elma Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 epilasyonu yapacak teknolojinin deriyle etkileşime girmesi lazım. burun içinde kılları tutan deri yüzeyi bir el kol derisi yüzeyi değil tabi ki. Hem yapabileceklerini sanmıyorum, hem de yapabilseler bile tehlikeli/sağlıksız olacağını düşünüyorum. Bende şu 20 liralık dandik sinbo king markalardan var direk alıyo buruna sokuyosun kesiyo tabi epilasyonumsu çözüm değil, yine kesmeli çözüm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 abi o yapinin bir islevi var..yani mikroplari pislikleri filan tutuyor..arti hemen ustunde direkt beyinle bagli bir sinir var ki mikrop kapmasi girekt beyin enfeksiyonuna yol acabiliyor..o yuzden kurcalama fazla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 dananın dediği de doğru. Kulak ve burun kılı bi çüküto testikıl kılı gibi değil, mukus salgılıyor içeriyi koruyor falan. Koltukaltı, genital, göğüs ve yüz bölgesindeki kılların belki mağara adamına faydası varmış, modern adama zararı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Hamdolsun kılsızım. Olan üç kuruş kıla da dokunmuyorum azıtırlar diye sdflşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 di said: Esh said: Olm tuy dokucu krem kullan, 30 yillik hayatimda kullandigim en iyi sey. Kullansan nolcak abi ? Kokunden almiyo ki, 2 gun sonra geri cikiyo. Surekli kullanayim desen o da zararli, kim bilir neler yapiyo + genital bolgede yine kullanamiyosun. ee ben kullanıyorum genital bölgede tuy dökucu kullanılmıyormuş mu normalde? oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 aha çük gg, requiem for a pipi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 spermleri öldürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 sıcak olması öldürüyo evet, genetik mirası cool tutmak lazım çocuklar mongol doğmasın sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Korunma yöntemi olarak tüy dokücü krem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 buradan varsa bu hatayı yapan arkadaşlara seslenmek istiyorum. vücut çalışırken bacak çalışmayı lütfen unutmayın. çok komik oluyosunuz sdfs http://7770647a14b0867efc75-b939f832d8cd9c860ce8909163419528.r92.cf2.rackcdn.com/37046.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Ben kullaniyorum abi makatta malafatta, her yerde. di said: Esh said: Olm tuy dokucu krem kullan, 30 yillik hayatimda kullandigim en iyi sey. Kullansan nolcak abi ? Kokunden almiyo ki, 2 gun sonra geri cikiyo. Surekli kullanayim desen o da zararli, kim bilir neler yapiyo + genital bolgede yine kullanamiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Kıllar daha güçlü çıkıyor (jilet kadar) ve kıl dönmesi riski fazla diyenler var bu konu doğru mudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 kıl dönmesi olayı başka. sırttaki ensedeki ufak kılların kuyruk sokumuna düşüp orada deri altına yıllar boyunca nüfuz etmesinden kaynaklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 O kısmı doğru ama vücudun başka yerlerinde de ara ara kıl dönmesi gözükebilir ( yüz, sırt vs...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 he onlar cerrahi işleme gerek duymadan hallediliyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Esh said: Ben kullaniyorum abi makatta malafatta, her yerde. di said: Esh said: Olm tuy dokucu krem kullan, 30 yillik hayatimda kullandigim en iyi sey. Kullansan nolcak abi ? Kokunden almiyo ki, 2 gun sonra geri cikiyo. Surekli kullanayim desen o da zararli, kim bilir neler yapiyo + genital bolgede yine kullanamiyosun. abi o bölgeler için özel olanı var mı yoksa sen risk budur diye mi girişiosun. etek traşı için tüy dökücü daha pratik ya. daha gür çıksa nolur çıkmasa nolur orda zaten sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 en pratiği alın bi saç makinası mükkemmel kolay ve hızlı oluyor http://images.hepsiburada.net/assets/SG/1500/SG_3336051.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 ben de makinada buldum huzuru. diğer türlü pıiğnıs ve çevresi helikopter pisti gibi oluyordu etek traşından sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 ilk 35 yıl ne güzel kılsız kulaklarım vardı,şimdi kulagın ustu ve içinde habire kıl cıkıyor.yaşlanmak kötü amn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 onları pc basında sıkıntıdan koparırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Ne riski olm, sperm oldurucu bi etkisi yok. Sadece her tasaga uygun degil kimisinde tahrisa sebep oluyomus Red said: Esh said: Ben kullaniyorum abi makatta malafatta, her yerde. di said: Esh said: Olm tuy dokucu krem kullan, 30 yillik hayatimda kullandigim en iyi sey. Kullansan nolcak abi ? Kokunden almiyo ki, 2 gun sonra geri cikiyo. Surekli kullanayim desen o da zararli, kim bilir neler yapiyo + genital bolgede yine kullanamiyosun. abi o bölgeler için özel olanı var mı yoksa sen risk budur diye mi girişiosun. etek traşı için tüy dökücü daha pratik ya. daha gür çıksa nolur çıkmasa nolur orda zaten sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Makina falan olmaz abi, araya aliyo deriyi, kesiyo biciyo. aciyo cok. Bicakta da kil donmesi oluyo bende, o yuzden jileti biraktim. Gogus ve kol alti icin 4 seans lazere gittiydim sonra yaz gelince oralara da kremle devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 kaliteli makine öyle yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 iyice kadinlastiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Bende Braun var kablosuz sarjli sirf vucut kili icin tasarlanan. Su altinda kesim yapabiliyosun vs. O bile yapiyo. Cidden krem cok rahat ya, bioder kullandim ilk, o pek guclu degil. Sonra depitak for men kullandim. Deriyi sokercesine aldi 5 dakkada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar