Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ufotable to Produce New Fate/stay night Project

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2 movieden cok materyal cikmaz ya HF ye, 3 movie direk kanser olur hani persona 3 delirtti ole. bekle babam bekle.

ubw yi yanliz iki kere uyarlamaya calisip iki kere batirmak muthis basari. heleki ondan uyarlamasi kat kat zor fate zero var iken ve basari ile aktarilmisken. hayal gucumun yarattigi kareografi su adamlarinkinden iyi heh, VN okurken kapisma diye cotank cotank sesleri cikip ekran parlarken hop oturup hop kalkiyordum son iki dovuste. heleki archer iel o son kapismalari, o duygu yuklu kelime kullanimlari ve archerin isyani filan cok samimi idi, burda meh direk hersey.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
deen versiyonuna baktım da, haksızlık etmişsiniz. ufo kesinlikle daha iyi yapmış gil vs shirou'u. gil'in bütün fight boyunca yerinden kıpırdamaması, son darbeden kaçınayım derken geri adım atması, yenilgiyi mental ve fiziken kabullenmesi falan şahane detaylar bence. emiya remixi de iyi. ötekisi baya generic, adeta bir mongrel gibi kapışıyor shirou'yla dsdfg. broskandar fight'ında bile yerinden kıpırdamamıştı yani. shirou vs archer'ı fazla uzattıklarından olmamış ama yine de circlejerk'e bağlamışsınız biraz :P
Mesaj tarihi:
oo gelsin hoşgeldi, lazımdı zaten.
http://static.zerochan.net/Fate.stay.night.full.1148674.jpg
bir bütün seriyi saber'lara adasınlar hatta.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

Sam said:

moar leik
http://smn.smartcomic.jp/8621.jpg
hype rating -9

buram buram moe kokuyor ben kesin severim bunu.. derken mangaymış sadece :/

kim ulan bu diyecektim ben çıktım sdf artık o kadar da moe sevmiyorum :/
Mesaj tarihi:
sırası yok aynı settingin farklı versyonları gibi düşün klasik visual novel karakterleri settingleri veriyo sana sen hangisine takılırsan ona göre oyun route çıkarıyo bunlarda aynı setting in farklı routeları ama hangi sırayla izliyim dersen onu sölesinler
  • 5 ay sonra ...
  • 11 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...