Grego Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 bi kutunu boşalt mortiarti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 yağsız olmak daha kolay abi. ben şu an sağlıklı şekilde 4000 kalori alıyorum götüm çıkıyo. yemeyi sevmiyorum ben. bana kalsa 1500 kalori alırım bi ton balıgı bi yumurta bu tavuk gogsu yiyip oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Moriarty ben bulk halini beğendim milleti dinleme.İri gözüküyosun zaten maşallah ayı boğarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Haaaah şimdi sıçtık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 moriarty hakli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 axedice said: Haaaah şimdi sıçtık. ahahahahhahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 asdfgjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 ya şöyle bi şey var tr'de çoğu kadının 'ben öyle kaslı erkek sevmiyrm ay çk itici :S' tribinin sebepleri; -1 dışarıdan fizik düşkünü(?!) görünmemek, işte o toplumsal etki (ki zamanla yavaş yavaş hafifliyor bu alt jenerasyonlardan belli bu) 'şöyle yaparsam ya da konuşursam dışarıdan nasıl görünür' kafası -2 şayet birliktelik yaşanacaksa diğer kadınların ilgisinden çekinmek, uzun vadede elimde tutamam ben bunu challange'a lüzum yok kafası geçtiğimiz yaz formdaydım. boy 1.74 kilo 70'ti. benim vücut yapımda biri için ideal kilo bu, fazla bile duruyor o kiloda kas kütlesi ince iskeletten dolayı asdf (yağ oranım oldukça düşüktü). abi o 'ayyy kaslı erkek çok itici' lafını duyduğum kızların hepsi adonisi ve kolu görünce s.kicek gibi bakıyor. yalan o iş. hatta fuckbuddy'ni o formatta tutmak bile sıkıntı oluyor gaza geliyor kızlar kaslı fiziğe. diyeceğim o ki o iş yalan abicim. hele de bizimki gibi toplumsal dinamiklerden kadınların birey olmayı başarmasının zor olduğu saçma bir toplumda kimi kadın sırf arkadaşlarına hava atmak için ayılıp bayılıyor kaslı fiziğe. ki bu da aslında kaslı jojuklar için üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Ya toplumsal analize ne gerek var, moriartyi jageri plajda çıplak gören bütün kadınlar ıslanıyor mu ıslanıyor. Sen 1 vururken onlar 5 vuruyor mu vuruyor. Bana geçen sene spor yaptırıp bu sene yine başlatacak motivasyon budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 ee..su fotolara hallenen escinseller de bonusudur herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 moriarty'yi ilk gördüğümde ıslandım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 neyse iste kas hepsi sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Theridone said: moriarty'yi ilk gördüğümde ıslandım ben. [hr] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Çoğu adınındaki "kas sevmiyorum" kafasının nedeni tek abi. İdeal erkek formatına ulaşmamız için götümüzü yırtmamız gerekiyor. Dolayısıyla ciddi azınlıkta olan bir şey bu. Ben de uzun boylu sarışın hayvan gibi güçlü core'unu belli eden bi beli olan Viking kadını sevmiyorum. Çünkü ortada yok. Diğer konuda da en iyi vücut ottermode bana kalırsa. Çok bulk olmayan, gayet böyle chiseled, atletik, uzun en iyisi erkekte. Aha şu; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 şu benim için de ideal vücut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 böyle ideal vücut mu olur vursan yarısı boşa gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 sen erkeklere mi vuruyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Abi yok bayağı ideal ya. BEN ÇOK ŞİŞMEK İSTEMİYORUM VÜCUDU değil yine. Mis gibi her kas define, chiseled böyle şahane. Şu aşırı mesela bence. Doğaya aykırı duruyor. Kızlar da bu ideal vücut görüşümü destekliyor yani yüzde doksanbeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 bi kiz bulup sormali..hala nefes aliyorsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 doktor olarak sana soralım ideali bu mudur hocam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 bizim jaegeadjkfg böyleydi işte. dedim yapma dedim etme dedim bulk olma dedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 moriarty said: türk kadınını studyler anlatmaz abi. bi de sağdaki adam üçgen değil. ben üçgenim bu kiloyla öyle bi fark var. Ters ucgen sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Auril said: doktor olarak sana soralım ideali bu mudur hocam ? neyin ideali ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 tibbi olarak ideali bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 hani body building i ucundan hastalik olarak gorenler bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar