London investigation found that water marketed as having been taken from the Zamzam Well contained high levels of nitrate, potentially harmful bacteria, and arsenic at levels three times the legal limit in the UK. Arsenic is a carcinogen, raising concerns that Muslims who regularly consume commercial Zamzam water in large quantities may be exposed to higher risks of cancer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 çipet ve türevleri bol bol içiyolar bu deniz suyundan, yakın zamanda kutsal kanser orgy yapacaklar. Gerçi zemzemden cırcır olup ölenelerde cennete gidiyomuş ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 bi ara zemzem suyunun nerden geldiği de yazılmıştı ama bulamadım şimdi hakikaten iyi trollüyorlar milleti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 ben de kefir'i çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 hemen çözelim diyecektim ki çözmüşler bile: Sodium 133 mg/L (4.8×10−6 lb/cu in) Calcium 96 mg/L (3.5×10−6 lb/cu in) Magnesium 38.88 mg/L (1.405×10−6 lb/cu in) Potassium 43.3 mg/L (1.56×10−6 lb/cu in) Bicarbonate 195.4 mg/L (7.06×10−6 lb/cu in) Chloride 163.3 mg/L (5.90×10−6 lb/cu in) Fluoride 0.72 mg/L (2.6×10−8 lb/cu in) Nitrate 124.8 mg/L (4.51×10−6 lb/cu in) Sulfate 124.0 mg/L (4.48×10−6 lb/cu in) pH 8 Total dissolve alkalinity 835 mg/L (3.02×10−5 lb/cu in) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 navyamphs said: In May 2011, a BBC London investigation found that water marketed as having been taken from the Zamzam Well contained high levels of nitrate, potentially harmful bacteria, and arsenic at levels three times the legal limit in the UK. Arsenic is a carcinogen, raising concerns that Muslims who regularly consume commercial Zamzam water in large quantities may be exposed to higher risks of cancer. o sadece ingiltere'de kaçak satılan uyduruk plastiklerdeki su. kuyudaki suda yok böyle bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 said: Zemzem, Peygamber Efendimiz (s.a.v.)´in kalb-i şerifinin defalarca yıkandığı sudur. Zemzem suyunun her derde deva olduğu söylenmektedir. ne demek ya şu? adam öldükten sonra kalbini mi sökmüşler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Zemzem her derde deva olsaydı ona tapardık dimi la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Aket-Atum said: said: Zemzem, Peygamber Efendimiz (s.a.v.)´in kalb-i şerifinin defalarca yıkandığı sudur. Zemzem suyunun her derde deva olduğu söylenmektedir. ne demek ya şu? adam öldükten sonra kalbini mi sökmüşler? hz. muhammed 4-5 yaşındayken sanırım süt kardeşiyle oynarken iki tane adam gelmiş, göğsünü yarıp kalbini karla yıkamışlar. içinden siyah bir pıhtı alıp yerine yerleştirmişler ve kapatmışlar. rivayet böyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 ahmedinejad said: Aket-Atum said: said: Zemzem, Peygamber Efendimiz (s.a.v.)´in kalb-i şerifinin defalarca yıkandığı sudur. Zemzem suyunun her derde deva olduğu söylenmektedir. ne demek ya şu? adam öldükten sonra kalbini mi sökmüşler? hz. muhammed 4-5 yaşındayken sanırım süt kardeşiyle oynarken iki tane adam gelmiş, göğsünü yarıp kalbini karla yıkamışlar. içinden siyah bir pıhtı alıp yerine yerleştirmişler ve kapatmışlar. rivayet böyle yani. Bu ne be böyle lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 açık kalp ameliyatı işte,kuranda yazıyor kafirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 uçan spagetti canavarı bile daha mantıklı geldi şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 algınızın yetemediği değerlere dil uzatmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 ahmedinejad said: Aket-Atum said: said: Zemzem, Peygamber Efendimiz (s.a.v.)´in kalb-i şerifinin defalarca yıkandığı sudur. Zemzem suyunun her derde deva olduğu söylenmektedir. ne demek ya şu? adam öldükten sonra kalbini mi sökmüşler? hz. muhammed 4-5 yaşındayken sanırım süt kardeşiyle oynarken iki tane adam gelmiş, göğsünü yarıp kalbini karla yıkamışlar. içinden siyah bir pıhtı alıp yerine yerleştirmişler ve kapatmışlar. rivayet böyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 ahmedinejad said: Aket-Atum said: said: Zemzem, Peygamber Efendimiz (s.a.v.)´in kalb-i şerifinin defalarca yıkandığı sudur. Zemzem suyunun her derde deva olduğu söylenmektedir. ne demek ya şu? adam öldükten sonra kalbini mi sökmüşler? hz. muhammed 4-5 yaşındayken sanırım süt kardeşiyle oynarken iki tane adam gelmiş, göğsünü yarıp kalbini karla yıkamışlar. içinden siyah bir pıhtı alıp yerine yerleştirmişler ve kapatmışlar. rivayet böyle yani. u wot m8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 kalima demeye gelmistim, giflenmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 ulan ben çocukken o sahne rüyama girmişti, kan ter içinde uyanmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 yalnizlik sevgili gibi boylu boyunca uzaniyo muydu koynuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 olm o değil de ben postları orta tuşla oynatabiliyorum lan, yeni mi geldi bu özellik? http://s1307.hizliresim.com/1c/j/qbtw7.png alıntı varsa alıntı kutucuğunun içinde oluyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 benimkini de oynat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar