fenn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Senede 1-2 kere otobana giren birisi olarak kgs nin kalktığını öğrenmiş bulunmaktayım ve ogs den dün kaçak geçtim mecburen. Şimdi hangi yolu izlemeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 arabayı sat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 onlar seni bulur merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 soru cumlelerinin sonuna, soru işareti kullanmakla başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 yeni ogs ( belki hgs olur onu bilmiorm sorman lazım ) alman lazım. alıp 1 kere geçmen lazım 1 hafta içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 otobana girmişsin işte, daha niye soruyosun hangi yolu izliyim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 HGS de olunca bir hafta içinde o araca HGS alırsan ceza yemeden yüklediğin krediden düşüyor geçiş ücreti. OGSde de aynıdır herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 meksika sınırından geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 memelerini aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 sus ve cezanı öde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Ceza ödedim 19,1 tl gidip hgs aldım 35 tl Çok teşekkür ederim paticik ailesine! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 fenn said: Ceza ödedim 19,1 tl gidip hgs aldım 35 tl Çok teşekkür ederim paticik ailesine! Direk HGS almış olsaydın cezasız tutar düşecekti hgs'nden. Herhangi bir cezalı geçişten sonra 15 gün içerisinde hgs yada ogs alırsanız normal tutar düşer cezanız geçersiz kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Orada neden ogs den geçtim ise artık neyse bana ders oldu. Umarım aldığım hgs yi 1 sene sonra başka bir adla değiştirip uğraştırmazlar gene gecenin bir vaktinde yollarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 sanmıyorum abi değiştireceklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Tamam geçmem... demeye geldim ve gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 hgs yi okumassa plakadan hallediyormuş sitem %100 doğru bilgi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 sistem halletmiyor, memurlar resme bakıyorlar. resimdeki plakaya ceza yazmdan önce bunun hgssi ogssi varmı diye kontrol ediyorlar. varsa bakiyesinden düşürüyor yok ise ceza. ogs için toplam 2 hak yada 3 hak gibi bir limit var sanırım okumama konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 geçişleri okuyomuyor yazmış herkes hgs için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 hgs ile ogs'nin farki ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 ogs çalışan sorunsuz bir sistemdi kartlı geçiş iptal edilince ogs zorunlu yapmak yerine durup dururken hgsyi getirdiler aynı işi yapıyor 2 sistemde farklı gişeleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Yaa işte birileri yine hamuduyla götürdü parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Deacon said: hgs ile ogs'nin farki ne? Hgs bir kart ve cama yapışıyor. İçinde bakiyen varsa düşüyor. Ogs ise bankalardan alınan ogs cihazı şeklinde oluyor. Bakiyen olmasa bile banka gelen faturayı kredi kartına yansıtabiliyor falan. Ogs cihazları 40-80 tl civarı deniliyor. Hgs ise içinde 30 tl yüklü şekilde 35 tl. Ogs ile hgs farklı farklı kurumlar. ogs cihazı ile hgs den geçemezsin. Hgs ile ogs den geçemezsin. (Ogs den hgs ile geçenler karayollarına dilekçe veriyorlar ve sanırım 1-2 kereliğine görmeyip hgs ücreti düşüp ogs czası vermiyorlar gibi bir şey okumuştum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 hgs yi de bankaya bağlıyabiliyorsun bir de ogs sene sonuna kadar iptal olcak diyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 2 senedir kaçak geçiyorum otobandan herhangi bir ceza gelmedi bana da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Ben arabayı temizliğe vermiştim ogsyi yamultmuş hıyarlar çatır çatır geçtim gişelerden öttüre öttüre 2 aydır da ödemedim. Ne çıkar falıma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar