Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 eskiden bonzi alan yüz kızartılmasından foruma giremezken, yüzsüzlerin kralları cirit atıyor gerçi forumda problem yok.
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Dynamick: "Yozlaşma kurallar dahilinde yapılıyor. Bir şey yapamıyoruz. Sıkılana kadar böyle takılacak. Elden gelen bir şey yok. Ben de eğleniyor gibi gözükeyim bari."
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Madcat said: eskiden bonzi alan yüz kızartılmasından foruma giremezken, yüzsüzlerin kralları cirit atıyor gerçi forumda problem yok. Ban istemiyor muydun logout ol cik hacı zorla tutan mı var. Bahsettiklerin eskidendi begenmiyorum dediğin konuşarımda saysam bastan dona 50 mesajın vardır. Ayak yapmayı bırakın şu foruma uye olupta 1 mesaj bile bu konulara mesaj atmamış adamlar var ne bıdırdıyorlar ne sevindirik oluyorlar. Hadi guzelim alalım seni dışarıya girme konuya
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 DynamicK said: bu ve onceki konular acikcasi bana gayet komik geliyor. ee iyiymiş o zaman. köpek boku yiyin parasıyla değil mi konsepti baya eğlenceli zaten, adam haklı. aranan kan bulunmuş paticik için.
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 dağdan gelip, bağcıya tecavuz etmek ?
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 bingildak said: DynamicK said: bu ve onceki konular acikcasi bana gayet komik geliyor. ee iyiymiş o zaman. köpek boku yiyin parasıyla değil mi konsepti baya eğlenceli zaten, adam haklı. aranan kan bulunmuş paticik için. Problem yoksa sizide disari alalım.
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 adamın parası var kovuyor naparsın.
kovboy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 madkad bence çok sıkıntılı bir adamsın
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Çoğu yerde de demokratik değiliz ehehe deniyor zaten yöneticiler tarafından. Ağlayacak başka yer mi bulamadınız ? Parasıyla bile eglenemeyecek miyiz arkadaş ahaha
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Bedava et dağıtan kasabın onune gelmiş at eti lan o diye eyorluyorsunuz yemeyin arkadaşım hadi gidin konudan
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 kim yiyor ki bonzi, alan sana özel bir alan değil, attığın ete de gelenler başka insanlar, sözün onlara geçer. parasını verir gönderirsin.
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 paticikte gordugum en ender rezalettir şu bulasmamak en iyisi
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 bingildak said: kim yiyor ki bonzi, alan sana özel bir alan değil, attığın ete de gelenler başka insanlar, sözün onlara geçer. parasını verir gönderirsin. O zaman bırakta o insanlarla takılayım bu konu bizim mıntıkamız pls go home artık
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Ben bugünden sonra açık açık sequ yalakaligi yapacam. Bittiniz lan. Sequnun attığı ete larva gömmeye gelen sineklersiniz. Konamayacaginizi anladığınız etin etrafında uçmaya devam ediyorsunuz.
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 sadece ilk sayfayı okudum 10 lirada benden. fakirler gibi 5 lira vermiyorum dikkat çekiyorum
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Fistan said: paticikte gordugum en ender rezalettir şu bulasmamak en iyisi Attığın IBANı cikarttirma fistan.
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 sdeceokuyangenç said: sadece ilk sayfayı okudum 10 lirada benden. fakirler gibi 5 lira vermiyorum dikkat çekiyorum Asdf guldurdun beni tel nonu atda 50 tl ateşleyim asfada
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Akito said: Ben bugünden sonra açık açık sequ yalakaligi yapacam. Hadi bu tamam da abi Akito said: Bittiniz lan. Şu niye şu? =)
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Sequo said: O zaman bırakta o insanlarla takılayım bu konu bizim mıntıkamız pls go home artık engel olan yok bonzi, sen et at, onlar toplanır. baksana çok eğlenceli bulunuyor questlerin köpek boku yemece falan. devam.
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Sequo said: sdeceokuyangenç said: sadece ilk sayfayı okudum 10 lirada benden. fakirler gibi 5 lira vermiyorum dikkat çekiyorum Asdf guldurdun beni tel nonu atda 50 tl ateşleyim asfada pöf 50 lira ne ya. 100 olsun bari ahfush. şaka beyler almıyorum parasını. noyzuraya çok giydirdim yoksa alırdım :D veya vazgeçtim ver lan
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Bayacaksınız çünkü. Bir iki ay sonra aktifligim zirve yapacak o zamana planlıyorum baymanizi. Simdilik normal tempo. Ayrica sequ son q nooldu alayım ödülümü. Edit: bayacak çünkü olarak degistiriyim şu ilk cümleyi.
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 sdeceokuyangenç said: Sequo said: sdeceokuyangenç said: sadece ilk sayfayı okudum 10 lirada benden. fakirler gibi 5 lira vermiyorum dikkat çekiyorum Asdf guldurdun beni tel nonu atda 50 tl ateşleyim asfada pöf 50 lira ne ya. 100 olsun bari ahfush. şaka beyler almıyorum parasını. noyzuraya çok giydirdim yoksa alırdım :D veya vazgeçtim ver lan 150? Ahahahag ciddiyim tel pls
Öne çıkan mesajlar