Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nartanesi Nurtanesi, Fedaykinin Bir Tanesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Nartanesi ile birlikte bugün ikinci kez motora beraber bindik :) Tabii ki binmeden önce yarım saat giyinip kuşanmak gerekiyor.

Eldivensiz Olmaz

Hah şunu da bir yapıştıralım

Artık resim için hazırız

Atla bakayım arkama

Nartanesi : "Beni de çek, beni de çek..."

Otoparkta bir iki tur atma zamanı :)

Nartanesi Nurtanesi, Fedaykinin Bir Tanesi[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"

Mesaj tarihi:
Ya ayıptır sorması çok merak ediyorum, cidden motora binmek o kıyafetleri giymek için çekilen işkenceye değiyo mu, o kadar zevkli mi :)

Yani hakkaten zaten çok üşengeç adamım hayatta tahammül edemem de ben o kadar giyinmeye.[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
Öncelikle Eray_GNR çok geçmiş olsun, ucuz atlatmışsın.

Valla robocop gelse tanımam, alırım aşağıya :-P Şaka bir yana cidden motorda koruma çok önemli, şakası olan bir şey değil.

Hele bir yaz gelsin siz o zaman Fedaykin ile Nartanesi İzmirden bildiriyor, Saroz'dan bildiriyor, Kıyıköy'den bildiriyor vs. şeklinde çok başlık göreceksiniz :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
Valla daha yanımda göz türetmediğimden ve kaskımın ön tarafında da cam olduğundan hiç engellemiyor :-P Nefes alabiliyormuyum, öyledir herhalde hiç üzerinde düşünmedim ama alamasam farkederdim diye tahmin ediyorum :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
said:
Rewendor, 04 Aralık 2004 14:59 tarihinde demiş ki:
Ya ayıptır sorması çok merak ediyorum, cidden motora binmek o kıyafetleri giymek için çekilen işkenceye değiyo mu, o kadar zevkli mi :)

Valla daha iki kez bindiğim ve hatta şehir içinde bindiğimizden hız yapmanın heyecanına varamadığım halde diyebilirim ki "muhteşem bişey".

O kadar giyinmeye değer mi dersen valla dönüşlerde öyle yatıyor ki motor üstümde onlar olmasa kesin panikler motoru devirirdim... :D

Fedaykin: Artık giyinmeye alıştığımdan kot giyme sürem ile deri pantolonu giyme sürem aynı. Ha deri ceketi giymişim ha başka bir ceket farketmiyor.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

Mesaj tarihi:
Bizim 1 arkadaş vardı almanyadan izmire gelmişti motorla o tam robocop tu valla:)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
ohh ne kadr gusel :)[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Mesaj tarihi:
O beğenediğin motor 250 cclik en iyi başlangıç motoru. Hayabusa ile başlayayımda Fedaykin hastanede diye başlık açayım değil mi, yemezler :)

Seneyede o motorlayım, hele bir onbeş yirmi bin km yapayım bu alette sonra değiştiririz uygun birşeylerle :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
otopark içinde tur atmak için rallici gibi giyinmek biraz ilginç olmuş tabii ama buradaki güvenlik ihtiyacı fotojeniklikle alakalı gibi geldi bana.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
said:
onlyreal, 04 Aralık 2004 15:20 tarihinde demiş ki:
abi dedim bu kadar giyinince hayabusa ya falan binicekler:)

eheh aynen..
ama güvenliğe verdiğiniz önem güzel.. öptüm alınlarınızdan[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS
Chris Metcalf
Mesaj tarihi:
said:
BonePART, 04 Aralık 2004 16:51 tarihinde demiş ki:
2. fedo o motor ne ya 25 cc felan mı? tarla mı suluyosunuz onna? ya resmen bole hane abiler olur bakkala gitmeye kardeşlerinini bisikletlerini alırlar.

KAvgada söylenmez valla :)[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i]
klh
  • Yeni Oluştur...