Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sequo - Questline vol3.5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bingildak said:

ya Sequo'ya fena üzülüyorum, içim parçalanıyor her okuduğumda. kendi kendime diyorum ulan yazma diye dayanamadım yine. adamın eski postlarına bakıyorum, gayet düzgün ve efendi bir şekilde yazılmış şeyler. adam cidden foruma paylaşım amacıyla gelmiş yani belli, ben şunu yapıyorum bunu yapıyorum havasında değil. fakat, burası paticik abi, paticikte bir initiation vardır, herkes geçer bu periyoddan. hayatta da böyle değil mi zaten, yeni bir ortama girerken o ortama ait normlarını öğrenirsin. trollenirsin anlamazsın, anlamsız flame yersin, ciddiye almaman gereken şeyleri, ciddiye alırsın ama internet yani burası. aynı periyoddan bende geçtim şurada, öğreniyorsun zamanla kimi sallayıp kimi sallamayacağını veya insanlardan nasıl tepkiler gelip nereye gideceğini.

senin istemediğin bir tarzda müdaheleye maruz kalıp, aklınca yarattığın persona ile kendini yücelterek karşındakileri aşağıladığını sanmışsın. fakat üzücü olan taraf, sen sadece kendini aşağıladın. gündelik sokak kalitesizliğine inmek hiçbir şekilde yücelme olmuyor, hayatımızda, sokakta, gördüğümüz olağan bir şey. bak ninjaya, adam nasıl entellektüel bir şekilde oturttu kendine hakaret edenleri kucağına.

ben senin gündelik hayatında böyle bir şahıs olduğunu düşünmüyorum, bu hale sırf insanlardan aklında öc alacam, aşağılayacam, bana yaşattıklarını onlara yaşatacam diye girdin ve sadece zararını kendine verdin.

sürekli ciddiye almıyorum tavırları, periyodik olarak rage'e girmeler. arabayla evden aldırırım, yiyorsa şöyle yapın, şöyle yaparım böyle yaptırırım tavırları. bunlar tamamen olayını ciddiye aldığının göstergesi. bu da demektir ki sen hala olmamışsın yani pati kıvamına gelmemişsin. dün yazdığın postu okuduğumda için cız etti, üzüldüm haline "ulan koskaca adam kendini nasıl madara etmiş paticikteki şoparlarla aşık atacağım" diye dedim.

direniş zamanındaki adamdan, (çok saygı duymuştum sana o zaman hareket ve yardımlarından dolayı)

şu hale geldin,

said:
bak hadi oyle bisey su ramazan gununde ne kadar tanri varsa sayit olsun tum paticik sahit olsun elimden gelebi ardima koymam is hayatinda yada baska biseyde her ne varsa yapacaklarima ne senin hayal dunyan yeter ne baskasinin aileme bir kufur et bak acikca yaziyorum cocugumun olusunu goreyimki s3ni mahvederim

delikanliysan at simdi o ana avrat kufu4runu baskada bisey demiyorun

Şu mesajdan sonra meraktan gidip baktım da harbi ilk başta ne efendi paylaşıyormuş adam böyle şöyle diye.

Gerek yokmuş böyle bir değişime.
Mesaj tarihi:
apple, koyabilir abi adam. hani mesela benim ilgili alanım bilgisayarlar vs. custom rig bir kasa yapabilmiş olsam bunu ilgili bir yerde paylaşırdım. adamın cash tier yüksek sadece. bir de tepki gelince fazla içerlemiş herhal ne blim
Mesaj tarihi:
koysun abi koymasına kimse bişey demedi :D

daha önce de yazmıstım ben bunu, adamın parasını istediği gibi harcama özgürlüğü var, ama ne zaman geldi de bununla insanları aşağlamaya laf söylemeye basladı, o zaman tepki cekti.

ben de basta o topic'i okmustum, patinajdan birisiyle arac üstünde parça secimi hakkında konusuyorlardı falan, sonra kayışlar bir koptu tutana aşk olsun
Mesaj tarihi:
yalnız sequo araba resmi koyduğunda değil kendi resmini koyduktan sonra hakaret aldı. aslında bu noktada sequo haklıydı ama işte haklıyken haksız durumuna düşmek deyimi tam adama uyuyor. daha sonra saçmalamalarına falan kesinlikle bahane değil.

adam düzgün düzgün questlerine devam etse bişi olmayacaktı. ama questi eleştirenlere anlayış gösteremedi. hemen olayı cıvıklığa vurdu.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

koysun abi koymasına kimse bişey demedi :D

daha önce de yazmıstım ben bunu, adamın parasını istediği gibi harcama özgürlüğü var, ama ne zaman geldi de bununla insanları aşağlamaya laf söylemeye basladı, o zaman tepki cekti.

ben de basta o topic'i okmustum, patinajdan birisiyle arac üstünde parça secimi hakkında konusuyorlardı falan, sonra kayışlar bir koptu tutana aşk olsun

ha işte ben o arayı bulamadım sıkıldım aramaktan. ne ara koptu acep
Mesaj tarihi:
ben araba topicine ortadan dalmıştım ama hakaret yoktu yanılmıyorsam ?

işte görgüsüz falan deniyordu. onun harici troll dönüyordu. ama asıl hakaret furyası xun ile başladıydı. o konunun ismi neydi hatırlamıyorum ama orda bütün olay sdfs
Mesaj tarihi:
Sequo said:

Aga ben şiir yazmıştım bak arada o kaynadı.

Herkesin bir derdi var
Kimisinin tipi kimisinin cebi
Malum şey ise herkesin ortak derdi
Bazıları dermanı parada bulmuş bu belli

Börbiri tişörtün Armoni kotun
Türkbükün'de yazlık konutun
Ama içindeki tam bir odun
Gelişine nasıl da kodum

Mutluysan ne alâ
Bir de zenginsen oh la la
Bunlar nasıl kazanıldı tam bir muamma
Helal kazançsa da kusuruma bakma

Bana sıkılıp darılma
Evimi basıp beni aldırma
Alıştırma niyetine bir şeyler karaladım sana
Hadi bana elveda
Mesaj tarihi:
haterlar toplanmış yine sırtlan sürüsü gibi. wipe atacak gibi seqou bazılarına. merakla bekliyorum. fazla azıtmayın. sonuçta yapılan muhabbet ve eleştiriler çok anlamsız. hala herkes kendi düzgün adam olma kriterini dayatmaya çalışıyor. hani kapa çeneni sanane diyince eleştirmek ve bıkbık ezik atmak için her zaman haklı nedenleri var. ama çok saçma gerçekten.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...