Cons Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Aceace said: Medivac drop. Igniter'ı da açmış hatta. AŞOKICMVASŞOKCMASŞK PARATROOPER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 ha ultra almışın ben chopları saydım sadece :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 mulgear6 said: zipzip said: akashaya 'akasha mid' dedim, bana 'akasha kim?' dedi :( herkes wc3 zamanındaki dotayı oynamamış malesef :( evet, oynamadık ve şunu yapmayın lan yeter. Türkiye'de herkese default müslümanmış muamelesi yapmak gibi, yazmıyo abi eski isimleri hiçbiyerde, öğrenmek için kaynağımda yok oyundaki ismini kullansanıza mınski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 geçen weboyla bi orman yapmışım of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 solo lanede sow mu vardi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 xeno newbie rus cıktı .( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=QR6-0QNaCcE&feature=youtu.be bu da benim vidyam. patatesle çekilmiş olması bi yana, son saniyede üzerime atılan force staff ile cheese'in yanına gelip gnamgnamlamam ve sonrasında combatı kazanıp oyunu bitirmemiz. I CAME. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Xenocide said: evet, oynamadık ve şunu yapmayın lan yeter. Türkiye'de herkese default müslümanmış muamelesi yapmak gibi, yazmıyo abi eski isimleri hiçbiyerde, öğrenmek için kaynağımda yok oyundaki ismini kullansanıza mınski yok abi bi derdim.acayibime gitti.eski isimler yazmıyormuş daha bugun farkettim ben onu.şimdi düştü jeton, arkadaşım yeni başladı, siyah ruh gibi bi tane var onu istiyom dedi, nevermore dedim, yok öyle biri dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 ben de akashanin obur ismini hatirlamadim simdi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Xenocide said: mulgear6 said: zipzip said: akashaya 'akasha mid' dedim, bana 'akasha kim?' dedi :( herkes wc3 zamanındaki dotayı oynamamış malesef :( evet, oynamadık ve şunu yapmayın lan yeter. Türkiye'de herkese default müslümanmış muamelesi yapmak gibi, yazmıyo abi eski isimleri hiçbiyerde, öğrenmek için kaynağımda yok oyundaki ismini kullansanıza mınski hayır yazıyo her yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 queen of pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 qop of pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 qop qop qop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 queen of pain değil demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 hayir, ama galiba queen of pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 In Dota 2, a real-time, action strategy game, a playable hero is named Akasha, the Queen of Pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 yok ya queen of pain olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 captain obvious to the rescue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 wretched hag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 succubus iyiydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 qop ezalor ve furionu çok fazla kullanıyorum alışkanlıktan ama en azından onu biliyo insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 kotl ezalorlu falan bişiler diyodu en azından ordan çıkarıyorlardır. ben bu isimleri niye değiştirdiler onu merak ediyorum aslında var mı belli bir sebebi? lifestealer ne abi ya CANÇALICI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 n00b. naix 1 de de wifestealer zaten sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 isimlerin bi kaçı değişti sadece onun dışında aynı hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar