fede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 YA CATZE DUR ALLAHINI SEVERSEN ZATEN ORTALIK KARIŞIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Black-ice said: Sequo alıp sanayide doğrultmacıya verdi belki? Yine pahalı. Telefon numarası koydum oraya arayıp sorabilirsiniz o plaka kime ait diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 oğlum bu adamda mı fake çıktı şimdi? noluyo valla anlamadım ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Akito-Catze Dedektifçilik A.Ş. BUNLAR DA FAKE OLMASIN??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bu tartismalar yapilmisti. adam arabalari alip satiyo, kiraliyo falan zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Çizme ihalesi açınca elemanda değişimin başlaması, sevgi böcüğü olması çok mantıklı geliyor hmmmmmmmm taşlar yerine oturuyor yavaş yavaş.... asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 fidan fikri guzelmis ama. tek problemi ismi olur. paticik ormani ne aqrmk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 http://www.capsverlan.com/bloggaleri/galeri/buyuk_resim/640x480_4472yigit-ozgur-karikaturleri-087.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Dedim abi renklendi forum diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bok sarısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 fede said: bok sarısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Sequo'nun forumda param var dediginde umursamayıp sorgulamayan insan gayet normal bir insandır. Ancak Sequo çok param var keçi boku ye 1k vereyim, taksimde nonoş gibi gez de südyenine 200 sıkıştırayım derse ve insanlar da bu adamın çok parası var q3nq gerisi gelir mantıgı ile hareket edip para için bedenini kullanarak insan içinde kendini küçük düşürürse millet de Sequo'ya kurulur ve Catze gibi cevval delikanlılar peşini bırakmaz. Açıkçası Sequonun da iyice oturup düşünüp yaptırdıgını düşünmüyorum köpek b.ku olayını. Veya forumdaki leş kargaları daha ne kadar küçülebilirler diye test etmek istemiş olabilir ancak hayat kadınlarının daha çok onuru var be para için bok yemek nedir? Ancak millet artık yalakalıktan napacağını şaşırmış sequoya. Olgarı da canı gönülden tebrik ediyorum böyle fikirsiz zikirsiz kapasitesiz forum trollerindeki potansiyeli görmüş kitleleri peşinden sürüklemiş. 2 ekran kartına bin tl ye paticigin sahibi oldu adam resmen. Adam tayyip gibi çöktü paticiğe %50 yi arkasına aldı. Ssg yi eksisözlükte bu kadar sevmiyorlar o derece. Helal olsun bu yalakalar az bile sana, adnan hoca gibi müritlerin olması lazım bence bi kanal açalım abi sana bak sen yavaştan adnan hoca topsakalı bırakmaya başla derim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 araniyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 eyvallah panpilli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Bitsin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 adamın title ve bonzi'sini bile sildiler belki para verir diye ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 millet eğleniyor hadi diyip izin verdiler bu rezaletlere al dasaaa gitti işte. kolay yetişmiyor gg çekti adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Dynamick adamın son topiğinde 3 post falan okuyup bütün olayı eğlenceli diye yorumladı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Cocugu da cast ajansindan almis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 kopek boku olayını kaçırdım ben ya kim para için yedi link lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 yiyen olmadı ama böyle bir quest in varlığı kitleleri rahatsız etti zaten sonra da geri vites yapıldı quest giver tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Catze said: Bu araç İstanbul'da Gerçin Group adında bir firmada günlük kiralamaya veriliyor, sahibinin adı Necmettin Şafak Gerçin, yeri Beşiktaş Akatlar'da, isteyen gider öğrenir, telefonu ; +902123522007, isteyen arar öğrenir. Ya bu adam gittigidiyor'dan 1 TL Victoria's Secret Fırfırlı bikini kovalayan adam, siz neden bahsediyorsunuz Allah aşkına ya ? dediğine baktım da meraktan, http://www.arabam.com/ikinciel/firma/gercingrup/1555736?markaId=35 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 oha neler oluyo lan. sırlar bir bir ortaya çıkıyor. sen şarlok izleyen nesile bulaştın dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ne demek istedin orda anlamadım ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar