Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

before - after foto #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
epilasyonu yapacak teknolojinin deriyle etkileşime girmesi lazım. burun içinde kılları tutan deri yüzeyi bir el kol derisi yüzeyi değil tabi ki.

Hem yapabileceklerini sanmıyorum, hem de yapabilseler bile tehlikeli/sağlıksız olacağını düşünüyorum.

Bende şu 20 liralık dandik sinbo king markalardan var direk alıyo buruna sokuyosun kesiyo tabi epilasyonumsu çözüm değil, yine kesmeli çözüm =)
Mesaj tarihi:
abi o yapinin bir islevi var..yani mikroplari pislikleri filan tutuyor..arti hemen ustunde direkt beyinle bagli bir sinir var ki mikrop kapmasi girekt beyin enfeksiyonuna yol acabiliyor..o yuzden kurcalama fazla..
Mesaj tarihi:
dananın dediği de doğru. Kulak ve burun kılı bi çüküto testikıl kılı gibi değil, mukus salgılıyor içeriyi koruyor falan.

Koltukaltı, genital, göğüs ve yüz bölgesindeki kılların belki mağara adamına faydası varmış, modern adama zararı var.
Mesaj tarihi:
di said:

Esh said:

Olm tuy dokucu krem kullan, 30 yillik hayatimda kullandigim en iyi sey.

Kullansan nolcak abi ? Kokunden almiyo ki, 2 gun sonra geri cikiyo.

Surekli kullanayim desen o da zararli, kim bilir neler yapiyo + genital bolgede yine kullanamiyosun.

ee ben kullanıyorum genital bölgede tuy dökucu
kullanılmıyormuş mu normalde? oha
Mesaj tarihi:
buradan varsa bu hatayı yapan arkadaşlara seslenmek istiyorum.

vücut çalışırken bacak çalışmayı lütfen unutmayın. çok komik oluyosunuz sdfs

http://7770647a14b0867efc75-b939f832d8cd9c860ce8909163419528.r92.cf2.rackcdn.com/37046.jpg
Mesaj tarihi:
Ben kullaniyorum abi makatta malafatta, her yerde.

di said:

Esh said:

Surekli kullanayim desen o da zararli, kim bilir neler yapiyo + genital bolgede yine kullanamiyosun.
Mesaj tarihi:
Esh said:

di said:

Esh said:

abi o bölgeler için özel olanı var mı yoksa sen risk budur diye mi girişiosun. etek traşı için tüy dökücü daha pratik ya. daha gür çıksa nolur çıkmasa nolur orda zaten sdfs
Mesaj tarihi:
Ne riski olm, sperm oldurucu bi etkisi yok.

Sadece her tasaga uygun degil kimisinde tahrisa sebep oluyomus

Red said:

Esh said:

di said:

Esh said:

abi o bölgeler için özel olanı var mı yoksa sen risk budur diye mi girişiosun. etek traşı için tüy dökücü daha pratik ya. daha gür çıksa nolur çıkmasa nolur orda zaten sdfs
Mesaj tarihi:
Makina falan olmaz abi, araya aliyo deriyi, kesiyo biciyo. aciyo cok.

Bicakta da kil donmesi oluyo bende, o yuzden jileti biraktim.

Gogus ve kol alti icin 4 seans lazere gittiydim sonra yaz gelince oralara da kremle devam ediyorum.
Mesaj tarihi:
Bende Braun var kablosuz sarjli sirf vucut kili icin tasarlanan. Su altinda kesim yapabiliyosun vs.

O bile yapiyo.

Cidden krem cok rahat ya, bioder kullandim ilk, o pek guclu degil. Sonra depitak for men kullandim. Deriyi sokercesine aldi 5 dakkada.
  • Yeni Oluştur...