Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sequo - Questline vol3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Madcat said:

eskiden bonzi alan yüz kızartılmasından foruma giremezken, yüzsüzlerin kralları cirit atıyor gerçi forumda problem yok.

Ban istemiyor muydun logout ol cik hacı zorla tutan mı var. Bahsettiklerin eskidendi begenmiyorum dediğin konuşarımda saysam bastan dona 50 mesajın vardır.

Ayak yapmayı bırakın şu foruma uye olupta 1 mesaj bile bu konulara mesaj atmamış adamlar var ne bıdırdıyorlar ne sevindirik oluyorlar.

Hadi guzelim alalım seni dışarıya girme konuya
Mesaj tarihi:
DynamicK said:

bu ve onceki konular acikcasi bana gayet komik geliyor.

ee iyiymiş o zaman. köpek boku yiyin parasıyla değil mi konsepti baya eğlenceli zaten, adam haklı. aranan kan bulunmuş paticik için.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

DynamicK said:

bu ve onceki konular acikcasi bana gayet komik geliyor.

ee iyiymiş o zaman. köpek boku yiyin parasıyla değil mi konsepti baya eğlenceli zaten, adam haklı. aranan kan bulunmuş paticik için.

Problem yoksa sizide disari alalım.
Mesaj tarihi:
Çoğu yerde de demokratik değiliz ehehe deniyor zaten yöneticiler tarafından. Ağlayacak başka yer mi bulamadınız ? Parasıyla bile eglenemeyecek miyiz arkadaş ahaha
Mesaj tarihi:
bingildak said:

kim yiyor ki bonzi, alan sana özel bir alan değil, attığın ete de gelenler başka insanlar, sözün onlara geçer. parasını verir gönderirsin.

O zaman bırakta o insanlarla takılayım bu konu bizim mıntıkamız pls go home artık
Mesaj tarihi:
Ben bugünden sonra açık açık sequ yalakaligi yapacam. Bittiniz lan.

Sequnun attığı ete larva gömmeye gelen sineklersiniz. Konamayacaginizi anladığınız etin etrafında uçmaya devam ediyorsunuz.
Mesaj tarihi:
sdeceokuyangenç said:

sadece ilk sayfayı okudum 10 lirada benden. fakirler gibi 5 lira vermiyorum dikkat çekiyorum

Asdf guldurdun beni tel nonu atda 50 tl ateşleyim asfada
Mesaj tarihi:
Sequo said:

O zaman bırakta o insanlarla takılayım bu konu bizim mıntıkamız pls go home artık

engel olan yok bonzi, sen et at, onlar toplanır. baksana çok eğlenceli bulunuyor questlerin köpek boku yemece falan. devam.
Mesaj tarihi:
Sequo said:

sdeceokuyangenç said:

sadece ilk sayfayı okudum 10 lirada benden. fakirler gibi 5 lira vermiyorum dikkat çekiyorum

pöf 50 lira ne ya. 100 olsun bari ahfush.

şaka beyler almıyorum parasını. noyzuraya çok giydirdim yoksa alırdım :D

veya vazgeçtim ver lan
Mesaj tarihi:
Bayacaksınız çünkü. Bir iki ay sonra aktifligim zirve yapacak o zamana planlıyorum baymanizi. Simdilik normal tempo.

Ayrica sequ son q nooldu alayım ödülümü.

Edit: bayacak çünkü olarak degistiriyim şu ilk cümleyi.
Mesaj tarihi:
sdeceokuyangenç said:

Sequo said:

sdeceokuyangenç said:

pöf 50 lira ne ya. 100 olsun bari ahfush.

şaka beyler almıyorum parasını. noyzuraya çok giydirdim yoksa alırdım :D

veya vazgeçtim ver lan

150? Ahahahag ciddiyim tel pls
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...