zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 ne marka paten öneriyosunuz?zerre bilgim yok paten hakkında.köpekleri gezdirirken giymeyi planlıyorum.numara bulursam alıcam.
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 benim kuzeni kurtuluştaki yokuşlarda çılgınlık yaparken gördükten sonra ben de çok heveslenmiştim hala da uktedir içimde
Lyv Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 bostancı sahili ne güzel bir yer yav kimse kimseyi tınmıyor 50sinde teyzeler, amcalar bile var ben yıllardır ara vermiş bulunmaktayım. sebebi de gönlüme göre güzel bir paten bulamamam. buldum diyelim bu sefer numarası olmaz. ebay, amazon neresi varsa dolandım aylarca en son pes ettim. yok mu hiç istanbulda kesin modelini, kalitesini beğeneceğim ve ayak numaramı da bulabileceğim bir yer?
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 http://www.spxshop.com/default.asp kızıltoprakta mağzaları var, bir kaç yerde var mağza natilus felan.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 bende de roches var 2010 fln ama biri bana alıştırma fln yaptırtsın :/ durma konusunda sıkıntı çekiyorum
Lyv Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 reampage said: http://www.spxshop.com/default.asp kızıltoprakta mağzaları var, bir kaç yerde var mağza natilus felan. çok az çeşit varmış. sanırım az model getirip satınca bir daha getirtiyorlar falan.
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Valla yıllar önce k2 alıcaktım burdan, bir sürü extreme spor mağzası kapandı burası hala duruyor. Yurtdışından getirmek en mantıklısı çok çeşit var ama tabi çok pahalıya gelir.
Lyv Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 hah ben de tam k2 soracaktım bağyan modelleri pek cici hep üzülmüştüm numaram yok diye sanırım şimdi buldum. nasıldır kaliteli midir iyi midir?
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 50 numara ayağın vardır şimdi senin...
Lyv Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 buçuklu ayağım var çok kararsız kalıyorum OTZSEKSBIÇIK
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Annemin ayakları 35 ya, yeni nesilin ayakları kürek gibi maşallah bazen üzülüyorum :P
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 38,5'sa bence sen 40'lerdan başlayan erkek modellere bak, zaten biraz bol oluyor patenler. B)
Lyv Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 wastyrx said: Annemin ayakları 35 ya, yeni nesilin ayakları kürek gibi maşallah bazen üzülüyorum :P annenin boyu 1.77 mi ?
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 1.60 sanırım artı olarak sen benden kısa değil miydin ya?
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Liebe said: diaboliq said: abi şunu birde kaykayı çok istedim ama valide hep pürüz çıkardı bana. eminim feci zevklidir. artık 30 yaşına geldik neredeyse ama çocuklarıma mutlaka alıcam. geçen sene başladım ben şu an 25 yaşındayım valla hiç öyle dert etme koskoca herifler paten kayıyor sahilde saçı sakalı ağarmış abiler ablalar =) öğrenmesi zor mu
Lyv Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 sen kaçsın ki? bir de ben kambur duran bir insanım ne yazık ki sdf ordan 3 cm at hadi bilemedin 1.74
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 öğrenmesi çok kolay, ilk başlarda düşebiliyor insan doğal olarak o yüzden korumalık ( diz, dirsek, bilek ve en önemlisi kask) takmayı öneririm. ben çocukluğumdan beri sağlam kazalar yaptığım için pek korkmam düşmekten falan ilk gün takıp bıraktım korumalıkları. öğrenirken pek düşmüyorsun düşersen de hafif biçimde oluyor, asıl düşmeler hızlanmaya başladığında oluyor =P 3-4 kere sağlam biçimde düşmüşlüğüm var çok şükür kırmadım bi yerimi. uzun zamandır hiç düşmüyorum da aslında şimdi düşününce hatırlamıyorum bile :) paten almak konusunda yardım isteyenler ne tarz kaymak istediğini ayağını kilosunu ve en önemlisi parasını yazsın yardımcı olalım =)
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 free staylaa 1.76 69kg 26 m ist.
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Ayıklayacak kız yok abi ama düşünce tarzını beğendik ;)
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 still bilmiyorum ama zıplama,hoplama hareketleri yapıcak degilim. ilk bi düz(gün) kaymayı öğrensem ^^ gerisi gelir diye düşünüyorum.
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 paradan haber ver sfdsf
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Ne bileyim mesela 550tl limit desem ? 500 veriyorsam bir daha almak istemem ama yeni birşey ( üç beş kuruş fazla veririm 1 kez alırım) ^^ Atıyorum onun yerine 200-300 tl'ye birşeyle başla , ileride kendini geliştirirsen 1000 tl'lik birşey almayı mı önerirsin bilemiyorum. Ama tabi 200 tl lik roller la 500tl'lik roller arasında rahatlık,kolaylık,kendini geliştirme açısından arada fark varsa ucuzunu almak istemem.
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 köpek gezdirirken kendimi çektiricem, kilom 95, ayağım 49.fiyat olarak 200 300 verebilirim.
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Kendini bir yere kadar geliştiriyorsun abi patende eğer hız üzerine yoğunlaşırsan abecleri artırırsın hani bunalr içinde illa paten almana gerek rulman alırsın, sen botlarını güzel bişi al illa
Öne çıkan mesajlar