stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 doğrumu bu ? doğruysa interneti indiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Torrentci icin yapmislar zaten, benim bir isime yaramaz. Gece yarisi mi film izleyecegim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 gece bırak dl ni laptopa sabah 200gb dl inmiş olsun. problem ? 50mbit 100gb normal akk fiyatda uygun gibi. ayrıca gece kota yok. bence mükemmel ötesi. ama yinede stream sorunu yaşadığım için çok kızgınım. stream olayını düzeltirlerse balıklama atlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 gece lag oluyodu nedeni bumuymuş mk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Kampanya yeni başlamış zaten. Ama harbi son 2 haftadır gece paket loss ve ping fırlıyor. Harbi bu mu sebebi lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 TTNET altyapisi bu da. TTNET ile stream bekleme. Uydunet'in 3 mbps Hulu'da 720p stream ediyor ama TTNET'in 8 mbps yapamiyor bazen. Bir sorun var onlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Yok superonline fiber ttnet altyapısı değil. Kendi altyapısını kullanıyor. Sadece ADSL'de ttnet altyapısını kullanıyor. TTnet'de fiber yokken ilk superonline döşedi fiberi (istanbul / ataşehirden başlandı) yani fiber kendi altyapısı sol'un. Stream için aradığımda geçici bir sorun var düzeltilecek dedi. Twitch.tv için ise justin.tv altyapısı kullanıyorlar, justin.tv malüm ülkemizde yasaklı bu yüzden kimi zaman sorun yaşıyoruz v.s dediler. Dedim banane halledin sorunu geçerim kampanyaya dedim. ok vok dediler. (taahütüm bitceği için kaçırmak istemiyorlar müşteri) kotasız internet istiyorduk, resmen kotasız gibi bir şey oldu buda. laptopun varsa 6 saat içersinde 50mbit ile max hızda 160GB indirirsin. ayda 1tb yapar. üstelik 100gb gündüz kotanada yansımaz. çok güzel gözüküo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 GERGE said: TTNET altyapisi bu da. TTNET ile stream bekleme. Uydunet'in 3 mbps Hulu'da 720p stream ediyor ama TTNET'in 8 mbps yapamiyor bazen. Bir sorun var onlarda. Fiber altyapısı superonlinea ait. Sadece adsl de ttnet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Çok iyiymiş be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Iyiymis oyleyse. TTNET'in durumu rezil otesi cunku. Hiz var, performans yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bi şeye takıldım, sormayıda unuttum kadına. Cihaz kampanyasından geçiş yapılamaz diyor. o ne acaba ? ben modem ile birlikte aldım. modemi onlar verdi yani onun için mi denmiş yoksa internet ile birlikte laptop telefon fln alanlar için mi çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 TTnet benim adsl i geçirdi kendiliğinden 20 mbit fiber'e. 6 gb kota var ama ahahaha Öğrenci evinde 20 mbit superonline fiber kullanıyordum, burda 20 mbit ttnet fiber. Arada dağlar kadar fark var. TTnetinki bakır kablolu fiber fln herhalde, o kadar kötü çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ttnet fiberi daha yeni döşedi. sanırım 1-2 sene oldu. superonline fiberde daha önde, 4-5 yıl öncesinden beri var. Ama superonline fiber'de de stream sorunu yaşanıyor. Bazen oluyor (1-2 ay sürüyor sorun) gün geliyor 3-4 ay hiç sorun yok. dl hızında ztn problem yok 20mbit max görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Gece internet kullananlar zıçtı süperonline da desenize... patlayacak çıkışları adamların yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ya o santraline bağlı diye biliyorum, yani sen x santraline bağlısın o santralden bölgende 300 kişi fiberden yararlanıyor. Bu kişilerden kaçtanesinin bu kampanyadan yararlandığına bakar. 200 kişi gece dl ye yüklenirse bitersin ama yok 10-20 kişi ise vız gelir tırt geçer. önceden ttnet adslde kota çalışmıyordu. yani kotayı geçsen bile hız düşmüyordu uzun yıllar böle devam etti. hiç sorun yaşamamıştım ben. yani adamların zaten bu kapasitesi var. kota muhabbetini altyapıları yetmediği için değil para kazanmak için koydular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 superonline kabloyu döşüyorda kablonun ucu gene ttnette. yurtdışına da kablo döşediğini sanmıyorum superonlineın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 stormeagle said: ya o santraline bağlı diye biliyorum, yani sen x santraline bağlısın o santralden bölgende 300 kişi fiberden yararlanıyor. Bu kişilerden kaçtanesinin bu kampanyadan yararlandığına bakar. 200 kişi gece dl ye yüklenirse bitersin ama yok 10-20 kişi ise vız gelir tırt geçer. önceden ttnet adslde kota çalışmıyordu. yani kotayı geçsen bile hız düşmüyordu uzun yıllar böle devam etti. hiç sorun yaşamamıştım ben. yani adamların zaten bu kapasitesi var. kota muhabbetini altyapıları yetmediği için değil para kazanmak için koydular. şöyle bişi düşün sırayla anlatıcam bu bir ip bildiğmiiz ip :) internet------------------------------senin PC şimdi bunun arasında neler var.... internet-----HOPsHopsHOps-ISP-----ISPRouter----BÖlgeRouter-----MahalleRouter-----SeninPC... mahallende 10gbit ten fazla yok... Mahallenden Bölge Routerına max 1 fiber kabloysa içindekiler 20 civarı oluo Yani... Mahalleden Bölge routerina max 200GBit gider Bölge routeri ISP Routerina verir 200Gbit i yine düşün birsürü 200Gbit BU Bölge ROuterına geliyor... SOnra O Bölge Routerları ISP ROUTERIna yolluyor... Ama malsef oda max çıkışı 200gbit.... :) Peki ISP Yurtdışı internet çıkışı kaç ? süperonlinenin ki 32Gbit filandı en son daha bile az olabilir ... eee Bölgelerden gelen 200Er GBitlik hat noldu ? HAA bu arada Max Değerler onlar yani koyabilecekleri en kaliteli :) Standart kullandıkları 10gbitlik FiberTop kablolar ;) bilginiz olsun HAHA yani demek istediğim üzülmeyin sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 editor ne yazdın okumadım ama 100% haksız ve bilgisizsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 32 Gbit yurtdışı çıkışı mı olur yahu? Şimdi fiber mevzusunda SOL'un omurgası kendisinin ve yurtdışı çıkışlarını kiralıyorlar. Bunun yanında TTnet'in üzerinden de var çıkışı SOL'un ama kendi bağımsız hattı da var. Fiber mevzusunda TT aslında büyükşehirlerde neredeyse her saha dolabına fiberle ulaştı. Ancak evlere kadar fiber uygulamaları daha yeni yeni yaygınlaşmaya başladı. Onda da daha önce hiç altyapı olmayan yeni yerleşim alanlarında ve de çok katlı residental yapılara genelde SOL gibi eve CAT5/6 kablolarla gidiyorlar. Onun dışında saha dolabından evlere kadar bakır altyapısı kullanılıyor. Hipernet dedikleri nane bu şekilde. Ama tabi şu da var şimdi eskiden DSL'de filan santral mesafesi önemliydi çünkü bakır mesafesi özellikle 1 km'nin üzerine çıkınca kayıplar artıyordu. Şimdi o mesafeyi bağlı bulunduğunuz saha dolabından eve kadar olarak aldığınız için bakır üzerinden de eğer bakır tesisatta sıkıntı yoksa yüksek hızlar alınabiliyor. Ama tabi ki eve CAT kablo ile geldiği kadar kaliteli olamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 güğzeeeeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 gece açan için 3mbde yetio be abi. önemli olan bana o kafa esince 1080p hobbiti indirip izleyebilmem. kotadan tırsamadn yoksa HDD satsınlar yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Gaza gelenler için detayları hatırlatayım, bu olay sadece 50mbit /100gb hız alanlı paketi satın alanları kapsıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 cantug'nun dediklerini biri translate etsin. Sanırım demek istediği santralin değil mahallenin ne kullandığı önemli. yada hiç bir şey anlamadım bilmiyorum ama ataşehirde oturuyorum, buradaki residancelarda ya ferrarili bıçgın delikanlılar yada iş adamları var. dl yi bırak, yolda modem görseler bomba diye karakola götürürler. Her şey bir yana gece 00:00'dan sonra ping yükselse nolur, zaten online oyun serüvenim max 01:00'a kadar. ondan sonra dizi mizi kaynıyor. @black işin güzel yanıda bu. ben 20mbit 100gb akk ye 59tl veriyorum. şimdi 69 vererek 50mbit ve gece kotasız tarife ulaşabiliyorsun. Benim stream problemimi çözerlerse eğer bu pakete geçicem. 2 sene boyunca kotadan kurtulurum. Ağır dl lerimi geceye bırakırım 50mbit ile 6 saat içersinde 100gb+ dl edersin. Yarın bir diziye başlicam, 2 sezonunu koy torrente zamundandan 6 saat içersinde 2 sezon hazır ve kotaya yansımamış şekilde. 3mbit ile 6 saatde yarım sezonu dl edemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 normal tel hattını turkcelle taşırsan 69 TL olmakta. Yoksa 79 TL. Bilginiz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Yav ben buna başvurdum bugün , telefonda onayladım falan yetkili ile görüşürken.Sonra düşününce saçma geldi asdasd. Yarın iptal ettiricem.Ayda bir kere 5tl karşılıgı, turbo buton ile zaten aylık tüm download ihtiyacımı karşılarım diye düşünüyorum.Yanında da 25mbit/50gb kotalı tarife aylık 49 tl almayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar