fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Nartanesi ile birlikte bugün ikinci kez motora beraber bindik :) Tabii ki binmeden önce yarım saat giyinip kuşanmak gerekiyor. Eldivensiz Olmaz Hah şunu da bir yapıştıralım Artık resim için hazırız Atla bakayım arkama Nartanesi : "Beni de çek, beni de çek..." Otoparkta bir iki tur atma zamanı :) Nartanesi Nurtanesi, Fedaykinin Bir Tanesi[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 önce güvenlik. :)[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Evet once guvenlik 2 hafta once bende motorsikletin ustunde tansiyonum dusunce yere cakılmısım :D kafamda sislik vardı Gecti artik :D[signature][hline]GNR Family]PatiSozluk -> SetuP Mu Server Msn |[email protected]| Mail |[email protected]| icq |123303415| wastie, xx - xx 2004 tarihinde demiş ki: buyuyuncede coder olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Abi napiyonuz böyle savaşami gidionuz:P[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Oyle deme ben bunun farkina vardim kafayi betona vurunca savasa gitseydim daha ii diyosun[signature][hline]GNR Family]PatiSozluk -> SetuP Mu Server Msn |[email protected]| Mail |[email protected]| icq |123303415| wastie, xx - xx 2004 tarihinde demiş ki: buyuyuncede coder olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Ya ayıptır sorması çok merak ediyorum, cidden motora binmek o kıyafetleri giymek için çekilen işkenceye değiyo mu, o kadar zevkli mi :) Yani hakkaten zaten çok üşengeç adamım hayatta tahammül edemem de ben o kadar giyinmeye.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Harbiden ha çekmişler full plateleri =) Şaka bir yana bu konudaki duyarlılığınız çok güzel[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 hmn. nefes alabiliyo musunuz öyle? :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Kask görüş açınızı engellemiyor mu yahu :)[signature][hline]- Herkese benden çay, Şakir'e yok. - Ne demek Şakir'e yok!? - Yok işte, sen kazana düştün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Öncelikle Eray_GNR çok geçmiş olsun, ucuz atlatmışsın. Valla robocop gelse tanımam, alırım aşağıya :-P Şaka bir yana cidden motorda koruma çok önemli, şakası olan bir şey değil. Hele bir yaz gelsin siz o zaman Fedaykin ile Nartanesi İzmirden bildiriyor, Saroz'dan bildiriyor, Kıyıköy'den bildiriyor vs. şeklinde çok başlık göreceksiniz :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Valla daha yanımda göz türetmediğimden ve kaskımın ön tarafında da cam olduğundan hiç engellemiyor :-P Nefes alabiliyormuyum, öyledir herhalde hiç üzerinde düşünmedim ama alamasam farkederdim diye tahmin ediyorum :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: Rewendor, 04 Aralık 2004 14:59 tarihinde demiş ki: Ya ayıptır sorması çok merak ediyorum, cidden motora binmek o kıyafetleri giymek için çekilen işkenceye değiyo mu, o kadar zevkli mi :) Valla daha iki kez bindiğim ve hatta şehir içinde bindiğimizden hız yapmanın heyecanına varamadığım halde diyebilirim ki "muhteşem bişey". O kadar giyinmeye değer mi dersen valla dönüşlerde öyle yatıyor ki motor üstümde onlar olmasa kesin panikler motoru devirirdim... :D Fedaykin: Artık giyinmeye alıştığımdan kot giyme sürem ile deri pantolonu giyme sürem aynı. Ha deri ceketi giymişim ha başka bir ceket farketmiyor.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 abi dedim bu kadar giyinince hayabusa ya falan binicekler:)[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Bizim 1 arkadaş vardı almanyadan izmire gelmişti motorla o tam robocop tu valla:)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Motor sizin yanınızda ezik kalmış biraz :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 biz üstümüzde ne varsa atlıyoz kask sız filan yeni gençlik koruma nedir bilmiyor :D (gerçi bigün çarpcaz ama :P)[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Hahaha, çok komik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 otopark da bi tur atmak içinmi bukadar hazırlık ve resimler fln :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Ehe güzelmiş bu konuda duyarlılık iyi tabi güvenlik[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ohh ne kadr gusel :)[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 O beğenediğin motor 250 cclik en iyi başlangıç motoru. Hayabusa ile başlayayımda Fedaykin hastanede diye başlık açayım değil mi, yemezler :) Seneyede o motorlayım, hele bir onbeş yirmi bin km yapayım bu alette sonra değiştiririz uygun birşeylerle :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 otopark içinde tur atmak için rallici gibi giyinmek biraz ilginç olmuş tabii ama buradaki güvenlik ihtiyacı fotojeniklikle alakalı gibi geldi bana.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 said: onlyreal, 04 Aralık 2004 15:20 tarihinde demiş ki: abi dedim bu kadar giyinince hayabusa ya falan binicekler:) eheh aynen.. ama güvenliğe verdiğiniz önem güzel.. öptüm alınlarınızdan[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Hayabusa "Ride&Die Instantly" %10 Discount just for your hospital payments, buy one today! Click to proceed.[signature][hline]I'm lunatic. I'm heretic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 said: BonePART, 04 Aralık 2004 16:51 tarihinde demiş ki: 2. fedo o motor ne ya 25 cc felan mı? tarla mı suluyosunuz onna? ya resmen bole hane abiler olur bakkala gitmeye kardeşlerinini bisikletlerini alırlar. KAvgada söylenmez valla :)[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar