Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Ben narsist demiştim o sayılır mı acap?
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 ben sevdim bu adamı ya en azından tarzı var
ellaam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Noldu ? paranın geçmediği birine çattın artık uyuyan kobrayı uyandırdın ve konraya sarılmaktan başka çaren kalmayacak.
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Sequo said: Ceneniz kopsun emi iyi geceler. kaçma lan nereye ? yiyemeyeceğin makinanın altına yatmasaydın keşke :(
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=GspffWMTILw
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 en çılgın sequo karşıtlarından biri olarak post atasım gelmiyor lan topiğe.
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Black-ice said: en çılgın sequo karşıtlarından biri olarak post atasım gelmiyor lan topiğe. asdf asklar nefretle baslar ahahag
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 ya hacı git yat uyu tatilde sinir stres bi denize gir balık ye
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 bingildak said: ya Sequo'ya fena üzülüyorum, içim parçalanıyor her okuduğumda. kendi kendime diyorum ulan yazma diye dayanamadım yine. adamın eski postlarına bakıyorum, gayet düzgün ve efendi bir şekilde yazılmış şeyler. adam cidden foruma paylaşım amacıyla gelmiş yani belli, ben şunu yapıyorum bunu yapıyorum havasında değil. fakat, burası paticik abi, paticikte bir initiation vardır, herkes geçer bu periyoddan. hayatta da böyle değil mi zaten, yeni bir ortama girerken o ortama ait normlarını öğrenirsin. trollenirsin anlamazsın, anlamsız flame yersin, ciddiye almaman gereken şeyleri, ciddiye alırsın ama internet yani burası. aynı periyoddan bende geçtim şurada, öğreniyorsun zamanla kimi sallayıp kimi sallamayacağını veya insanlardan nasıl tepkiler gelip nereye gideceğini. senin istemediğin bir tarzda müdaheleye maruz kalıp, aklınca yarattığın persona ile kendini yücelterek karşındakileri aşağıladığını sanmışsın. fakat üzücü olan taraf, sen sadece kendini aşağıladın. gündelik sokak kalitesizliğine inmek hiçbir şekilde yücelme olmuyor, hayatımızda, sokakta, gördüğümüz olağan bir şey. bak ninjaya, adam nasıl entellektüel bir şekilde oturttu kendine hakaret edenleri kucağına. ben senin gündelik hayatında böyle bir şahıs olduğunu düşünmüyorum, bu hale sırf insanlardan aklında öc alacam, aşağılayacam, bana yaşattıklarını onlara yaşatacam diye girdin ve sadece zararını kendine verdin. sürekli ciddiye almıyorum tavırları, periyodik olarak rage'e girmeler. arabayla evden aldırırım, yiyorsa şöyle yapın, şöyle yaparım böyle yaptırırım tavırları. bunlar tamamen olayını ciddiye aldığının göstergesi. bu da demektir ki sen hala olmamışsın yani pati kıvamına gelmemişsin. dün yazdığın postu okuduğumda için cız etti, üzüldüm haline "ulan koskaca adam kendini nasıl madara etmiş paticikteki şoparlarla aşık atacağım" diye dedim. direniş zamanındaki adamdan, (çok saygı duymuştum sana o zaman hareket ve yardımlarından dolayı) şu hale geldin, said: bak hadi oyle bisey su ramazan gununde ne kadar tanri varsa sayit olsun tum paticik sahit olsun elimden gelebi ardima koymam is hayatinda yada baska biseyde her ne varsa yapacaklarima ne senin hayal dunyan yeter ne baskasinin aileme bir kufur et bak acikca yaziyorum cocugumun olusunu goreyimki s3ni mahvederim delikanliysan at simdi o ana avrat kufu4runu baskada bisey demiyorun Şu mesajdan sonra meraktan gidip baktım da harbi ilk başta ne efendi paylaşıyormuş adam böyle şöyle diye. Gerek yokmuş böyle bir değişime.
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 ya o topicde de ilk fırsatta araba resimlerini yığmıstı adam, gidip bakmadım neler duruyor diye de, garajin resmini ilk gün koydu direk adam
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 apple, koyabilir abi adam. hani mesela benim ilgili alanım bilgisayarlar vs. custom rig bir kasa yapabilmiş olsam bunu ilgili bir yerde paylaşırdım. adamın cash tier yüksek sadece. bir de tepki gelince fazla içerlemiş herhal ne blim
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 koysun abi koymasına kimse bişey demedi :D daha önce de yazmıstım ben bunu, adamın parasını istediği gibi harcama özgürlüğü var, ama ne zaman geldi de bununla insanları aşağlamaya laf söylemeye basladı, o zaman tepki cekti. ben de basta o topic'i okmustum, patinajdan birisiyle arac üstünde parça secimi hakkında konusuyorlardı falan, sonra kayışlar bir koptu tutana aşk olsun
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 adam dh'de questlerden 500 kazanıp 300e burada quest açıyor, hiç anlamıyonuz ticaretten.
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 yalnız sequo araba resmi koyduğunda değil kendi resmini koyduktan sonra hakaret aldı. aslında bu noktada sequo haklıydı ama işte haklıyken haksız durumuna düşmek deyimi tam adama uyuyor. daha sonra saçmalamalarına falan kesinlikle bahane değil. adam düzgün düzgün questlerine devam etse bişi olmayacaktı. ama questi eleştirenlere anlayış gösteremedi. hemen olayı cıvıklığa vurdu.
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 applev0dka said: koysun abi koymasına kimse bişey demedi :D daha önce de yazmıstım ben bunu, adamın parasını istediği gibi harcama özgürlüğü var, ama ne zaman geldi de bununla insanları aşağlamaya laf söylemeye basladı, o zaman tepki cekti. ben de basta o topic'i okmustum, patinajdan birisiyle arac üstünde parça secimi hakkında konusuyorlardı falan, sonra kayışlar bir koptu tutana aşk olsun ha işte ben o arayı bulamadım sıkıldım aramaktan. ne ara koptu acep
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 diyorlar ya silinmiş mesajlar var diye, o yüzden bulamamıssındır, ben de kesin hatırlamadan su an demek istemiyorum. ama red'in bahsettiği kendi resmi önesinde de vardi sanki
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 ben araba topicine ortadan dalmıştım ama hakaret yoktu yanılmıyorsam ? işte görgüsüz falan deniyordu. onun harici troll dönüyordu. ama asıl hakaret furyası xun ile başladıydı. o konunun ismi neydi hatırlamıyorum ama orda bütün olay sdfs
blindsnake Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Sequo said: Aga ben şiir yazmıştım bak arada o kaynadı. Herkesin bir derdi var Kimisinin tipi kimisinin cebi Malum şey ise herkesin ortak derdi Bazıları dermanı parada bulmuş bu belli Börbiri tişörtün Armoni kotun Türkbükün'de yazlık konutun Ama içindeki tam bir odun Gelişine nasıl da kodum Mutluysan ne alâ Bir de zenginsen oh la la Bunlar nasıl kazanıldı tam bir muamma Helal kazançsa da kusuruma bakma Bana sıkılıp darılma Evimi basıp beni aldırma Alıştırma niyetine bir şeyler karaladım sana Hadi bana elveda
interperez Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Nazca said: Abi neden böyle yapıyorsunuz, hepinizi dövücem ya. AHAHASDF
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 sequo ayrı m.l bıngıldak ayrı m.l asdfsdf kafalara koş. Ciddiye alanla ciddiye alanı ciddiye alan fsda
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 haterlar toplanmış yine sırtlan sürüsü gibi. wipe atacak gibi seqou bazılarına. merakla bekliyorum. fazla azıtmayın. sonuçta yapılan muhabbet ve eleştiriler çok anlamsız. hala herkes kendi düzgün adam olma kriterini dayatmaya çalışıyor. hani kapa çeneni sanane diyince eleştirmek ve bıkbık ezik atmak için her zaman haklı nedenleri var. ama çok saçma gerçekten.
Öne çıkan mesajlar