bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 sesli güldüm ya resmi görünce, tam bir "göster abine çükünü" duruşu yapmış adam yetişkin haliyle ahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 kaç ayın kaldı ? teknik olarak pek anlamıyorum ben ama görünüşten devrim niteliğinde bir değişim göremedim önceki resimlerine kıyasla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Red said: kaç ayın kaldı ? teknik olarak pek anlamıyorum ben ama görünüşten devrim niteliğinde bir değişim göremedim önceki resimlerine kıyasla. Ciddi mi yaptın şu yorumu? Omuzlar, kollar ve trapezler evrim geçirdi resmen. Göğüs biraz geriden geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 zenginin radyatörü bile bi ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 zayiflamissin :D biyik da olmus gibi... birde biraktiktan sonraki 3 ayi gordukmu tam olacak .. olculeri aldinmi baslarken simdikiler nedir. zayifladigin acik sekilde gorunuyor ama bencede fazlaca bir olay yok gibi. zaten olamazda. gecmisin olsa tamamda sifirdan basladigin icin zor. gene iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 14 agustosta http://forum.paticik.com/thumbnails/a2a/f9d/574/d1e/7ab/282/e08/090/dc4/d94/fe_450xNULL.jpg 9 eyulde. http://forum.paticik.com/thumbnails/5d2/4db/7c6/629/066/e8a/23a/651/c9c/fce/e6_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 fark yokmus o kadar pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 var fark var, bel incelmeden istediğin kadar çalış belli olmuyor ama. tecrübeyle sabit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 1 aylik degisimden bahsettim ben. agustosda sah trapez daha guzel cikmis. pozda onemli tabii. yuzde kuculme var ama.. ilk pozlarina bi bakim varmi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 http://forum.paticik.com/thumbnails/b19/0af/8a8/af0/82f/01e/276/627/fa8/7f0/06_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 penisli fotoları bekliyoruz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 bakislari masumluktan sahinlige dogru gitmis ama :D son fotoda shrekdeki masum kedi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 http://www.hdwallpapersinn.com/wp-content/uploads/2012/08/Shrek_3_-_Cat.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 siteroit basmaktan hep keşler gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 yahu değişim yok diye boş konuşmayın cm hesabı değişimden bahsetsem şaşar kalırsınız. neyse son foto 2 ay boyunca bir daha foto yok değişim yok diyenlere kapak yapacak fotolarla gelicem nihahaha kanuni ya reis bi resim atsana vallaha merak ettim. Bakalım yorumlayalım winstrol napmış sana:) Tek winstrol kullanıp acayip değişim var diyen adamın benim kürüme değişim yok demeside garibime gitmiyor değil. Sevgiyle kucaklıyorum 2 ay sonra görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 şimdi bu adama gerçekten hiç ilerleme yok mu dediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 nası yok ya at gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 degisim basit ilerlemek zor olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 SEQUO BAŞGANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN ADJF AD A YAKIŞMIŞ PUMP MOARRR, U MIRIN JAW????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 bıyığını çıkarmış steoitler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 kıyafetli fotoda daha belirgin değişim ne kadar sıcak bakmasamda bu kadar steroid abanmaya body altyapısı olmadan gz diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 kanununin aynı dediği odunluk sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 2 ay sonra foto gelince moralim bozulcak bırakıcam sporu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Koyduk iste ilk resim son resim. Var ilk resimle super olmus. Muthis. Degmis her kurusuna. Devam devam. En iyisin rocky. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar