Cons Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Aceace said: Medivac drop. Igniter'ı da açmış hatta. AŞOKICMVASŞOKCMASŞK PARATROOPER
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 ha ultra almışın ben chopları saydım sadece :p
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 mulgear6 said: zipzip said: akashaya 'akasha mid' dedim, bana 'akasha kim?' dedi :( herkes wc3 zamanındaki dotayı oynamamış malesef :( evet, oynamadık ve şunu yapmayın lan yeter. Türkiye'de herkese default müslümanmış muamelesi yapmak gibi, yazmıyo abi eski isimleri hiçbiyerde, öğrenmek için kaynağımda yok oyundaki ismini kullansanıza mınski
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=QR6-0QNaCcE&feature=youtu.be bu da benim vidyam. patatesle çekilmiş olması bi yana, son saniyede üzerime atılan force staff ile cheese'in yanına gelip gnamgnamlamam ve sonrasında combatı kazanıp oyunu bitirmemiz. I CAME.
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Xenocide said: evet, oynamadık ve şunu yapmayın lan yeter. Türkiye'de herkese default müslümanmış muamelesi yapmak gibi, yazmıyo abi eski isimleri hiçbiyerde, öğrenmek için kaynağımda yok oyundaki ismini kullansanıza mınski yok abi bi derdim.acayibime gitti.eski isimler yazmıyormuş daha bugun farkettim ben onu.şimdi düştü jeton, arkadaşım yeni başladı, siyah ruh gibi bi tane var onu istiyom dedi, nevermore dedim, yok öyle biri dedi.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 ben de akashanin obur ismini hatirlamadim simdi mesela.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Xenocide said: mulgear6 said: zipzip said: akashaya 'akasha mid' dedim, bana 'akasha kim?' dedi :( herkes wc3 zamanındaki dotayı oynamamış malesef :( evet, oynamadık ve şunu yapmayın lan yeter. Türkiye'de herkese default müslümanmış muamelesi yapmak gibi, yazmıyo abi eski isimleri hiçbiyerde, öğrenmek için kaynağımda yok oyundaki ismini kullansanıza mınski hayır yazıyo her yerde.
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 In Dota 2, a real-time, action strategy game, a playable hero is named Akasha, the Queen of Pain.
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 qop ezalor ve furionu çok fazla kullanıyorum alışkanlıktan ama en azından onu biliyo insanlar
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 kotl ezalorlu falan bişiler diyodu en azından ordan çıkarıyorlardır. ben bu isimleri niye değiştirdiler onu merak ediyorum aslında var mı belli bir sebebi? lifestealer ne abi ya CANÇALICI
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 n00b. naix 1 de de wifestealer zaten sdfg
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 isimlerin bi kaçı değişti sadece onun dışında aynı hepsi
Öne çıkan mesajlar