Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 asıl benim bi arkadaş var her gün işe gidip geliyor araba ile köprüden geçiyor ve kartı okumuyor, ama üşendiği için yaptırmıyor. 4 aydır da geçiyor her iş günü ona ne kadar girer? hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Arabasını alacak kadsr birikince haciz gelir evine merak etmesin devletimiz ticareti iyi bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Abovvv ben susayım en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 forgiver said: geçişleri okuyomuyor yazmış herkes hgs için evet ya sorma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 fenn said: Deacon said: hgs ile ogs'nin farki ne? Hgs bir kart ve cama yapışıyor. İçinde bakiyen varsa düşüyor. Ogs ise bankalardan alınan ogs cihazı şeklinde oluyor. Bakiyen olmasa bile banka gelen faturayı kredi kartına yansıtabiliyor falan. Ogs cihazları 40-80 tl civarı deniliyor. Hgs ise içinde 30 tl yüklü şekilde 35 tl. Ogs ile hgs farklı farklı kurumlar. ogs cihazı ile hgs den geçemezsin. Hgs ile ogs den geçemezsin. (Ogs den hgs ile geçenler karayollarına dilekçe veriyorlar ve sanırım 1-2 kereliğine görmeyip hgs ücreti düşüp ogs czası vermiyorlar gibi bir şey okumuştum) valla garanti en son 20 liraya yolluyordu ogs'yi. ufacikta bir sey oldu eskilerine nazaran. internetten ister hesaptan ister kredi kartindan otomatik odeme de ayarlayabiliyorsun, belirli bir limitin altina dustugunde, belirledigin miktarda para yatiriyor icine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 kavurma said: 2 senedir kaçak geçiyorum otobandan herhangi bir ceza gelmedi bana da Xaenin said: Ben arabayı temizliğe vermiştim ogsyi yamultmuş hıyarlar çatır çatır geçtim gişelerden öttüre öttüre 2 aydır da ödemedim. Ne çıkar falıma? Mortis said: asıl benim bi arkadaş var her gün işe gidip geliyor araba ile köprüden geçiyor ve kartı okumuyor, ama üşendiği için yaptırmıyor. 4 aydır da geçiyor her iş günü ona ne kadar girer? hahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 forgiver said: ogs çalışan sorunsuz bir sistemdi kartlı geçiş iptal edilince ogs zorunlu yapmak yerine durup dururken hgsyi getirdiler aynı işi yapıyor 2 sistemde farklı gişeleri var arada ciddi bi maliyet farkı var bildiğim kadarıyla. ogs aktif rfid denen bir zımbırtı kullanıyor cihazı daha pahalı. hgsde cihaz falan yok, bildiğin dandik bi yapışkanlı kağıt, pasif rfid oluyodu o da sanırım. bilen biri aydınlatsın, ben tam hatırlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 2 hafta içerisinde ogs alıyorsun kaçak geçtigini belirtiyorsun cezasız geçiyorsun bölece ama 2hafta içerisinde ogs alman gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Yanlış hatırlamıyorsam OGS altyapısını Aselsan kurmuştu veya da onun gibi taşaklı bir firma. Ama HGSye bakarsanız direk hiç duyulmamış sikimsonik bir şirket. Kısaca dediğim gibi götürdü birileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Somon said: 2 hafta içerisinde ogs alıyorsun kaçak geçtigini belirtiyorsun cezasız geçiyorsun bölece ama 2hafta içerisinde ogs alman gerek 1 hafta sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Seneye ya da 2-3 sene sonra bunlardan sıkılıp mgs-jgs diye başka bir adla çıkmasalar iyi. Adamın biri kgs de 150 tl para vardı gitti diyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 ogs'yi de kaldırırlar. bankalar şu an bedavaya geçiş yaptırıyor ogs->hgs şeklinde bence yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar