Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sequo - Questline vol3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arz- talep dahilinde parasıyla trollüyor diyordum şimdiye kadar. Etik olarak çok zorlayıcı görevler değildi ilk birkaç tanesi, sonuncu sağlık sorunları çıkartabilir diyerek gelişmeleri korkuyla izledim.

Ama şu görevle içindeki irini boşalttığını düşünüyorum , parasıyla değil mi, köpek boku yiyin pis fakirler diyen egonun çeperlerine i.melih sürttürsün sequo.

bu kadar da içten bir serzeniş bulamazsın.
Mesaj tarihi:
stimpak said:

arz- talep dahilinde parasıyla trollüyor diyordum şimdiye kadar. Etik olarak çok zorlayıcı görevler değildi ilk birkaç tanesi, sonuncu sağlık sorunları çıkartabilir diyerek gelişmeleri korkuyla izledim.

Ama şu görevle içindeki irini boşalttığını düşünüyorum , parasıyla değil mi, köpek boku yiyin pis fakirler diyen egonun çeperlerine i.melih sürttürsün sequo.

Iha lan sana suttursun orasını burasını i.melih oyle hakaretmi olur lan tobe tobe
Mesaj tarihi:
ya bu adamı savunanlar vardı, seqo başgannn diye diye, parasını istediği gibi harcar size ne ya diye diye buralara getirdiniz işte. Yapın şimdi bu q'ları sırayla.
Mesaj tarihi:
fede said:

bu kadar insan sövüyo eejhhehehe diyon da, çoluğundan çocuğundan çıkar bak beddualar. sonra uyarmadı deme, başıma neden geldi bunlar deme

Erdoğan'ın ailesine ne olacak acaba 30-40 sene içerisinde. Bi anda meraklandim.
Mesaj tarihi:
Sequo said:

stimpak said:

Iha lan sana suttursun orasını burasını i.melih oyle hakaretmi olur lan tobe tobe

iblis naim de arkandan kucaklasın , daha da bişey demiyorum.

ensene üfleyecek "bebeğim" diyerek.
Mesaj tarihi:
BlaCk said:

ya bu adamı savunanlar vardı, seqo başgannn diye diye, parasını istediği gibi harcar size ne ya diye diye buralara getirdiniz işte. Yapın şimdi bu q'ları sırayla.

Sen yaparsan 1000 tl veririm ciddiyim
Mesaj tarihi:
Noyzura said:

Yazıklar olsun ya karşılığı ne kadar az.. Herkes çok haklı sana kizmakta sequo çünkü bu paraya bu asla yapılmaz.

Oha be noyan 1 kaşık bok naptın banlayacam bak seni questlineden ahahaha
Mesaj tarihi:
Noyzura said:

Yazıklar olsun ya karşılığı ne kadar az.. Herkes çok haklı sana kizmakta sequo çünkü bu paraya bu asla yapılmaz.

Ahahhahahahah noyan jfjskaksknf
Mesaj tarihi:
Noyzura said:

Bunu yaparsan diğer q için x2 para bonusu kazanırsın:)
Mesaj tarihi:
ahsdajhksjk coco vardı sequ bizi finanse edermisin falan diyen, siz de garipsiniz adamı ilk başlarda kıro mıro ettiniz sonra baş tacı oldu şimdi yine yerlerde
egleniyor vesselam
Mesaj tarihi:
Jaegerjaquez said:

hacı parayla yapılmaz direk ben böyle str/agi gerektiren questler gelir belki diye bekliyodum 20sn human flag bi seferde 40 barfix tarzı gibi de saçma yerlere yol aldı qlar, set sail for fail amk

kenef ben de o tarz bişeyler bekliyodum ba ba ba pusudaymış dfgkdf

max ağırlık falan bekliyodum da yetemem ztaen şu halimle
Mesaj tarihi:
bingildak said:

bu başlığın bir önceki versiyonu 1-2 saat önce kilitlenmedi mi yönetim tarafından?

evet ama o başlık fenalara geldiği için kilit yedi sanırım yada çok mesaj olduğu için.bilemedim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...