Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 o trafik polisine 20tl versen elini öper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 infectdead said: ne he si yaşadığımı anlatıyorum gerçektir bu anlattığım istiyen gitsin sorsun bi trafik memuruna bu arkadaşın anlattıklarını size ne diyicekler merak ediyorum ? bu adamın her dediğine dua gibi inanmayan arkadaşlar bi gitsin şu anlattığı safsataları polise veya devlete bir sorun bakalım yapabilirmi falan diye ne diyicek merak ediyorum eger bu olayi kanitlarsam delikanli gibi ozur dikeyecekmisin cunku yanimda farkli bir ferro plakasiyla ruhsatida mevcut. delikanli gibi ozur dileyecekmisin onu soyle bugun memnuniyetle farkli iddialari got etmek icin hazirim. ali agaoglundan daha tosakli adam dersin benim icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Sequ flasklar icilirken direk tauntlanip saldiriyorsun harbi bossun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Belki 200 tl alırız diye milletin düştüğü çelişkiye eğlenmiyor değilim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Özür Tim baya kabarıyor aaalfkjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Tarafsız davrandıgimda yalaka dendi ben de eğlenceme bakıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Akito said: Sequ flasklar icilirken direk tauntlanip saldiriyorsun harbi bossun. Redeagle said: Belki 200 tl alırız diye milletin düştüğü çelişkiye eğlenmiyor değilim sdf. Redeagle wins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infectdead Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Ne diyosun arkadaşım forumda gezerken konuya denk geldim salladıklarını milletle kafa bulmanı yediremedim ayrıca sen kendi ruhsatını paylaşsana neden başka ruhsat koyuyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Adam bu gidişle ferrariye benzin döküp yakacak ne dert oldu be ahahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Ne hazımsız bi milletiz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 infectdead said: Ne diyosun arkadaşım forumda gezerken konuya denk geldim salladıklarını milletle kafa bulmanı yediremedim ayrıca sen kendi ruhsatını paylaşsana neden başka ruhsat koyuyosun ? tamam kardesim uzayip gidebilirsin. Tosak dedin kac kg oldugunu kavratayim dedim yan cizdin. /ignored Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infectdead Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 yan çizen benmiyim ? ruhsat konusu geçince yan çizen sensin koysana önceki koyduğun ferroların ruhsatını burda millete 200 300 atıp südyen giydiriyosun bi insana yakışmayan davranışlarda bulunuyosun insanların paraya karşı olan hassasiyetleriyle kendini avutuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 off newfag misiniz abi he gerçek ha değil bak dalgana ne gerek var kendinizi sıkıyonuz bu kadar derailment at its finest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 sequo madem her şeyi anlattın koy ruhsatı ak döt kara döt cıksın özürler mi dilencek geri vitesler mi yapılcak yapılsın da konu bıtsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Ya nerd herifler fake hesaplarla gelip saçma sapan konuşuyorlar. Sequ da insan yerine koyup ciddi ciddi cevap yazıyor. Terbiyeli adamın hali başka tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 yahu adam mecbur mu ruhsat falan koymaya. ne saçmaladınız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 olgar şu akitoya 20 30 lira bişey at yalakalıktan çatlayacak adam yoksa ben gönderiyorum bak dayanamadım ciğerim sızladı yeminle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 atarlanan atarlanana forumda. konu bitsin diye bir öneri verdim. arabanın resımlerını koyarken sıkıntı yok ruhsatı koyunca mı sıkıntı oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infectdead Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 arkadaşlar kimseye saldırdığımız yok sadece ciddi ciddi yaşadığımı söyledim ? polisle konuştum bu mevzuyu adamlar benle dalga geçti ali ağaoğlu yapamaz lan onu dedi , kızmanızda maksat nedir ? ok olmamıştır öyle birşey poliste dememiştir , tarafsız bakıyorum ben olaya kolay gelsin size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 yeter lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar