Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 yemekten sonra yatıcan zaten vucut sindirsin takılsın falan
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 sporu erken yapıyorum yemek üstüne yatarsam bu sefer gece yatamıyorum uyku düzenim yamuluyor.
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 yau yatıcan derken cars diye uyumıcan arkadas chill mode a gecircen vucudu bir sure o kadar lel
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 @sodom o gun icin oluyo biraz ama cok etkilemiyor @wastryx boyum 1.85 yag orani %7-8 falan galiba fotoyu ceken arkadas 1.90+ :D
Killer Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 incdarkness said: incdarkness said: son hallerim oha lan cok dandikmisim son 5-6 aydir haftada 4-6 kere gidiyorum (arada 1 hafta kadar biraktigim oluyodu son halim bu iste killer sağolsun gibi herhangi bi yazı göremiyorum ak ??????? konuşma dökümlerini koyaım buraya bak Jaegerjaquez said: sağlam gelişme var (tu) ilk 5-6 hocası bendim çünkü kfgd sonrada yuvadan saldım şimdi barfixlerde sheqqille hareketler yapar olmuş gözlerim yaşarıyo böyle gençleri görünece sadf devam devam
Killer Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 dövme yaptırdım gidemiyorum dediği günü hatırlıyorum sdjgfms lan sinan
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 killer sagolsun ilk basladigim zaman beynini kemiriyodum onun ilk anne sutumu killerdan ictim fitness konusunda edit: hep bahane ariyodum zaten sdfgh simdi tam tersi program iptal ediyorum fitness aksamasin diye sdfg
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Jaegerjaquez said: yemekten sonra yatıcan zaten vucut sindirsin takılsın falan aklima geldi sen bunu yazinca gece uyumadan once yemek yedigim zaman her seferinde inanilmaz ac uyaniyorum lan karnim icine cekiliyo falan boyle sendede oluyo mu arada? :D
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 thats my secret hacı im always hungry
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Bende sürekli açım, günde 5 ya da 6 öğün yiyorum iş sıkışıklığıma göre gece yatmadan da yulaf süt peynir + kuru yemiş gömüyorum. (herkesler yabıyordur sanırım) Sabaha cillop gibi kalkıyorum ama içeri göçme durumları yok.
knox Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 moriarty said: https://orangehere.files.wordpress.com/2013/01/bence-hamburger-saglikli-cunku-icinde-et-var_444096.jpg http://i.imgur.com/P4i4frH.gif
Killer Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 elma said: güzel ya herkes bişiler yapsın işte =) olmamış buraya alakasız kaçmış ayrıca referans nerde
elma Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Killer said: elma said: güzel ya herkes bişiler yapsın işte =) olmamış buraya alakasız kaçmış ayrıca referans nerde Geçen Killer kankam söyledi FB'de
elma Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Ben de bişeyler yapıyom falan arada 2-3 tane objeyi yer çekimine karşı kaldırıp çeşitli kuşlar yiyip dinleniyorum.
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 elma orası clubsporium bostancı falan mı
elma Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Killer said: adam tam bir fitness ya renkli kişiliğimi son trend fitness giyimiyle süsleyip salonda beğenenlerime sunuyorum sdfsdfds.
elma Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 sabanci uni spor salonu SodomVsGomore said: elma orası clubsporium bostancı falan mı
elma Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Daha iyileri var ya, Koç'daki daha iyiydi mesela. Ben yetersiz buluyorum. Bir de çok kuru kalabalık oluyor pek bilinçli yapan kimse yok. 2 tane şundan 3 tane bundan kaldırdım 10 dk da koştum spora gittim diyen kitle 90%. senko said: oha univin spor salonuna gel
pontipati Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 paralı de mi okulun spor salonu lütfen paralı olsun
Öne çıkan mesajlar