applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Şöyle bir durum var, üniversite hazırlık süreciydi, sonra vizelerdi finallerdi derken bide üstüne 3 sene WoW oynayınca cok fazla kaçırdıgım şey oldu.Şimdi kendime zaman bulmuşken böyle 4-5 tane güzel single player oyun bitireyim diyorum. Kendisini böyle boşlukta hissedip oyun arayan insanlara da tavsiye niteliğinde olur,gözden kaçırdıkları oyunlar falan. Gelelim tür olayına. Öncelikle sürükleyici bir hikaye istiyorum, sırf bu yüzden daha önce cinematicleri falan geçerek oynadıgım oyunları tekrar yükledim bitirdim falan. Aksiyon olur,rpg olur beni hikayesi ve oynayısı ile sıkmayacak bişeyler arıyorum. mafia mirror's edge PoP serisi crysis serisi gibi oyunları bitirdim son zamanlarda. Batman arkham city'e baslıcam, varsa aklınızda bunu nasıl oynamadın yuh artık dediginz şeyler paylasın bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 assassin's creed 2 ve revelations. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Tomb Raider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 öyle seri olan oyunları daha cok sevip tercih ediyorum,yukarda dedigim gibi hikaye olayından. ama AC 1 oynarken nedense inanılmaz baydım, böyle her side questi yapıyım derken oyun loop'a sardı resmen, sıkılıp bırakmıstım, devam edeym mi deger mi ? yada 1 oynamadan 2 mi diosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Revelation baya iyi, yalnız AC 3'e hiç bulaşma rezalet ötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 ac 1'e hiç gerek yok bence. 2 ve revelations bir hikayenin iki yarısı. iki özellikle mükemmel bir oyun her şeyiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 o zaman sadece ana hikaye için yan questleri yapmadan AC 1 bitirip digerlerine geçeyim, tüm AC serisi var yüklenmeyi bekliyor ama 1de sıkılınca bakmadım yüzlerine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 sen böyle yazınca kendime çıkarımda bulundum, hl2'yi bitirmedim mesela episodeları duruyor bir de dishonored. bunlar benim için en üst seviyede. dishonored bir türlü ucuzlamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Rpg seviyorsan wiçır serisi Witcher 1 inn konu cok iyi ama grafik fln yok Witcher 2 hem grafikli hem konulu, 3 cıkacak yakında cıkmadan 2 yi bitir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Far Cry 3 Dishonored Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 ya oluyor öyle oyunlar cıkıyor vay be diyorsun, zamanım olunca oynarım, sonra unutuyorsun gidiyor. bu topicden baya faydalanan olur diye dusundum zaten, aa bunu oynamadım diyerek. mass effect serisine ne diyorsunuz ? 1'de biraz ilerledim ama nedense oynayış olarak pek tat vermedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Skyrim enkazından uzak dur bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Skyrim, Metro 1-2, Max Payne 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 BlaCk said: Skyrim enkazından uzak dur bi de. skyrim oynadım, hatta severek oynadım, ama benim söyle bir huyum var, hersey %100 olsun istiyorum. tüm yan questler achi'ler falan ugrasirken bir sure sonra kendimi sıkılmış buluyorum. wow'da da aynısı vardi, millet raid kovalarken ben achi için balık peşindeydim falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 olabilir aga, zevk meselesi tabi. Kimisi çok seviyo Skyrim'i ama benim için oyun hayatımda oynadığım en kötü oyunlar top 5 e kafadan girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 su mesajla beraber topic dev derail olur. bence skyrim cogiyi en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Gunslinger oyna. http://www.lightninggamingnews.com/wp-content/uploads/2013/06/Call-of-Juarez-Gunslinger-PC-Review-Gameplay-Footage-Billy-The-Kid-1024x576.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Skyrim Metro Gunslinger eğlenceli idi Alan Wake oynanabilir Bioshock Infinity Dishonored diyorlar ben daha oynamadım Sleeping Dogs Civilization 5 şu an aklıma gelenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Bende arıyorum bildiklerimi yazayım. Assassin's Creed Far Cry 3 Fable 3 Remember Me Dishonored Deadpool Telltales Walking Dead Saint's Row 3 Dead Island Call of Juarez Bound in Blood Mass Effect Dead Space Crysis Devil May Cry 5 I am Alive Hitman Absolution Call of Duty Darksiders L.A Noire Tomb Raider Splinter Cell Conviction Max Payne 3 Sleeping Dogs Prototype 2 Red Faction Guerilla Hepsi oynanması gereken oyunlar değil ama ses getirmiş yapımlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Sıralamanın bir anlamı yok. 1. Borderlands 1 ve 2 2. Darksiders 1 ve 2 3. Dishonored 4. FarCry 3 5. Devil May Cry 3 6. Kingdoms Of Amalur 7. Prototype 1 ve 2 8. Batman Arkham Asylum ve Arkham City Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 mass effect serisi için yorum yapabilcek var mi ? bu arada konu iyi oldu,aklımdan kacan bir cok oyun görüyorum bakıcam zaman buldıkca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 far cry 2 oynamadan direk 3 oynasam sıkıntı hikaye kopar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 bioshock1+infinity fallout new vegas (net ilk bu hatta sonra bi daha hatta birkaç kere arka arkaya oynamalı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 4-5 yılda gta çıkmıştır kesin onu oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 RPG olarak Witcher serisi ve Fallout 3, bir de eski olacak ama SW: KOTOR. Kitabı bitirince Witcher'a bitirdiğim halde yine başlayacağım ben, hazır Wild Hunt gelirken elimiz kılıçların ritüeline alışsın tekrar. Bioware yapımlarına da bakabilirsin sonra eğer hayattan soğumak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar