Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 yemekten sonra yatıcan zaten vucut sindirsin takılsın falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 sporu erken yapıyorum yemek üstüne yatarsam bu sefer gece yatamıyorum uyku düzenim yamuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 yau yatıcan derken cars diye uyumıcan arkadas chill mode a gecircen vucudu bir sure o kadar lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 zenci bildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 haaa. tamam o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 @sodom o gun icin oluyo biraz ama cok etkilemiyor @wastryx boyum 1.85 yag orani %7-8 falan galiba fotoyu ceken arkadas 1.90+ :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 incdarkness said: incdarkness said: son hallerim oha lan cok dandikmisim son 5-6 aydir haftada 4-6 kere gidiyorum (arada 1 hafta kadar biraktigim oluyodu son halim bu iste killer sağolsun gibi herhangi bi yazı göremiyorum ak ??????? konuşma dökümlerini koyaım buraya bak Jaegerjaquez said: sağlam gelişme var (tu) ilk 5-6 hocası bendim çünkü kfgd sonrada yuvadan saldım şimdi barfixlerde sheqqille hareketler yapar olmuş gözlerim yaşarıyo böyle gençleri görünece sadf devam devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 dövme yaptırdım gidemiyorum dediği günü hatırlıyorum sdjgfms lan sinan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 killer sagolsun ilk basladigim zaman beynini kemiriyodum onun ilk anne sutumu killerdan ictim fitness konusunda edit: hep bahane ariyodum zaten sdfgh simdi tam tersi program iptal ediyorum fitness aksamasin diye sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 hea hadi bakim. devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Jaegerjaquez said: yemekten sonra yatıcan zaten vucut sindirsin takılsın falan aklima geldi sen bunu yazinca gece uyumadan once yemek yedigim zaman her seferinde inanilmaz ac uyaniyorum lan karnim icine cekiliyo falan boyle sendede oluyo mu arada? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 thats my secret hacı im always hungry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 güzel ya herkes bişiler yapsın işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Bende sürekli açım, günde 5 ya da 6 öğün yiyorum iş sıkışıklığıma göre gece yatmadan da yulaf süt peynir + kuru yemiş gömüyorum. (herkesler yabıyordur sanırım) Sabaha cillop gibi kalkıyorum ama içeri göçme durumları yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 moriarty said: https://orangehere.files.wordpress.com/2013/01/bence-hamburger-saglikli-cunku-icinde-et-var_444096.jpg http://i.imgur.com/P4i4frH.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 elma said: güzel ya herkes bişiler yapsın işte =) olmamış buraya alakasız kaçmış ayrıca referans nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Killer said: elma said: güzel ya herkes bişiler yapsın işte =) olmamış buraya alakasız kaçmış ayrıca referans nerde Geçen Killer kankam söyledi FB'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Ben de bişeyler yapıyom falan arada 2-3 tane objeyi yer çekimine karşı kaldırıp çeşitli kuşlar yiyip dinleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 adam tam bir fitness ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 elma orası clubsporium bostancı falan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Killer said: adam tam bir fitness ya renkli kişiliğimi son trend fitness giyimiyle süsleyip salonda beğenenlerime sunuyorum sdfsdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 sabanci uni spor salonu SodomVsGomore said: elma orası clubsporium bostancı falan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 oha univin spor salonuna gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Daha iyileri var ya, Koç'daki daha iyiydi mesela. Ben yetersiz buluyorum. Bir de çok kuru kalabalık oluyor pek bilinçli yapan kimse yok. 2 tane şundan 3 tane bundan kaldırdım 10 dk da koştum spora gittim diyen kitle 90%. senko said: oha univin spor salonuna gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 paralı de mi okulun spor salonu lütfen paralı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar