Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vucutcular buraya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Olm abartmayın lan daha bişey yok. Bunlar ısınma turuydu haftaya çarşamba kürüm bitiyor ve dünlenme moduna geçiyorum 2.5 ay. Herşey ondan sonra başlayacak:)

GH yi kesmicem devam.

2.5 ay sonra 12 hafta deca kürü üstüne 12 haftada parabolon kürü ile bu işi tamamlayacam:)

Asıl aygırlık haziranda:)
Mesaj tarihi:
ruyamda seni gordum sequo :D

ahaha beraber calisiyorduk sen boyle olympialar gibi olmustun, hala abi suram yok buram yok diyordun bak abs bolgem zayif diyip bir kastin hassiktir lan dedim ben nesine zayif iste tas gibi 4 pack var vs diye muhabbet ediyorduk.

ahahah
Mesaj tarihi:
30 yasında ölmüş eleman doping yüzünden. Dinamit deniyormuş ilaca.

http://m.t24.com.tr/haber/dinamit-denilen-doping-ilaci-vucut-sampiyonunu-oldurdu/242175

Kasları o kadar kasilmis ki kalp masajı bile yapamamışlar.
Mesaj tarihi:
termojenik yağ yakıcı işte bildiğin baruttan üretiliyor 41 dereceye kadar çıkarıyor vucudu tek kapsülde bile, yasaklanmıştı eskiden üretimi el altından dağıtıyolar hayır yani yağ yakmak için bile doping kullanıyorlar artık ne diyeyim kafayı yemişler iyice
Mesaj tarihi:
ahmedinejad said:

30 yasında ölmüş eleman doping yüzünden. Dinamit deniyormuş ilaca.

http://m.t24.com.tr/haber/dinamit-denilen-doping-ilaci-vucut-sampiyonunu-oldurdu/242175

Kasları o kadar kasilmis ki kalp masajı bile yapamamışlar.

my life my rulez lol
Mesaj tarihi:
gg

ne kullandığını bilcen arkadş

yazık olmuş adama. siqqo federasyon bizde ödül vermeyince adam avrupaya gideyim demiş. sonuç ortada. şurda 3-5 kuruş kazansaydı belki hiç heveslenmicekti

bilemicem tabi
Mesaj tarihi:
Sequoya said:

Vucudu kasıldıysa ölürken çüküde dimdik kalmıştır haha.
Hoca bismillah çeker gasilhanede:)

olm sende çaktın durdun iğneleri, dikkat et böbreğin neyin patlamasın veya doğal testo üretimi durmasın
  • Yeni Oluştur...