stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 arz- talep dahilinde parasıyla trollüyor diyordum şimdiye kadar. Etik olarak çok zorlayıcı görevler değildi ilk birkaç tanesi, sonuncu sağlık sorunları çıkartabilir diyerek gelişmeleri korkuyla izledim. Ama şu görevle içindeki irini boşalttığını düşünüyorum , parasıyla değil mi, köpek boku yiyin pis fakirler diyen egonun çeperlerine i.melih sürttürsün sequo. bu kadar da içten bir serzeniş bulamazsın.
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 stimpak said: arz- talep dahilinde parasıyla trollüyor diyordum şimdiye kadar. Etik olarak çok zorlayıcı görevler değildi ilk birkaç tanesi, sonuncu sağlık sorunları çıkartabilir diyerek gelişmeleri korkuyla izledim. Ama şu görevle içindeki irini boşalttığını düşünüyorum , parasıyla değil mi, köpek boku yiyin pis fakirler diyen egonun çeperlerine i.melih sürttürsün sequo. bu kadar da içten bir serzeniş bulamazsın. Iha lan sana suttursun orasını burasını i.melih oyle hakaretmi olur lan tobe tobe
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 bu kadar insan sövüyo eejhhehehe diyon da, çoluğundan çocuğundan çıkar bak beddualar. sonra uyarmadı deme, başıma neden geldi bunlar deme
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Sequ o değil de adminleri satın mı aldın ? Açıklar mısın herhangi bir müdahalen oldu mu o konuda
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 şimdi gelip bakın bi insanın ne kadar pislik olabileceğini gösterdim size filan dicek
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 ya bu adamı savunanlar vardı, seqo başgannn diye diye, parasını istediği gibi harcar size ne ya diye diye buralara getirdiniz işte. Yapın şimdi bu q'ları sırayla.
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 fede said: bu kadar insan sövüyo eejhhehehe diyon da, çoluğundan çocuğundan çıkar bak beddualar. sonra uyarmadı deme, başıma neden geldi bunlar deme Erdoğan'ın ailesine ne olacak acaba 30-40 sene içerisinde. Bi anda meraklandim.
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Haha olm burada pislik olan ben değilim yapmayın abi her verdiğim q yapildi suana kadar niye beni sucluyorsunuz olm
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Sequo said: stimpak said: arz- talep dahilinde parasıyla trollüyor diyordum şimdiye kadar. Etik olarak çok zorlayıcı görevler değildi ilk birkaç tanesi, sonuncu sağlık sorunları çıkartabilir diyerek gelişmeleri korkuyla izledim. Ama şu görevle içindeki irini boşalttığını düşünüyorum , parasıyla değil mi, köpek boku yiyin pis fakirler diyen egonun çeperlerine i.melih sürttürsün sequo. bu kadar da içten bir serzeniş bulamazsın. Iha lan sana suttursun orasını burasını i.melih oyle hakaretmi olur lan tobe tobe iblis naim de arkandan kucaklasın , daha da bişey demiyorum. ensene üfleyecek "bebeğim" diyerek.
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 BlaCk said: ya bu adamı savunanlar vardı, seqo başgannn diye diye, parasını istediği gibi harcar size ne ya diye diye buralara getirdiniz işte. Yapın şimdi bu q'ları sırayla. Sen yaparsan 1000 tl veririm ciddiyim
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Yazıklar olsun ya karşılığı ne kadar az.. Herkes çok haklı sana kizmakta sequo çünkü bu paraya bu asla yapılmaz.
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Noyzura said: Yazıklar olsun ya karşılığı ne kadar az.. Herkes çok haklı sana kizmakta sequo çünkü bu paraya bu asla yapılmaz. Oha be noyan 1 kaşık bok naptın banlayacam bak seni questlineden ahahaha
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Abi adam bonzi havasına çok iyi girdi ya. Son yıllarda bu kadar kendini bonzi hissedebilenini görmemiştik.
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 bu başlığın bir önceki versiyonu 1-2 saat önce kilitlenmedi mi yönetim tarafından?
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Abi sız şimdi bunu adamdan sayıp dediklerini mi yapıyorsunuz?
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Noyzura said: Yazıklar olsun ya karşılığı ne kadar az.. Herkes çok haklı sana kizmakta sequo çünkü bu paraya bu asla yapılmaz. Ahahhahahahah noyan jfjskaksknf
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Noyzura said: Yazıklar olsun ya karşılığı ne kadar az.. Herkes çok haklı sana kizmakta sequo çünkü bu paraya bu asla yapılmaz. Bunu yaparsan diğer q için x2 para bonusu kazanırsın:)
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 hacı parayla yapılmaz direk ben böyle str/agi gerektiren questler gelir belki diye bekliyodum 20sn human flag bi seferde 40 barfix tarzı gibi de saçma yerlere yol aldı qlar, set sail for fail amk
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 ahsdajhksjk coco vardı sequ bizi finanse edermisin falan diyen, siz de garipsiniz adamı ilk başlarda kıro mıro ettiniz sonra baş tacı oldu şimdi yine yerlerde egleniyor vesselam
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 hayır mikrop kapacaksınız geberip gideceksiniz hayvan boku yenir mi anasını satim.
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Sequonun arabalarından birine sıçana 200 lira veriyorum bende. İyice kokunuzu bırakın ama belki ıy ben bunu kullanmam diyip size verir.
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Jaegerjaquez said: hacı parayla yapılmaz direk ben böyle str/agi gerektiren questler gelir belki diye bekliyodum 20sn human flag bi seferde 40 barfix tarzı gibi de saçma yerlere yol aldı qlar, set sail for fail amk kenef ben de o tarz bişeyler bekliyodum ba ba ba pusudaymış dfgkdf max ağırlık falan bekliyodum da yetemem ztaen şu halimle
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 bingildak said: bu başlığın bir önceki versiyonu 1-2 saat önce kilitlenmedi mi yönetim tarafından? evet ama o başlık fenalara geldiği için kilit yedi sanırım yada çok mesaj olduğu için.bilemedim.
Öne çıkan mesajlar