Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nartanesi Nurtanesi, Fedaykinin Bir Tanesi

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

Nartanesi ile birlikte bugün ikinci kez motora beraber bindik :) Tabii ki binmeden önce yarım saat giyinip kuşanmak gerekiyor.

Eldivensiz Olmaz

Hah şunu da bir yapıştıralım

Artık resim için hazırız

Atla bakayım arkama

Nartanesi : "Beni de çek, beni de çek..."

Otoparkta bir iki tur atma zamanı :)

Nartanesi Nurtanesi, Fedaykinin Bir Tanesi[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"

Sosyal ağlarda paylaş

Evet once guvenlik 2 hafta once bende motorsikletin ustunde tansiyonum dusunce yere cakılmısım :D kafamda sislik vardı

Gecti artik :D[signature][hline]GNR Family]PatiSozluk ->
SetuP Mu Server
Msn |[email protected]|
Mail |[email protected]|
icq |123303415|

wastie, xx - xx 2004 tarihinde demiş ki:
buyuyuncede coder olucam
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle Eray_GNR çok geçmiş olsun, ucuz atlatmışsın.

Valla robocop gelse tanımam, alırım aşağıya :-P Şaka bir yana cidden motorda koruma çok önemli, şakası olan bir şey değil.

Hele bir yaz gelsin siz o zaman Fedaykin ile Nartanesi İzmirden bildiriyor, Saroz'dan bildiriyor, Kıyıköy'den bildiriyor vs. şeklinde çok başlık göreceksiniz :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Valla daha yanımda göz türetmediğimden ve kaskımın ön tarafında da cam olduğundan hiç engellemiyor :-P Nefes alabiliyormuyum, öyledir herhalde hiç üzerinde düşünmedim ama alamasam farkederdim diye tahmin ediyorum :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 04 Aralık 2004 14:59 tarihinde demiş ki:
Ya ayıptır sorması çok merak ediyorum, cidden motora binmek o kıyafetleri giymek için çekilen işkenceye değiyo mu, o kadar zevkli mi :)

Valla daha iki kez bindiğim ve hatta şehir içinde bindiğimizden hız yapmanın heyecanına varamadığım halde diyebilirim ki "muhteşem bişey".

O kadar giyinmeye değer mi dersen valla dönüşlerde öyle yatıyor ki motor üstümde onlar olmasa kesin panikler motoru devirirdim... :D

Fedaykin: Artık giyinmeye alıştığımdan kot giyme sürem ile deri pantolonu giyme sürem aynı. Ha deri ceketi giymişim ha başka bir ceket farketmiyor.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

Sosyal ağlarda paylaş

O beğenediğin motor 250 cclik en iyi başlangıç motoru. Hayabusa ile başlayayımda Fedaykin hastanede diye başlık açayım değil mi, yemezler :)

Seneyede o motorlayım, hele bir onbeş yirmi bin km yapayım bu alette sonra değiştiririz uygun birşeylerle :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

otopark içinde tur atmak için rallici gibi giyinmek biraz ilginç olmuş tabii ama buradaki güvenlik ihtiyacı fotojeniklikle alakalı gibi geldi bana.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 04 Aralık 2004 16:51 tarihinde demiş ki:
2. fedo o motor ne ya 25 cc felan mı? tarla mı suluyosunuz onna? ya resmen bole hane abiler olur bakkala gitmeye kardeşlerinini bisikletlerini alırlar.

KAvgada söylenmez valla :)[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i]
klh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...