BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Arroyo olmasa ona giriyorduk biz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Teodosic'i almış fener diyorlar var mı aslı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 12numara.org twitterdan (+ sayfasından da son dakika olarak) duyurmuş, resmi açıklama yok henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Hadi canım. Gelmez o adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Oha diyorum, adamla 2 yıllığına anlaşmislar, kimi gonderecekler acaba, bo _sato Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 wut? teodosiçi almışız laan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 ben hala inanmıyorum da bu akdar adamı ne yapacaklar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 valla bu sefer harbi harbi baya iddalı geliyor basket takımı. ligi sallamazlar gene heralde ama avrupaya asılsınlar da bi görelim şu adamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 teodosic geliosa gider bi fener macı izlerim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 teodosic de geliyosa çok acaip takım olacak fener, nası bi yabancı kadrosu oldu la öyle bi anda. euroleague'de estirsin sıkıntı yok, ama ligde filan istanbul laneti devam eder umuyorum teodosicin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 TEODOSIC LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 barbu said: valla bu sefer harbi harbi baya iddalı geliyor basket takımı. ligi sallamazlar gene heralde ama avrupaya asılsınlar da bi görelim şu adamları. obradovic varken imkansız o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 ağlayacaksanız transfer yapmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 kimse ağlamamış ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 ABİ BEN İNANMIYORUM YA HALA. LAN. OLMAZ YA AHAHAAHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Bu arada genç milli takım İspanya'yı yenip finale çıktı, rakip Hırvatistan özellikle Enes'in kardeşi Kerem Kanter baya sağlam oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Hırvatistanı yenip şampiyon olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 tebrikler sercan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Herşeyi milletim için yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Su takımdan 1-2 si obradovic in eline düşse keşke, Kenan misal 10 yılımız kurtulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 2006'daki jenerasyondan çok ümitliydik, gerçi bu u-18 karşılaştırmak için 2 sene beklemek lazım ama u-21 gençler şampiyonasında Teodosic bizi yıkarken İzmir'de ikinci olan takım gibi değil yine de u-18'ler. Hatta o takım aynı yaz Japonya'daki Dünya Şampiyonasında da A milli takımın iskeleti olmuştu bir bakıma. Oğuz, Ömer, Ersan, Cenk, Semih, Hakan vs vs. Sadece Hakan Demirel kayboldu gitti bir de Oğuz ve Cenk beklentiyi pek aşamadı ama onlar da belli bir standardı tutturdular. Bu takım biraz Kenan Sipahi ve Kenan Kanter odaklıydı (Sadece yarı final ve final maçlarına istinaden konuşuyorum, öncesi nasıl nedir sadece istatistik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 miyaw33 said: Su takımdan 1-2 si obradovic in eline düşse keşke, Kenan misal 10 yılımız kurtulur tofaşta oynayabildiği kadar oynayıp sonra nba çok istiyor, mami gibi kandıramazsın. akıllı herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Nba point guardlığı çok zor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 aynen abi geçende lebronu izliyorum çok zor işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 abi boyu falan çok uzun euroleague pglerine göre. belli olmaz. bana nbade başarılı olur gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar